یاری فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

یاری فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق تصمیم گیری در شرایط ریسک

اختصاصی از یاری فایل تحقیق تصمیم گیری در شرایط ریسک دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق تصمیم گیری در شرایط ریسک


تحقیق تصمیم گیری در شرایط ریسک

 

 

 

 

 

 


فرمت فایل : WORD + PPT

تعداد صفحات:25

فهرست مطالب:

مقدمه:
تصمیم و تصمیم گیری
رزیابی اقتصادی پروژه¬های معدنی با استفاده از جدول جریان نقدینگی
 کاربرد روش ارزش خالص فعلی در بررسی اقتصادی طرح-های مهندسی
 محاسبه ارزش خالص فعلی در معدن فلورین کمرپشت
تحلیل ریسک در فرایند مالی معدن فلورین کمرپشت
 پیش¬بینی توابع توزیع پارامترهای غیرقطعی موثر در فرآیند مالی معدن فلورین کمرپشت
 شبیه سازی فرایند مالی با استفاده از پارامترهای غیر قطعی
  نتیجه گیری
منابع

 

•    مقدمه:
در مرحله گزینه‌یابی چگونه می‌توان بهتر اقدام کرد و احساسی با انتخاب گزینه برخورد نکنیم؟
پ : در یک تقسیم‌بندی کلی، سه سبک تصمیم‌گیری توسط افراد به کار گرفته می‌شود.
یک دسته افرادی هستند که سبک انعکاسی دارند و معمولا بسیار سریع و تند، تصمیم‌ می‌گیرند و معمولا وقت اضافه می‌آورند. گروه دیگری هستند که سبک تاملی دارند و معمولا دچار کمبودوقت می‌شوند. چون آنها به مطالعه و مشورت زیاد در یک تصمیم‌گیری قائل هستند. سبک سومی که حد وسط بین دو گونه بالاست سبک با ثبات می‌باشد و رفتار اجتماعی مردم در کشورهای توسعه یافته عمدتا در محدوده با ثبات است.
افرادی که سبک انعکاسی دارند و سریع‌العمل هستند، بایستی درمرحله سوم یعنی گزینه‌یابی صبر بیشتری به خرج دهند تا دچار افت تصمیم‌گیری عقلایی محدود نشوند.
تصمیم‌گیری عقلایی محدود در مورد مسائل روزمره و معمول باید اتفاق بیافتد و نه امور مهم.
س :  آیا در مرحله گزینه‌یابی، خلاقیت نقش برجسته‌ای پیدا می‌کند؟
پ :  بله، البته خلاقیت به معنای خلق فکر نو و جدید است و نوآوری به معنای اجرای آن فکر و ایده نو در مرحله سوم تصمیم‌گیری، می‌توان از تکنیک‌های خلاقیت مثل «بارش افکار» بهره گرفت. در این مرحله، فرد ساختار موجود ذهنی‌اش را در رابطه با آن موضوع می‌شکند و ایده‌های جدیدی را مطرح می‌کند . چون اگر بخواهیم از ایده‌های قبلی استفاده کنیم، دچار تصمیم‌گیری عقلایی محدود می‌شویم. افرادی که سبک انعکاسی دارند باید سعی کنند با تکنیک‌های خلاقیت، ایده‌های بیشتری را به ذهن خودشان راه دهند. خلاقیت هم سه مرحله شامل آماده‌سازی، پروراندن فکر و ایده و روشن شدن بالاخره ارزیابی دارد.
در مرحله اول خلاقیت ما باید بتوانیم سؤال بسازیم. در تربیت کودکان 5-3 ساله که به طور مرتب از والدین خود سؤال می‌کنند، بسیاری از این والدین برای آن سؤالات جوابی ندارند و به سرعت از این چراها و کنجکاوی‌ بچه‌ها خسته می‌شوند وقتی ما به سؤالات بچه‌ها جواب نمی‌دهیم در واقع اجازه بروز خلاقیت را از  آنها گرفته‌ایم و یا هنگامی که ما از دانش‌آموزان می‌خواهیم عینا مطالب یک کتاب درسی را حفظ کنند و به ما تحویل دهند، زمینه بروز خلاقیت از بین می‌رود در حالی که با چون و چرا کردن و کنکاش است که افکار خلاقانه بروز پیدا می‌کند.در مرحله پروراندن فکر، وقتی که یک تصمیم‌گیری مهم باید داشته باشیم، نباید سرعت عمل بیش از حد به خرج دهیم. در چنین وضعیتی، بایستی دست کم یک فاصله 24 ساعته را در نظر بگیریم. در این مدت، ممکن است ویژگی‌های جدیدی به نظر ما برسد و به ترکیب‌های جدیدی در تصمیم‌گیری دسترسی پیدا کنیم. درمرحله روشن شدن فکر و ایده، خلاقیت در یک لحظه بروز پیدا می‌کند و یک فکر خلاق به ذهن خطور می‌کند. داستان ارشمیدس که در داخل حمام به یک ایده نور رسید، در واقع روشن‌سازی ایده را تایید می‌کند.
مرحله سوم ارزیابی فکر نو می‌باشد. در این مرحله، فکرهای نو بعد از ایجادشان بایستی مورد ارزیابی قرار می‌گیرند تا ببینیم با محدودیت‌ها و امکانات و منابعی که در اختیار داریم منطبق هستند یا خیر.
س :  به غیر از محیط خانواده، در سطح سازمانی چگونه با بروز خلاقیت به صورت سنتی مقابله می شود؟
پ : در سازمان‌های جدید که خلاقیت را تشویق می‌کنند، اجازه بروز خطا را به کارکنان خود می‌دهند. در حالی که در برخی سازمان‌ها، هر کسی ایده جدیدیرا مطرح کند، مورد تمسخر دیگران قرار می‌گیرد.
یک فکر خلاق ممکن است در نگاه اول، از نظر دیگران، یک اشتباه و خطا باشد ولی همان ایده شاید بتواند مشکل ما را حل کند. به بیان دیگر، ایده‌ای که در وهله اول، خنده‌دار به نظر می رسد و ممکن است با آن مخالفت شود، قابلیت این رادارد که ره حل مطلوب ما باشد.
حس‌گراها به شدت به حواس پنجگانه متکی هستند. و از طریق حس لامسه یا بینایی اطلاعات لازم را دریافت می‌کنند ولی اهل شهود، افرادی هستند که قادر به انجام تفکرات انتزاعی هستند.


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق تصمیم گیری در شرایط ریسک
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.