یاری فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

یاری فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود گزارش کارآموزی رشته کشاورزی وزراعت موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال بذر کرج

اختصاصی از یاری فایل دانلود گزارش کارآموزی رشته کشاورزی وزراعت موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال بذر کرج دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود گزارش کارآموزی رشته کشاورزی وزراعت موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال بذر کرج


دانلود گزارش کارآموزی رشته کشاورزی وزراعت موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال بذر کرج

این محصول در قالب ورد و قابل ویرایش در 178 صفحه می باشد. 

تاریخچه:

تاریخچه تحققات اصلاح نباتات در ایران و تاسیس مؤسسه اصلاح و تهیه نهال و بذر. سیر تحول تحقیقات اصلاح نباتات ایران را به طور اختصار می توان به سه دوره تقسیم نمود: دوره اول:     این دوره با تاسیس مدرسه فلاحت و سپس دانشکده کشاورزی کرج (زیر نظر وزارت کشاورزی) آغاز و 20 سال به طول می انجامد. این دوره بیشترین موانع را در خود داشته است. زیرا برای تغییر روش های قدیمی و دلبستگی های تعصب آمیزی که مالکان و کشاورزان آن زمان در استفاده از روش های قدیمی داشتند نیاز فراوانی به افراد تحصیل کرده و آشنا به کشاورزی نوین بود.     در همین دوره تاسیسات فنی و مزارع آزمایشی مستقلی برای انجام یک سلسله آزمایشات در جنب دانشکده ایجاد شد. از حدود سال 1310 تهیه بذور مرغوب در مزارع آزمایشی باغ فردوس مدرسه عالی فلاحت آغاز شد و در زمینه غلات، حبوبات و سبزیجات و انواع بذر پنبه نمونه‌هائی از کل کشور جمع آوری و در مزارع کاشته و مطالعه گردید.    در آن زمان طبق تقاضای اداره کل فلاحت و صناعت وقت ارقام مختلف چغندر قند نیز از کشورهای آلمان، دانمارک، بلژیک و شوروی سابق جمع آوری و مورد آزمایش قرار گرفت. از اواخر سال 1311 آزمایشات مقدماتی چغندر قند، پنبه، غلات و ازدیاد بذر در مزارع باغ فردوس مدرسه عالی فلاحت شروع و اولین بنگاه اصلاح نباتات ورامین در ایران در سال 1314 در کرج تأسیس گردید که وظیفه اصلی آن اصلاح و تهیه بذر چغندر قند بود.  در همان تاریخ مقدمات اصلاح و تهیه بذر غلات نیز در کرج فراهم شد. در اواخر سال 1315 در ورامین بعنوان یکی از مناطق مهم پنبه خیز کشور بنگاه اصلاح نباتات تاسیس و نسبت به تهیه بذر الیت پنبه و همچنین انواع گندم اقدام نمود.

فهرست مطالب

تاریخچه    1

بخش تحقیقات سیب زمینی و پیاز    12

قسمت اول: سیب زمینی  

  مقدمه    40

طبقه بندی    42

گیاه شناسی    44

گلدهی در سیب زمینی     46

طبقه بندی و مراکز پراکنش سیب زمینی    47

عادت رشد    48

سیستم تولید بذر گواهی شده  در کانادا    58

آبیاری    60

نیازهای غذایی سیب زمینی     64

زمان برداشت     73

فیزیولوژی پس از برداشت    77

گواهی بذور سیب زمینی    85

هدفهای اصلاحی سیب زمینی    86

طرح در حال اجرا در مؤسسه بررسی سیب زمینی    101

قسمت دوم: پیاز  

  پیشینه     145

رده بندی گیاهی    145

ترکیب پیاز    146

بو و طعم پیاز    146

ارقام پیاز    147

سطح زیر کشت    149

تولید    151

عملکرد    152

فرایند تولید    154

انبار کردن     167

طرح های در حال اجراء در مؤسسه بر روی پیاز    169

منابع و مأخذ    177


دانلود با لینک مستقیم


دانلود گزارش کارآموزی رشته کشاورزی وزراعت موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال بذر کرج
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.