یاری فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

یاری فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود تحقیق آشنایی مقدماتی با اتوماسیون و دستگاههای CNC

اختصاصی از یاری فایل دانلود تحقیق آشنایی مقدماتی با اتوماسیون و دستگاههای CNC دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود تحقیق آشنایی مقدماتی با اتوماسیون و دستگاههای CNC


دانلود تحقیق آشنایی مقدماتی با اتوماسیون و دستگاههای CNC

تاریخچه و روند توسعه اتوماسیون :
همزمان با پیشرفت و توسعه تکنولوژی،نیاز انسان به ماشینهای خودکار احساس گردید و اولین ماشین حساب چرخ دنده ای توسط پاسکال در سال 1642 میلادی اختراع شد.
پس از آن در سال 1804 ژاکارد یک دستگاه ماشین بافندگی ساخت که توسط کارتهای مخصوصی هدایت می شد.
در سال 1946 اولین کامپیوتر ENIAC برای ارتش آمریکا ساخته شد.
در سال 1947 ترانزیستور اختراع گردید.
در سال 1947 و بعد از جنگ جهانی دوم ، نیروی هوایی آمریکا احساس نیاز به تولید قطعات پیچیده و دقیقی کرد که تولید آن توسط دستگاههای معمولی آن زمان امکان پذیر نبود ، لذا کمپانی PARSONS در ایالت میشیگان اولین قدمها را برای ساخت یک دستگاه فرز با قابلیتهای بیشتر  برداشت ، که نتیجه این تحقیقات در سال 1949 و در آزمایشگاه انسیتو تکنولوژی ماساچوست (MIT) به بار نشت و اولین فرز  با قابلیت کنترل اتوماتیک سه محور در سال 1952 ساخته شد.
در سال 1958 زبان برنامه نوسی APT ابداع شد.
در سال 1972 اولین ماشین CNC اختراع گردید.
درسال 1975 اولین کنترلهای فانوک سیستمهای 5 و 6 به بازار آمد.
در سال 1981 کنترلر3  Sinnmerik System  تولید شد.
در سال 1982 کنترلر  Sinnmerik System7  با میکروپروسسور 4 بیتی بوجود آمد.
در اواخر سال 1982 کنترلر8 System Sinnmerik با میکروپروسسور 16 بیتی ساخته شد.
در  سال 1985 کنترلر  810 Sinnmerik    سری 800 آنالوگ ساخته شد. در  سال 1986 کنترلر 850 Sinnmerik   به بازار آمد .
در  سال 1988 کنترلر 880 Sinnmerik   به بازار آمد .
در  سال 1996 کنترلهای زیمنس 810 و 840  سری دیجیتال به بازار عرضه شد.
و اکنون با کمک گرفتن از کامپیوتر و توسعه فن آوری ساخت ، کنترلهایی با سرعت پردازش و قابلیتهای بالا توسط کمپانیهای مختلف با سلایق متنوع ساخته میشود ودر اختیار صنایع مختلف قرار می گیرد.
آشنایی با دستگاههای   CNC:
CNC مخفف حروف اول کلمات (Computer Numerical Control ) به معنای کنترل عددی کامپیوتر  می باشد  که در ایران این ماشینهای به اختصارCNC خوانده می شود . دستگاههایCNC ٬ دستگاههای هستند که حرکت کلیه محورها و عملیات ماشین کاری آنها توسط کامپیوتر کنترل می شود بدین معنا که کلیه دادهها و اطلاعات با استفاده از کامپیوتر و امکانات حافظه ای آن ابتدا پردازش وسپس توسط  ریز پردازنده ها(Micro Processor )به علائم الکتریکی(pulse) تبدیل و به موتور محورهای محرکه منتقل می شوند.
 

نسل اول این ماشینها  NC بودند بدین مفهوم که فاقد کامپیوتر بوده و دستگاه طبق منطقی خاص٬ از جمله نوار یا کارتهای    پانچ شده کار می کرده است .
به طور مثال برای حرکت سوپورت دستگاههای معمولی این امر توسط اپراتور با چرخاندن ورنیه سوپورت صورت   میگیرد  ولی در سیستمهای  NC این امر توسط کارت مخصوصی که در دستگاه جا گذاری می شد انجام  می گرفت و اکنون این عمل در اکنون این عمل در  دستگاههای CNC توسط کدهای مخصوصی  G) کد و  M کد )  که در برنامه نوشته می شود صورت می گیرد .
بدنه سخت افزاری دستگاههای CNC تفاوتهای چندانی با بدنه دستگاههای معمولی ندارد آنچه این دو را از هم متفاوت سازد  باشد اصلی ترین بخش یک دستگاه CNC ٬ کنترلر آن می باشد که معمولا دستگاهها از هر نوعی              ( تراش ،  فرز ٬ سنگ و .....) که باشند با نوع کنترلشان شناخته می شوند و آموزشهای اپراتوری و خدمات پس از فروش آن عموماً  بر پایه سیستم کنترل استوار می باشد .
اجزای اصلی ماشینهای CNC
1- برنامه ماشین
2- واحد کنترل ماشین
3- نرم افزار ماشین
4- موتورها
5- اجزای مکانیکی
6- سیستم اندازه گیری

برنامه ماشین ( واحد ورودی )
برنامه شامل مجموعه های از اعداد، حروف و نشانه های است که به ماشین می گوید چه عملی را باید انجام دهد . مجموعه این اعداد حروف وعلائم که به صورت کدهای رمزبندی شده می باشند توسط واحد کنترل                    ماشین ( MCU ) تقسیم می شوند این برنامه علاوه بر اطلاعات مسیر قطعه کار شامل اطلاعات تکنولوژی کیفی         ( مقادیر سرعت و پیشروی ) و اطلاعات کمکی ( مثل و خاموش کردن سه نظام ، قطع و وصل                                 جریان سیال خنک کننده ) نیز می باشد .

 

 

شامل 30 صفحه Word


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق آشنایی مقدماتی با اتوماسیون و دستگاههای CNC
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.