یاری فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

یاری فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

طرح توجیهی تولید لبنیات

اختصاصی از یاری فایل طرح توجیهی تولید لبنیات دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .
ظرفیت : ۲۰۰۰ تن شیر ، ۱۵۰۰ تن ماست و ۱۵۰ تن خامه

اشتغال زایی : ۶۰ نفر

پروژه ی کارافرینی تولید لبنیات

فرآورده های لبنی به آن دسته از مواد غذایی اطلاق می شود که همگی از شیر تولید می شوند. معمولاً ماده اولیه تولید انواع لبنیات، شیر گاو است. در ادامه تعاریف، ویژگیها، کاربرد و تاریخچه هر یک از محصولات شیر ، ماست ، پنیر ، خامه ، دوغ و پنیر پیتزا شرح داده شده است.

شیر از دیر باز در برنامه غذایی مردم ملل مختلف جهان جایگاه ویژه ای داشته است . گاو شیری در حدود ۶ هزار سال پیش اهلی شده است . شیر حیوانات در آغاز دوران اهلی کردن به عنوان غذا استفاده شده است . گوسفند و بز در بین سال های ۹۰۰۰ تا ۸۰۰۰ سال (ق م) در خاورمیانه اهلی شدند . در حدود ۷۰۰۰ سال (ق م) احشام در نقاطی از آفریقا و ترکیه به صورت گله در آمدند . همچنین شیر در عصر حجر در انگلستان و ایرلند استفاده شده است.

صنعت گله داری ابتدا در نواحی جنوب غربی آسیا متداول گشت و پس از آن این عادت به سایر کشورها نیز سرایت نمود . رشد دامداری به منظور تامین شیر و فراورده های لبنی، در مراحل ابتدایی در مناطقی گسترش یافت که علوفه سبز به میزان کافی در ان مناطق یافت می شد. اولین نژاد دام های شیری در ایران در ز مان جنگ جهانی دوم در سال ۱۳۱۹ (ه.ش) از فرانسه خریداری و تحویل موسسه حیدرآباد گردید و حدود ۱۰ سال بعد برای احداث اولین دامداری های صنعتی اقداماتی انجام شد.

در ایران اولین کارگاه لبنیات سازی در سال ۱۳۳۶ با نام آستارا، در خیابان فردوسی تهران گشایش یافت که تولیدات آن شیرهای بطری با درب چوبی بود. در سال ۱۳۳۷ کارخانه نسبتا مجهز آلفا با ظرفیت ۱۰ تن شیرخام در روز تاسیس شد و پس از آن احداث واحدهای تولید فرآورده های لبنی به صورت گسترده ادامه یافت و اکنون این واحدها با مقیاس های بزرگ و کوچک در اقصی نقاط کشور به فعالیت اشتغال دارند.

رنگ شیر معمولا سفید کدر و یا سفید چینی است . علت آن وجود کازئین و کلسیم در شیر است، وقتی چربی شیر زیاد و بخصوص حاوی مقداری زیادی کاروتن (کاروتن موجود در شیر فعال است و نقش ویتامین A را بازی میکند) باشد.

رنگ شیر کمی متمایل به زرد میشود و برعکس شیر کم چربی و یا شیری که به آن آب اضافه شده باشد بطور خفیفی آبی رنگ به نظر می رسد . بر اثر مبتلا شدن دام به بیماری ورم پستانی شیر، آبکی شده و رنگ زرد روغنی ظاهر میگردد و قطعات کوچک چرک در آن پیدا می شود و همچنین ممکن است به علت پاره شدن مویرگهای ریز پستان مقدار کمی خون وارد شیر شود و رنگ شیر گلی و یا حتی قرمز روشن گردد در نتیجه این تغییرات غیر قابل مصرف میشود.

هدف از ایجاد این طرح تولیدی ایجاد یک واحد تولید فرآورده های لبنی می باشد.



- معرفی محصول

- نام و کد محصول آیسیک

- بررسی استانداردهای موجود در مورد محصول

- بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول

- مروری بر قیمت های داخلی

- بررسی اهمیت استراتژیکی محصول در دنیای امروز

- وضعیت عرضه و تقاضا

- بررسی ظرفیت بهره برداری و روند تولید از آغاز برنامه اول تاکنون

- بررسی نیاز به محصول با اولویت صادرات تا پایان برنامه پنجم توسعه

- برآورد میزان تقاضای خارجی محصول طرح در آینده

- برآورد میزان تقاضای داخلی محصول طرح در آینده

- جمع بندی و نتیجه گیری مطالعات بازار

- بررسی سطح تکنولوژی تولید در واحدهای فعال

- بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی به همراه برآورد میزان سرمایه گذاری ثابت مورد نیاز

- ماشین آلات حمل و نقل

- هزینه های قبل از بهره برداری

- هزینه های پیشبینی نشده

- برآورد حداقل ظرفیت اقتصادی طرح شناسایی و اندازه گیری هزینه و فایده اجرای طرح

- لحاظ کردن نقطه سربسر تولید

- لحاظ کردن حداقل سود مورد انتظار

- برآورد مواد اولیه عمده مورد نیاز سالیانه و محل تامین آن

- معرفی مواد اولیه اصلی و میزان مصرف آن ها

- معرفی منابع تأمین مواد اولیه

دانلود با لینک مستقیم


طرح توجیهی تولید لبنیات
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.