یاری فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

یاری فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

گزارشکار تولید شیر و لبنیات برای صنایع غذایی

اختصاصی از یاری فایل گزارشکار تولید شیر و لبنیات برای صنایع غذایی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

گزارشکار تولید شیر و لبنیات برای صنایع غذایی ، فرمت ورد ، 33 صفحه ، گزارشی است از تولید لبنیات ، به عنوان کمک دهنده در نوشتن بازدید از خط تولید و کارخانه لبنیات و نوشتن کاراموزی و ..

گزارش کار منظمی است

عناوین گزارش :

مقدمه

شیر باارزش‌ترین ماده غذایی است که تقریباً کلیه مواد لازم جهت رشد و ادامه زندگی انسان را دارا بوده و اهمیت آن بخصوص در مورد تغذیه و رشد کودکان مشهود است و تنها ماده غذایی است که می‌تواند بطور متعادل اکثر نیازهای غذایی انسان را تأمین کند. پروتئین شیر کلیه اسیدهای آمینه ضروری لازم برای بدن را داراست. میزان مصرف سالانه مواد لبنی در یک کشور از نظر تغذیه و بهداشت، نشانه‌ای از وضع اجتماعی و نشان‌دهنده سلامت افراد و پیشرفت وضع اقتصادی و بهداشتی آن جامعه است.

در حال حاضر که دنیا با تراکم جمعیت و کمبود مواد غذایی و فقر پروتئین مواجه است شیر به عنوان مکمل غذایی و جبران‌کننده کمبود غذا مورد توجه خاص قرار گرفته است. از آنجا که شیر تقریباً غذای تکاملی است و کلیه عناصر لازم برای پرورش موجود را داراست بدیهی است نمی‌تواند از گزند میکروبها مصون باشد چنانچه در تهیه و توزیع آن دقت کافی به عمل نیاید و نکات بهداشتی رعایت نگردد.

به علت آلودگی به میکروبها و رشد و تکثیر سریع آنها به زودی فاسد می‌شود. بشر از ابتدای شناسایی شیر به عنوان غذا کوشش کرده است از فساد آن جلوگیری کرده و راهی برای نگهداری آن بیابد (جوشانیدن شیر و پیشرفت صنایع شیر).

ترکیب شیمیایی شیر:

ترکیب فیزیکی شیر

کنترل‌های شیر خام

اصول و روش

بررسی وضعیت بهداشتی تانکر یا وسیله حمل شیر

بررسی وضعیت بهداشتی ظروف حمل شیر

بررسی وضعیت شیر خام

ویژگیهای نامطلوب فیزیکی عبارتند از:

ویژگیهای نامطلوب حسی (طعم و بو) عبارتند از:

نمونه‌برداری شیر خام

هدف و دامنه کاربرد

نمونه‌برداری از تانکر حمل شیر

نمونه‌برداری از مخازن شیر

دماسنج

ملاقه

بهمزن

نگهداری و حمل نمونه‌ها

آزمایش‌های شیر

1- وزن مخصوص و دانسیته شیر

روش اندازه‌گیری وزن مخصوص

2- نقطه انجماد

روش آزمون

3- اسیدیته شیر

آزمایش اسیدیته

الف) روش آزمون سریع روی سکوی دریافت

ب) روش آزمون اسیدیته به وسیله تیتراسیون با سود

اندازه‌گیری چربی شیر

الف) اندازه‌گیری چربی شیر با روش ژربر

ب) اندازه‌گیری چربی با روش فتومتری

اساس کار میلکوتستر milkotester :

4- تست الکل

5- تعیین ماده خشک شیر (ماده خشک بدون چربی)

کنترل‌های میکروبی

دریافت شیر

پاستوریزاسیون شیر

تهیه ماست

کره

خامه

شیر کاکائو

دوغ

تهیه پنیر UF

طرز تهیه استارتر

دستگاه پری پک

شیر پری پک

CIP کارخانه (پاستوریزاتور)

شستشوی پاستوریزاتور

CIP و استریل کردن دستگاههای استریلیزاتور

CIP و استریل کردن تانک اسپتیک

قسمت VTIS

کنترل شیر استریلیزه U.H.T

آزمایشات لازم قبل از استریلیزاسیون

1- بو و طعم

2- تعیین درصد چربی

3- تعیین وزن چربی

4- تعیین اسیدیته

5- تعیین PH

آزمایشات لازم بعد از استریلیزاسیون

استاندارد

روش نمونه‌برداری

خامه

کنترل فرایند و فراورده نهایی

آزمون‌های حسی

آزمایش فیزیکی و شیمیایی

اندازه‌گیری چربی خامه با روش کهلر Kohler

اندازه‌گیری اسیدیته خامه با روش دورنیک

کنترل خامه استریلیزه

آزمایشات پنیر

روش اندازه‌گیری چربی پنیر

تعیین اسیدیته پنیر

اندازه‌گیری نمک در پنیر

کنترل‌های میکروبی پنیر

اندیس اسیدیته روغن کره

آزمایشات کنترل کیفیت کره پاستوریزه

کنترل میکروبی کره


دانلود با لینک مستقیم


گزارشکار تولید شیر و لبنیات برای صنایع غذایی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.