یاری فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

یاری فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق در مورد ماهیان سردآبی و گرم آبی

اختصاصی از یاری فایل تحقیق در مورد ماهیان سردآبی و گرم آبی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 22

 

بسمه تعالی

عنوان :

ماهیان سردآبی و گرم آبی

استاد :

سرکار خانم شهرکی

محقق :

سمیرا کندری

در حال حاضر در آبزی‌پروری ماهیان گرم آبی چهار گونه کپور ماهیان چینی به نام‌های کپور معمولی، کپور سرگنده، کپور نقره‌ای و کپور علفخوار به صورت عمومی‌ و چند گونه سوف، سیم، لای‌ ماهی و شاه‌ میگوی آب شیرین پرورش داده می‌شوند.

ماهی کپور معمولی

نام علمی: Cyprinus carpio

نام لاتین: Common carp

سرسلسله خانواده کپور ماهیان می‌باشد.منشا ماهی کپور دریای خزر می‌باشد که امروزه به طور گسترده پرورش داده می‌شود. امروزه 35 ـ 25 درصد تولیدات ماهیان گرم‌آبی را به خود اختصاص داده است.

مشخصات کلی : بدن تقریبا پهن است ،روی پوزه ماهی در دو طرف دو جفت سبیلک(چهار عدد ) قرار دارد ، بدن پوشیده از فلس و به رنگ طلایی است،معمولاَ درازای بدن ماهی سه برابر پهنای ماهی است ، فلس های بدن معمولا درشت دایره ای شکل، سرماهی نسبتاًبزرگ،پوزه گنده،دهان انتهایی وکشویی،دندانهای حلقی سه ردیفی و سه باله پشتی دراز و ممتد دارد . خط جانبی کامل و رنگ بدن در قسمت پشتی تیره و در پهلوها و شکم زرد مایل به نارنجی است.حداکثر طول در این ماهی ۱۵۰ و میانگین ۳۸سانتیمتر است و باله مخرجی کوتاهی دارد.

مشخصه اصلی نژاد پرورش کپور ارتفاع زیاد بدن است .یعنی پهنای بدن کپورپرورشی نسبتا زیاد است.

تغذیه ماهی کپور معمولی:

کپور معمولی در 8 ـ 6 هفته اول عمر خود عمدتا از جانوران بسیار ریز داخل شن تغذیه می‌کند که شامل روتیفرها وپارو پایان است و به تدریج رژیم تغذیه‌ای آنها از مصرف جانوران ریز به گیاهان ، کرمها، نوزادان حشرات و نرم تنان تبدیل می‌گردد به طوری که بچه ماهیان بزرگتر از 10 گرم میتوانند از بی مهرگان ، سخت پوستان ، حشرات ، لاروهای حشرات ، نرم تنان ، کرمهای کفزی ، قسمتهای پوسیده گیاهان ، بذر گیاهان و … تغذیه کنند . ولی بهر صورت تغذیه از جانوران کف استخر از اهمیت ویژه‌ای برخورداراست ماهی کپور از خوردن فضولات حیوانی و گیاهی حتی لاشه حیوانات هم رویگردان نیست به طوریکه تخم و نوزاد ماهیانی که تخم ریزی آنها زودترصورت می گیرد را نیز می‌خورد.ماهی کپور در درجه حرارت22ـ18 درجه سانتیگراد تخم‌ریزی می‌کند در حالی که ماهی کپور نقره‌ای ، آمور ، سرگنده در درجه حرارت بالاتر از 22 درجه سانتیگراد تخم ریزی کرده بنابراین لاروهای این ماهیان غذای مناسبی برای ماهی کپورمحسوب می‌شود بنابراین ماهی کپور یک ماهی همه‌چیز‌خوار است. پرورش دهندگان ماهی ، از این عادت همه چیز خواری ماهی استفاده کرده غذاهای دستی متشکل از دانه های غلات مثل جو ، گندم ، ذرت و کنجاله های حبوبات و … را برای تکمیل تغذیه ماهی استفاده می کنند .

ماهی کپور در مناطق معتدله در سن دو سالگی به بلوغ جنسی می رسد و در شرایط مناسب تغذیه ای در این سن به وزن 1 الی 5/1 کیلو گرم می رسد. زمان تخم ریزی در بهار و اوایل تابستان است، تخم ریزی به صورت دسته جمعی و درسنین مختلف صورت می گیرد. جایگاه طبیعی تخم ریزی این ماهیان در زمین های پوشیده از بسترهای گیاهی است

ماهی کپور معمولی با توجه به الگوی فلس به چهار گروه زیر تقسیم بندی می شود:

الف ـ فلس دار

ب ـ آئینه ای

ج ـ چرمی

د ـ خطی


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد ماهیان سردآبی و گرم آبی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.