یاری فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

یاری فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله پیام های تغذیه ای در مورد مصرف ماهی

اختصاصی از یاری فایل دانلود مقاله پیام های تغذیه ای در مورد مصرف ماهی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله پیام های تغذیه ای در مورد مصرف ماهی


دانلود مقاله پیام های تغذیه ای در مورد مصرف ماهی

مصرف ماهی سبب کاهش کلسترول و تری گلیسرید خون و جلوگیری از بیماری های قلبی عروقی و برخی از سرطان ها می شود.
ماهی دارای خواص ضد التهابی بوده و موجب درمان التهاب, کاهش سردردهای میگرنی و کاهش دردهای عضلانی, می شود .
مصرف ماهی و روغن ماهی برای بیماران دیابتی مفید است زیرا قند خون را افزایش نمی دهد.
مصرف ماهی و روغن ماهی سبب افزایش ظرفیت ذهنی می شود و اثرات سودمندی در پیشگیری از آلزایمر و تخفیف علائم آنها دارد.
مصرف ماهی موجب بهبود اشتها, خواب راحت و کمک به ترمیم حافظه کوتاه مدت در بیماران مبتلا به آلزایمر می شود.
ماهی و روغن ماهی در پیشگیری و کمک به درمان بیماری های التهابی مفاصل مانند روماتیسم ، آرتریت روماتوئید و آرتروز نقش مهمی دارند.
مصرف ماهی در زنان باردار موجب رشد نرمال جنین و نوزاد, افزایش وزن نوزاد در زمان تولد, تنظیم طول دوران بارداری و کاهش تولد نوزاد نارس می شود.
ماهی تنها غذای گوشتی است که خوردن زیاد آن ضرری ندارد.
حضرت رسول (ع) می فرمایند مصرف ماهی تازه بدن را پاکسازی می کند .
میگو دارای اسیدهای چرب غیراشباع و سودمند می باشد که میزان کلسترول خوب ( C – HDL ) خون را بالا می برد.
قوطی های کنسرو ماهی باید قبل از مصرف به مدت 15 دقیقه جوشانیده شود .
از خرید قوطی های کنسرو باد کرده یا قوطی هایی که علامت و مشخصات تولید کننده, شماره پروانه, ساخت و تاریخ انقضا ندارند خودداری کنید .
مصرف ماهی و روغن ماهی موجب کاهش علائم برخی از بیماری های روانی مانند شیزوفرنی می شود .
کمبود اسیدهای چرب ضروری (امگا3) موجب افسردگی, جنون, از دست دادن حافظه و مشکلات بنیایی می شود. ماهی و آبزیان از نظر این نوع اسیدهای چرب ضروری (امگا-3) غنی هستند .
مصرف ماهی موجب رشد بهتر, هوش بیشتر, سلامت و طول عمر می شود.
ماهی موجب پیشگیری از بیماری های گواتر, پوسیدگی دندانها, افزایش فشار خون و
بیماری های قلبی - عروقی می شود.
گوشت ماهی اثرات معجزه آسائی در درمان بیماری هایی مانند روماتیسم, ذات الریه, بیماری های پوستی و تنفسی مانند برونشیت و آسم, سردردهای میگرنی, بیماری های کلیوی دارد.
مصرف ماهی های چرب (خال مخالی,شاه ماهی, اوزون برون, فیل ماهی, کفال, کپور, تن, آزاد و ......) دارای اسیدهای چرب مفید برای سلامتی انسان می باشند.
ماهی غذای سلامتی است. مصرف ماهی در زنان باردار موجب ارتقاء ضریب هوشی و رشد سیستم عصبی نوزادان می شود.
ماهی و آبزیان به علت داشتن سلنیوم بالا موجب کاهش بروز سرطان می شوند .
طبق توصیه محققان علم تغذیه مصرف دو بار ماهی در هفته می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را 50 تا 70 درصد کاهش دهد.
 
 
معجزه امگا - 3
گوشت ماهی حاوی مقداری چربی است که نام آن « امگا-3 » می باشد. چربی امگا – 3 در گوشت قرمز وجود ندارد. این چربی که از نوع غیر اشباع می باشد برخلاف سایر چربیها برای بدن زیان ندارد بلکه فایده های فراوانی داشته و به پیشگیری و درمان بسیاری از بیماریها ازجمله موارد ذیل کمک می کند.
- بیماری تصلب شرائین و افزایش فشار خون: چربی امگا – 3 در رگها رسوب نمی کند و موجب تنگ شدن رگها نمی گردد، همچنین پیشرفت بیماری را در مبتلایان کاهش می دهد.

 

شامل 5 صفحه word


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله پیام های تغذیه ای در مورد مصرف ماهی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.