یاری فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

یاری فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر

اختصاصی از یاری فایل دانلود مقاله اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر


دانلود مقاله اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر

 

مشخصات این فایل
عنوان:اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر
فرمت فایل : word (قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 10

این مقاله در مورد اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر می باشد.

بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر ازمقاله اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر

طرز عمل:
خاکستر شیر را ابتدا چند مرتبه با /اب مقطر و سپس با یک محلول آبکی اسید سولفوریک 5 درصد میشوییم تا اینکه جمعاً 25 تا 30 میلی لیتر مایع بدست آید, بعد آنرا در یک بشر ریخته تقریباً 5 میلی لیتر اسید سولفوریک و دقیقاً 20 میلی لیتر محلول سولفوریک یا ملح Mohr بآن اضافه می نماییم. اسید کرمیک فوراً احیا میگردد زیادی ملح مور را با محلول تیتره پرمنگنات دوپتاس تیتره مینماییم تا اینکه رنگ گلی پایدار بدست آید فرض ...(ادامه دارد)

دقت آزمایش:
آزمایش تا 005/0 میلی لیتر محلول فرمالدئید افی سینال(حاوی 5/3 درصد متانول) را در لیتر شیر تشخیص می دهد.
توجه اگر بجای رنگ بنفش رنگ خاکستری قهوه ای ظاهر گردد, آزمایش را تکرار کرده و بجای 2 میلی لیتر شیر مورد آزمایش تقریباً 2 میلی لیتر شیر عاری از فرمل و یک قطره شیر مورد آزمایش برداشت می نماییم. در این صورت چنانچه رنگ بنفش ظاهر شود, شیر مورد آزمایش حاوی بیش از 5 میلی لیتر فرمل در لیتر ...(ادامه دارد)

اندازه گیری کربناتها و بیکربناتهای قلیایی:
اصول آزمایش:
کربناتها یا بیکربناتهای قلیایی(معمولاً کربنات یا بیکربنات دوسود) به منظور خنثی کردن اسیدلاکتیک و از بین بردن اسیدیته شیر به آن اضافه میگردد(چنانچه به یک لیتر شیر 1 گرم بیکربنات دوسود اضافه گردد, اسیدیته آن 7/10 درجه درنیک کاهش خواهد یافت و یک گرم کربنات خنثی سدیم در لیتر  شیر اسیدیته را 17 درجه  ...(ادامه دارد)

معرفهای لازم برای آزمایش:
یدور دوپتاس(محلول تقریباً 10 درصد)
آههار نشاسته ( که در موقع استعمال تهیه می گردد, بدین ترتیب که مقدار کمی نشاسته را تقریباً به 10 میلی لیتر آب مقطر اضافه نموده و میجوشانیم و پس از سرد مورد استفاده قرار میدهیم). ...(ادامه دارد)

طرز عمل:
تقریباً 2 میلی لیتر از شیر مورد آزمایش, یک میلی لیتر آهار نشاسته و یک میلی لیتر از یک محلول تازه یدور دوپتاس 10درصد را در یک لوله آزمایش وارد نموده تکان میدهیم. اگر مخلوط سفید باقی  ...(ادامه دارد)

 فهرست مطالب مقاله اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر

تعریف
جستجو و اندازه گیری بیکرمات دوپتاس
اصول آزمایش
معرفهای لازم برای آزمایش
محلول 1 درصد نیترات نقره
دقت آزمایش
اصول آزمایش
معرفهای لازم برای آزمایش
طرز عمل
نتیجه گیری
جستجوی فرمل
جستجوی آب اکسیژنه
جستجوی اسیدبوریک(وبوراتها)
جستجوی اسیدسالیسیلیک(وسالیسیلاتها
طرز عمل :(طریقه Deniges)
اندازه گیری کربناتها و بیکربناتهای قلیایی
نتیجه گیری
معرفهای لازم برای آزمایش


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.