یاری فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

یاری فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود اقدام پژوهی بهبود رفتار نامطلوب دروغگویی

اختصاصی از یاری فایل دانلود اقدام پژوهی بهبود رفتار نامطلوب دروغگویی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود اقدام پژوهی بهبود رفتار نامطلوب دروغگویی


دانلود اقدام پژوهی بهبود رفتار نامطلوب دروغگویی

 

 

 

 

 

 

 

دانلود اقدام پژوهی چگونه توانستم  رفتار های نامطلوب (دروغگویی) امیر رضا را در پایه سوم بهبود بخشم

 

فرمت فایل word و قابل ویرایش 

تعداد صفحات 28 صفحه

قیمت 2000 تومان

قسمتی از مجموعه

چکیده :

یکی از مهم ترین مشکلات والدین و معلمان در زمینه ی تربیت اخلاقی و شخصیتی دانش آموزان ، دروغگویی است. دروغگویی دانش آموزان برخی از والدین را نگران می کند و این مشکل ممکن است در سال های بعد نیز ادامه یابد. دروغگویی زمانی اتفاق می افتدکه آنان می خواهندچیزی راتوصیف کنند یا به اصطلاح آرزویی کنند که واقعیت آن چیزی بوده که آنها می خواسته اند..دروغ معمولاً «بیان خلاف واقع» و یا «کتمان یک واقعیت » است. بنا بر این باید بین این دو جنبه تمایز قایل شویم. « بیان خلاف واقع» ممکن است از  روی عمد و یا به واسطه ی عدم تشخیص واقعیت باشد. در مقابل«کتمان حقیقت» نوعی از دروغگویی است که مستلزم توانایی های ذهنی بیشتر است و معمولاً زمانی بروز می کند که ضمن برخورداری از توان استفاده از برخی سمبل ها و علائم در افکار و اعمال خود، تجارب و یادگیری هایی را در این زمینه دارد و از پوشیدن واقعیت به عنوان وسیله ای برای رسیدن به هدف هایش  بهره می گیرد.به نظر می رسد راه منطقی این است که وقتی چنین مشکلی در کلاس  پیش می آید ؛ بهتر است ابتدا آن مشکل شناسایی شود سپس  به صورت علمی مورد بررسی قرار گیرد . بعد از آن راه حل هایی جهت رفع مشکل پیدا کرده و به صورت عملی آن مسئله رفع گردد. اینجانب اشرف کرم پور آموزگار پایه سوم ابتدایی آموزشگاه غدیر کیان در سال تحصیلی اخیر با مشکل دروغگویی یکی از دانش آموزانم به نام امیر رضا مواجه شدم. این دانش آموز مشکلات فراوانی داشت و بنده تصمیم گرفتم دروغگویی وی را به کمک راهکار های جذاب دانش آموز محور برطرف نمایم.

مقدمه

استفاده از واژه های «الکی»، «شوخی» و یا «دروغ» نباید در خانواده و مدرسه  رواج داشته باشد و دانش آموز باید بداند دروغ در هر شکلی ناپسند است. سیامکی با بیان این مطلب که بهتر است ریشه دروغگویی دانش آموز را دریابیم، تاکید می کند: بهتر است به جای در نظر گرفتن تنبیه یا تهدید دانش آموز تلاش کنیم به موضوع از دید دانش آموز بنگریم تا دریابیم دانش آموز از دروغگویی چه نفعی می برد و به دنبال چیست. سپس به او نزدیک شویم. همچنین هرگز انگ دروغگو بودن به دانش آموز نزنیم. بهتر است به تخیلات دانش آموز احترام بگذاریم و او را بابت حرف زدن درباره موضوعاتی مثل غول و فرشته و حیوانات عجیب و غریب سرزنش نکنیم.

گاهی آموزگاران و والدین از دروغگویی مقابل دانش آموز اجتناب می کنند اما در عوض پنهان کاری را به او یاد می دهند. پنهان کاری هم شکل دیگری از دروغ است و در طول زمان دانش آموز یاد می گیرد که چه طور حرف بزند تا متهم به دروغگویی نشود. همچنین کاهش اعتماد به نفس در دانش آموز با تمایل به دروغگویی در ارتباط است و بچه هایی که عزت نفس پایین دارند به «خودیاری کاذب» یا به عبارتی به اغراق در بیان توانایی ها و حوزه اختیارات خود روی می آورند تا آن خلاء را جبران کنند.

اگر دروغگویی  در سال های ابتدایی درمان نشود همزمان با رشد دانش آموز شاخه و برگ بیشتری پیدا می کند و درمان آن دشوارتر می شود. سیامکی خبوشان با اشاره به این مطلب می گوید: یک دانش آموز  ناخواسته دروغ نمی گوید بلکه با ظرافت و زیرکی واقعیت را طور دیگری جلوه می دهد. اغلب این دانش آموزان برای فرار از تنبیه یا دریافت پاداش دروغ می گویند. این امر حاکی از آن است که شالوده رفتار اخلاقی در دوران دانش آموزی آن ها به درستی پی ریزی نشده است و حالا در دوران بزرگسالی برای رسیدن به اهداف خاص دروغ می گویند. در این سنین فشارهای والدین موقعیت را بدتر می کند و راهی جز دروغگویی برایشان باقی نمی ماند.

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود اقدام پژوهی بهبود رفتار نامطلوب دروغگویی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.