یاری فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

یاری فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

طرح توجیهی و کارآفرینی تولید شکر و نیشکر

اختصاصی از یاری فایل طرح توجیهی و کارآفرینی تولید شکر و نیشکر دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

طرح توجیهی و کارآفرینی تولید شکر و نیشکر


طرح توجیهی و کارآفرینی تولید شکر و نیشکر

توضیحات بیشتر و دانلود فایل *پایین مطلب *, فرمت فایل: Word  قابل ویرایش و آماده پرینت.

تعداد صفحه :150

قابل اطمینان ازجامع و کامل بودن پروژه کارآفرینی

 

فهرست مطالب

 

عنوان                                                                                 صفحه

 

مقدمه و هدف

 

1- کلیات

 

1-1- تولید شکر و نیشکر در جهان ...............................................................9

 

1-2- تولید شکر و نیشکر در ایران ................................................................10

 

1-2-1- نیشکر کاری در ایران ......................................................................10

 

1-2-2- تولید شکر نیشکری در ایران ..........................................................11

 

1-3- نیشکر کاری در خوزستان ...................................................................12

 

1-4- کشت و صنعت کارون ......................................................................14

 

2- ترکیب شیمیایی نیشکر

 

2-1- مواد آلی غیر از ساکاروز ...................................................................19

 

2-2- اسید های آلی ..................................................................................20

 

2-3- ترکیبات غیر آلی ..............................................................................20

 

2-4- ترکیبات ازت دار .............................................................................20

 

3- فرایند تولید شکر از نیشکر

 

مقدمه

 

3-1- برداشت نیشکر ...............................................................................21

 

3-1-1- مواد زائد همراه نی .....................................................................23

 

3-2- آماده سازی نی ............................................................................24-25

 

3-2-1- شستشوی نی .............................................................................25

 

3-2-2- خرد کردن نی ............................................................................25

 

3-3- عصاره گیری ..................................................................................26

 

عنوان......................................................................................................... صفحه

 

3-4- زلال کردن...........................................................................................26

 

3-5- صافی های خلاء..................................................................................27

 

3-6- تبخیر کننده ها.....................................................................................27

 

3-7- تبلور .................................................................................................27

 

3-8- سانتریفوژ ...........................................................................................27

 

4- ترکیبات شربت نیشکر .............................................................................28

 

4-1- پلی ساکاریدها ....................................................................................28

 

4-1-1- لوان ................................................................................................29

 

4-1-2- پکتین .............................................................................................29

 

4-1-3- سلولزان ..........................................................................................29

 

4-1-4 نشاسته .............................................................................................29

 

4-1-5- دکستران ........................................................................................31

 

4-1-5-1- مشخصات فیزیکی شیمیایی دکستران...........................................31

 

4-1-5-2- تولید دکستران..............................................................................33

 

5 مشخصات جنس لوکونوستوک ....................................................................34

 

6 میکربهای موجود در کارخانه قند ................................................................35

 

6-1- میکروارگانیسم های نیشکر ...................................................................35

 

6-2- سالم سازی آسیاب ها ..........................................................................37

 

7- روش های سریع اندازه گیری دکستران......................................................38

 

8- پلی ساکاریدهای نیشکر..........................................................................39

 

8-1- صمغ درنی ترش..................................................................................41

 

8-2- پلی ساکاریدهای بخش تصفیه .............................................................44

 

9- ضایعات ناشی از دکستران ........................................................................45

 

9-1- ضایعات نامعلوم ..................................................................................45

 

9-2- تداخل در اندازه گیری درصد قند .........................................................46

 

9-3- مشکلات ناشی از دکستران در تصفیه و تولید شکر خام ......................46

 

9-3-1 اثر بر شربت زلال کنندها ..................................................................46

 

9-3-2- اثر دکستران بر صاف شدن .............................................................47

 

9-3-3- اثر دکستران بر ناروانی ...................................................................47

 

9-4- اثر بر بلورهای ساکاروز......................................................................49

 

9-4-1- اثر بر سرعت رشد بلورها ..............................................................49

 

9-4-2 اثر بر شکل بلورها ..........................................................................49

 

9-5- اثر بر ظرفیت کارخانه .......................................................................53

 

9-6- اثر بر خلوص ملاس نهایی ...............................................................54

 

مواد و روشها

دانلود با لینک مستقیم


طرح توجیهی و کارآفرینی تولید شکر و نیشکر
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.