یاری فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

یاری فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود پاورپوینت فناوری تولید و فراوری زعفران در ایران

اختصاصی از یاری فایل دانلود پاورپوینت فناوری تولید و فراوری زعفران در ایران دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پاورپوینت فناوری تولید و فراوری زعفران در ایران


دانلود پاورپوینت فناوری تولید و فراوری زعفران در ایران

بزرگترین تولیدکننده زعفران در جهان: ایران ----> 65% تولید جهان

مهمترین مرکز تولید زعفران ایران: استانهای خراسان ----> با 98% تولید

سطح زیر کشت زعفران خراسان در سال 1383 ---->54880 هکتار

تولید زعفران خراسان در سال 1383 ---->62/213 تن

میزان صادرات زعفران ایران در سال 1383 ---->172 تن

ارزش میزان صادرات ---->95 میلیون دلار

تعداد کشورهای خرید از زعفران ایران ---->41 کشور

عمده ترین واردکنندگان زعفران ایران:

اسپانیا

امارات متحده عربی

آلمان

ایتالیا

فرانسه

بحرین

سوئیس

مصارف زعفران:

صنایع غذایی

آرایشی و بهداشتی

صنعت رنگرزی

امور هنری

دارویی (مخصوصاً اخیراً به عنوان داروی ضد سرطان مطرح است).

گونه های وحشیCrocus  شناسایی شده در ایران:

نزدیکترین گونه به گونه زعفران زراعی

زعفران جوقاسم           Crocus haussknechtii
زعفران آلمه            C. Almehensis 
زعفران خزر                  C. Caspius
زعفران زیبا                   C. Speciosus
زعفران بنفش                C. Michelsonii
زعفران زاگرس             C. Cancellatus
زعفران سفید (دوگله)   C. Biflorus
زعفران گیلان                C. Jilanicus
زعفران کورکووی         C. korolkowii

نیازهای اقلیمی

زعفران طالب زمستانهای پربرف و ملایم و تابستانهای گرم و خشک است.

رطوبت: نیاز آبی 300 میلی متر بارندگی در طول دوره رشد

حرارت: حداقل سرمای قابل تحمل 18-

حداکثر گرمای قابل تحمل 40+

خاک: بافت شنی لومی و کلسیم دار و pH خنثی مایه زنی بنه زعفران با قارچ مایکوریز باعث افزایش رشد 26% بنه نسبت به شاهد شده است.

ارتفاع: 32 تا 36 درجه عرض شمالی و تا ارتفاع 1000 متر از سطح دریا

تکامل گل و مراحل مختلف رشد گیاه زعفران در یک دوره یکساله:

آخر اردیبهشت تا 16 تیر دوره خواب کامل

16 تیر تا 10 مرداد تکوین برگهای اولیه در جوانه پیاز

10 مرداد تا 25 مرداد آفرینش جام گل و دستگاه تناسلی

طول دوره های رشد اولیه 30، توسعه 55، میانی 105 و نهایی زعفران 30 روز

انتخاب بنه:

استفاده از بنه های 8 گرم به بالا

توصیه به کشت بنه های با قطر 3 سانتی متر به بالا با وزن تقریبی 8 گرم

زمان کشت:

تراکم بوته و روش کشت:

50 بوته در مترمربع بصورت تک کاری همانند دانه تسبیح به فاصله ردیف و بوته (cm10×20) یا (cm5×40) و ردیفی توصیه می شود.

روش کشت مخلوط زعفران و زیره سیاه به نسبت دو ردیف زعفران یک ردیف زیره سیاه توصیه می شود.

شامل 25 اسلاید POWERPOINT


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پاورپوینت فناوری تولید و فراوری زعفران در ایران
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.