یاری فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

یاری فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود تحقیق گزارش کارهای آزمایشگاه بتن 16 ص

اختصاصی از یاری فایل دانلود تحقیق گزارش کارهای آزمایشگاه بتن 16 ص دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 15

 

آزمایش : خمیر نرمال

هدف:

منظور از این آزمایش پیدا کردن درصد مناسبی از آب می باشد که با آن بتوان خمیر نرمال بدست آورد . طبق استاندارد NFP 15 – 402

تعریف :

خمیر نرمال خمیری است از سیمان به سفتی و سختی نرمال ، یکی از مشخصات سیمان زمان گرفتن آن می باشد که از نتیجه این آزمایش برای پیدا کردن زمان گرفتن سیمان استفاده می شود .

اصول آزمایش :

این آزمایش بوسیله دستگاه ویکا (vicat) انجام می شود .

ضخامت خمیر باقیمانده بین انتهای پائین سوزن vicat و انتهای قالب وقتیکه سوزن تحت اثر وزنش فرد می آید قرائت می گردد این مقدار ضخمات برابر با میلیمتر می باشد .

مصالح لازم :

1- 500 گرم سیمان مورد نظر

2- آب به نسبت %5/27>>%24

وسائل لازم :

دستگاه مخلوط کن

قالب مخطروطی شکل برای تهیه نمونه و صفحه زیر آن قطر فوقانی قالب 8 سانتیمتر و قطر تحتانی آن 7 سانتیمتر و ارتفاع آن 4 سانتیمتر است .

دستگاه vicat با سوزن به قطر 10 میلیمتر و ارتفاع 5 سانتیمتر – وزن کلی سوزن با قسمت متحرک 300 رم می باشد .

ترازو با دقتی معادل یک گرم

روش آزمایش

1- آماده کردن خمیر : مقدار آب تعیین شده را در مخلوط کن ریخته و سپس سیمان را بآن بیافزائید.

دستگاه مخلوط کن را مدت زمان یک دقیقه با سرعت کند و سپس مدت دو دقیقه با سرعت تند بکار بیاندازید . سپس مخلوط کن را متوقف کرده و توسط کاردک جدارهای ظرف را تراشیده بطوریکه خمیر بخوبی مخلوط گردد .

مجدداً دستگاه را مدت دو دقیقه با سرعت تند بکار انداخته عمل اختلاط را تکمیل نمائید .

2- ساختن نمونه ، طرف کوچکتر قالب را روی صفحه غیر قابل نفوذ آب قرار داده و پس از زیر و رو کردن خمیر سیمان با کاردک بلافاصله قالب مخروطی شکل را از خمیر پر نموده وسطح فوقانی آنرا توسط تیغه ای کاملاً صاف و تراز نمائید . باید دقت نمود گوشه های قالب کاملاً پر شود .

3- تعیین سفتی و سختی خمیر نرمال : ابتدا سون را پائین آورده و آنرا با سطح صفحه زیر قالب صفر کنید سپس آنرا بالا برده و سوزن را در مرکز قالب قرار داده تا با صطح بالائی خمیر تماس پیدا نماید .

در اینحال سوزن را تحت اثر وزن خود رها نموده و در خاتمه درجه بندی دستگاه قرائت می گردد فاصله سوزن از کف قالب بایستی 1± 6 میلیمتر باشد . در غیر اینصورت آزمایش مجدداً با تغییر درصد آب انجام می شود .

تذکر : هیچگاه نباید در آزمایش روی یک نمونه انجام شود . سوزن که از فلزی صاف و صیقلی می باشد قبل از آزمایش بایستی تمیز و خشک گردد . ظرف مخلوط کن و قالب و صفحه زیر آن قبل از انجام آزمایش باید مرطوب گردند.

آزمایش شماره 2 : تعیین زمان شروع گیرش و مدت زمان گرفتن سیمان

هدف :

منظور از این آزمایش تعیین زمان شروع گیرش (prise) و مدت زمان گرفتن سیمان مورد نظر می باشد .

تعریف

زمان گرفتن سیمان بر حسب جنس و مواد ترکیب کننده آن متغیر است . بطور مثال چنانچه اکسید آهن در سیمان زیاد باشد دیرگیر و چنانچه اکسید آلومینیوم زیاد شود سیمان تندگیر می شود . این یک علت شیمیایی می باشد و اما از نظر فیزیکی زمان گرفتن سیمان بستگی به ریزی و درشتی پودر سیمان نیز دارد یعنی هر چه پودر سیمان ریزدانه تر آسیاب شده باشد زودگیر و برعکس دیرگیر می شود .

البته زمان گرفتن سیمان بدرجه حرارت و رطوبت محیط نیز بستگی دارد یعنی در درجه حرارت پائین سیمان خود را دیرتر می گیرد .

دانستن زمان شروع گیرش سیمان برای کارهای مختلف ساختمانی که در آنها سیمان بکار می رود اهمیت زیادی دارد زیرا لازم می شود که در بعضی کارها سیمان زودگیر مصرف شود و یا بر عکس در بعضی جاها حتماً بایستی از سیمان کندگیر استفاده نمود .

مصالح لازم

1- 500 گرم سیمان مورد نظر

2- شیشه مندرج دارای ظرفیت حداقل 150 تا 200 میلی لیتر

3- دستگاه ویکا (vicat) با سوزن به قطر یک میلیمتر و طول پنج سانتیمتر که وزن آن با قسمت متحرک 300 گرم می باشد .

4- قالب مخروطی شکل برای تهیه نمونه و صفحه زیر آن بشرحی که در آزمایش خمیر نرمال گفته شد .

5- دستگاه مرطوب نگهدارنده نمونه آزمایش

اصول آزمایش

از مخلوط سیمان و آب خمیری با مشخصات معین محیط درست می شود که این خمیر در قالب ریخته شده و در دستگاه مرطوب نگهدارنده قرار می گیرد .

زمان شروع گیرش طبق استاندارد NF P 15 – 431 وقتی است که سوزن در فاصله 5/2 میلیمتری از ته قالب متوقف شود ، و وقتیکه سوزن 25 میلیمتر در داخل


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق گزارش کارهای آزمایشگاه بتن 16 ص
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.