یاری فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

یاری فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

مقاله آشنایی با پلاسما به عنوان یکی از جدیدترین روش های دفع پسماند های جامد و مایع

اختصاصی از یاری فایل مقاله آشنایی با پلاسما به عنوان یکی از جدیدترین روش های دفع پسماند های جامد و مایع دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

مقاله آشنایی با پلاسما به عنوان یکی از جدیدترین روش های دفع پسماند های جامد و مایع


مقاله آشنایی با پلاسما به عنوان یکی از جدیدترین روش های دفع پسماند های جامد و مایع

فرمت فایل : word (قابل ویرایش) تعداد صفحات : 16 صفحه

 

 

 

 

 

 

 

 پیش گفتار

معضل دفع زباله یکی از مشکلات قرن حاضر است. هرچند اجزاء زباله ارزشمند تلقی می شود و زباله طلای کثیف نام گرفته است ولی جهت خلاصی از این معضل جوامع را به راهکارهای مختلف واداشته است. یکی از پیشرفته ترین و پرهزینه ترین روش ها روش پلاسما است. این روش برای همه نوع پسماند مخصوصاً برای پسماندهای ویژه نظیر زباله های بیمارستانی بکار برده می شود.

 

2- پلاسما چیست؟

پلاسما گاز ساده ای است که دستگاه تبدیل کننده (converter) آن را یونیزه می کند سپس آن یک هادی الکتریکی موثر ویک ماده نورانی مثل قوس الکتریکی تولید می کند که منبع انرژی زیادی است که به مواد پسماندها به عنوان انرژی پرتاوی منتقل می شود. قوس در توده پلاسما در داخل راکتور می تواند تا 30000 درجه فارنهایت (سه برابر حرارت سطح خورشید) بالا رود. وقتی مواد پسماند در داخل راکتور در معرض انرژی شدید انتقالی قرار می گیرد تهییج باندهای مولکولی پسماندها بسیار زیاد می شود به نحوی که مولکول های مواد پسماندها شکسته شده وبه عناصر یا اتم های تشکیل دهنده تبدیل می شوند. جذب این انرژی بوسیله مواد پسماندها است که باعث تجزیه پسمانها و فروپاشی مولکول های پسماند می شود. دستگاه تبدیل کننده پلاسما بوسیله کامپیوتر کنترل می شود و به آسانی قابل استفاده است و در فشار نرمال جو خیلی ایمن و کامل عمل می کند.

 

3- سیستم چگونه کار می کند؟

دستگاه تبدیل کننده پلاسما شامل بخش های زیر است:

- سیستم خوراک دهنده

- راکتور پلاسما

- جلا دادن گاز (تصفیه گاز)

- مرکز کنترل کامپیوتری

- سیستم برق رسانی

 

3-1- سیستم خوراک دهنده

خوراک دادن به سیستم می تواند به صورت جامد، مایع و گاز باشد و یا بطور همزمان مخلوطی از شکل های فوق به هر نسبت می تواند باشد. پسماندهای جامد بسته به ترکیبشان می تواند پمپ شود با دستگاه ماپیچ تغذیه شود ویا با فشار به داخل راکتور وارد شود. دستگاه خرد کن در جلو دستگاه تغذیه می تواند مفید باشد تا سایز را کاهش دهد یا قبل از تغذیه جداسازی شود.

پسماندهای مایع، شامل لجن، می تواند بطور مستقیم به داخل دستگاه تبدیل کننده پلاسما از میان دیوار راکتور پلاسما از طریق یک افشانک (nozzle)  مخصوص پمپ شود. یک دستگاه تغذیه کننده مایع طوری طراحی می شود که با جامدات ورودی احتمالی نیز سازگاری داشته باشد. همچنین مواد گازی شکل ممکن است از طریق یک افشانک (nozzle)  طراحی شده  به داخل راکتور پلاسما منتقل شود.

 

3-2- راکتور پلاسما 

راکتور پلاسما یک ظرف دو قسمتی استوانه ای شکل است که از فولاد ضد زنگ (stainless steel) ساخته شده و یک دریچه در سقف دارد که در میان آن مشعل پلاسما قرار داده شده است. راکتور با ایزولاسیون و مواد سخت که باعث حد اکثر مقاومت در برابر انرژی داخلی شود وفولاد ضد زنگ مخزن را از گرمای شدید داخل راکتور حفظ کند پوشش داده می شود. راکتور پلاسما با دستگاههای نظارتی (شامل دوربین فیلمبرداری به نحوی که اپراتور بتواند بطور واقعی تصاویر داخل راکتور را ببیند تا به عمل اپراتور دستگاه تبدیل کننده پلاسما کمک کند) و دریچه هائی برای وارد کردن مواد اولیه ویک دریچه خروجی برای حذف مواد ذوب شده اضافی، تجهیز شده است.

راکتور های کوچک تر طوری طراحی می شوند که مواد ذوب شده را هر چند یک بار از طریق کج کردن بطور اتوماتیک در زمان بهره برداری طراحی می شوند.


دانلود با لینک مستقیم


مقاله آشنایی با پلاسما به عنوان یکی از جدیدترین روش های دفع پسماند های جامد و مایع
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.