یاری فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

یاری فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پیش بینی، شبیه سازی و بررسی نویز فاز در اسیلاتورهای کریستالی با نرم افزار ADS

اختصاصی از یاری فایل پیش بینی، شبیه سازی و بررسی نویز فاز در اسیلاتورهای کریستالی با نرم افزار ADS دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پیش بینی، شبیه سازی و بررسی نویز فاز در اسیلاتورهای کریستالی با نرم افزار ADS


پیش بینی، شبیه سازی و بررسی نویز فاز در اسیلاتورهای کریستالی با نرم افزار ADS

شرح پروژه و مقاله مورد بررسی و فایل پاورپوینت و ورد که شرح انجام پروژه پیوست می باشد.

کتاب آموزش ADS پیوست می باشد.

مقاله مورد بررسی:

Prediction, Simulation, and Verification

of the Phase Noise in 80-MHz

Low-Phase-Noise Crystal Oscillators

 

 

 


دانلود با لینک مستقیم


پیش بینی، شبیه سازی و بررسی نویز فاز در اسیلاتورهای کریستالی با نرم افزار ADS

دانلود مقاله کامل درباره پادشاهی هخامنشیان

اختصاصی از یاری فایل دانلود مقاله کامل درباره پادشاهی هخامنشیان دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله کامل درباره پادشاهی هخامنشیان


دانلود مقاله کامل درباره پادشاهی هخامنشیان

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه: 8

 

هخامنشیان (۳۳۰ - ۵۵۰ پیش از زادروز) نام دودمانی پادشاهی در ایران پیش از اسلام است. پادشاهان این دودمان از پارسیان بودند و تبار خود را به «هخامنش» می‌رساندند که سرکردهٔ خاندان پاسارگاد از خاندان‌های پارسیان بوده‌است. هخامنشیان نخست پادشاهان بومی پارس و سپس انشان بودند ولی با شکستی که کوروش بزرگ بر ایشتوویگو واپسین پادشاه ماد فرو ساخت و سپس گرفتن لیدیه و بابل، پادشاهی هخامنشیان تبدیل به شاهنشاهی بزرگی شد. از این رو کوروش بزرگ را بنیانگذار شاهنشاهی هخامنشی می‌دانند.

به پادشاهی رسیدن پارسی‌ها و دودمان هخامنشی یکی از رخدادهای برجستهٔ تاریخ باستان است. اینان دولتی ساختند که دنیای باستان را به استثنای دو سوم یونان زیر فرمان خود در آورد. شاهنشاهی هخامنشی را نخستین امپراتوری تاریخ جهان می‌دانند. پذیرش و بردباری دینی از ویژگی‌های امپراتوری هخامنشی به شمار میرفت.

کشور و سرزمین

پارس‌ها مردمانی از ایل آریایی بودند که نمایان نیست از چه زمانی به فلات ایران آمده‌اند. آنان از ایل آریایی پارس یا پارسواش بودند که در سنگ‌نوشته‌های آشوری از سده نهم پیش از زادروز مسیح، نام آنان دیده می‌شود. پارس‌ها هم‌زمان با مادها به بخش‌های باختری ایران سرازیر شدند و پیرامون دریاچه ارومیه و کرمانشاهان جای گرفتند. با ناتوانی دولت ایلام، نفوذ خاندان پارس به خوزستان و بخش‌های مرکزی فلات ایران گسترش یافت.

برای نخستین بار در سالنامه‌های آشوری سلمانسر سوم در سال ۸۳۴ پ.م، نام خاندان «پارسوا» در جنوب و جنوب باختری دریاچه ارومیه برده شده‌است. برخی از پژوهش‌گران مانند راولین‌سن بر این ایده هستند که مردم پارسواش همان پارسی‌ها بوده‌اند. تصور می‌شود خاندان‌های پارسی پیش از این که از میان دره‌های کوه‌های زاگرس به سوی جنوب و جنوب خاوری ایران بروند، در این سرزمین، ایست کوتاهی نمودند و در حدود ۷۰۰ سال پیش از زادروز در بخش پارسوماش، روی دامنه‌های کوه‌های بختیاری در جنوب خاوری شوش در سرزمینی که بخشی از کشور ایلام بود، جای گرفتند. از سنگ‌نوشته‌های آشوری چنین بر می‌آید که در زمان شلمنسر (۷۱۳-۷۲۱ پ. م) تا زمان پادشاهی آسارهادون (۶۶۳ پ. م)، پادشاهان یا فرمانروایان پارسوا، پیرو آشور بوده‌اند. پس از آن در زمان فرورتیش (۶۳۲-۶۵۵ پ. م) پادشاهی ماد به پارس چیرگی یافت و این دولت را پیرو دولت ماد نمود.

مردم و خاندان‌ها

هرودوت می‌گوید: پارس‌ها به شش خاندان شهری و ده‌نشین و چهار خاندان چادرنشین بخش شده‌اند. شش خاندان نخست عبارت‌اند از: پاسارگادیان، رفیان، ماسپیان، پانتالیان، دژوسیان و گرمانیان. چهار خاندان دومی عبارت‌اند از: دایی‌ها، مردها، دروپیک‌ها و ساگارتی‌ها. از خاندان‌های نام‌برده، سه خاندان نخست بر خاندان‌های دیگر، برتری داشته‌اند و دیگران پیرو آنها بوده‌اند.

بر اساس بن‌مایه‌های یونانی در سرزمین کمنداندازان ساگارتی (زاکروتی، ساگرتی) (همان استان کرمانشاه کنونی) مادی‌های ساگارتی می‌زیسته‌اند که گونهٔ بابلی - یونانی شده نام خود یعنی زاگرس (زاکروتی، ساگرتی) را به کوهستان باختر فلات ایران داده‌اند. نام همین خاندان است که در پیوند خاندان‌های پارس نیز باشنده (موجود) است و خط پیوند خونی خاندان‌های ماد و پارس از سرچشمهٔ همین خاندان ساگارتی‌ها (زاکروتی، ساگرتی) است. خاندان پارس پیش از حرکت به سوی جنوب، دورانی دراز را در سرزمین‌های ماد می‌زیستند و بعدها با ناتوانی دولت ایلام، نفوذ خاندان‌های پارس به خوزستان و بخش‌های مرکزی فلات ایران گسترش یافت و رو به جنوب رفته‌اند.

بر اساس نوشته‌های هرودوت، هخامنشیان از خاندان پاسارگادیان بوده‌اند که در پارس جای داشته‌اند و سر دودمان آنها هخامنش بوده‌است. پس از نابودی دولت ایلامیان به دست آشور بنی پال، چون سرزمین ایلام ناتوان شده بود، پارسی‌ها از دشمنی‌های آشوری‌ها و مادی‌ها استفاده کرده و انزان یا انشان را گرفتند.این رخداد تاریخی در زمان چیش‌پش دوم روی داده‌است. با توجه به بیانیه کوروش بزرگ در بابل، می‌بینیم او نسب خود را به چیش‌پش دوم می‌رساند و او را شاه انزان می‌خواند.پس از مرگ چیش‌پش، کشورش میان دو پسرش «آریارومنه»، پادشاه پارس و کوروش که بعدها عنوان پادشاه پارسوماش، به او داده شد، بخش گردید. چون در آن زمان کشور ماد در اوج پیشرفت بود و هووخشتره در آن فرمانروایی می‌کرد، دو کشور کوچک تازه، ناچار زیر فرمان پیروز نینوا بودند. کمبوجیه فرزند کوروش یکم، دو کشور نام‌برده را زیر فرمانروایی یگانه‌ای در آورد و پایتخت خود را از انزان به پاسارگاد منتقل کرد.کوروش بزرگ ترین پادشاه هخامنشی است.

شاهنشاهان هخامنشی

مهم‌ترین سنگ‌نوشته هخامنشی از دید تاریخی و نیز بلندترین آنها، سنگ‌نبشته بیستون بر دیواره کوه بیستون است. سنگ‌نوشته بیستون بسیاری از رویدادها و کارهای داریوش یکم را در نخستین سال‌های فرمانروایی‌اش که سخت‌ترین سال‌های پادشاهی وی نیز بود، به گونه‌ای دقیق بازگو می‌کند. این سنگ‌نوشته عناصر تاریخی کافی برای بازسازی تاریخ هخامنشیان را داراست.به درستی که با باشندگی (وجود) فراوانی بن‌مایه‌های میان‌رودانی، مصری، یونانی و لاتین نمی‌توان با تکیه بر آنها تبارشناسی درستی از خاندان هخامنشی، از هخامنش تا داریوش را به دست آورد. برای همین نوشتار سنگ‌نوشته بیستون زمان مناسبی را در اختیار تاریخ‌نگار می‌گذارد که در آن شاه شاهان، نوشته بلند خود را با تایید دوبارهٔ خویشاوندی‌ش با خاندان شاهنشاهی پارسیان آغاز می‌کند و به آرامی پیشینیان خود را نام می‌برد: ویشتاسپ، آرشام، آریارمنه، چیش‌پش و هخامنش. این تبارشناسی به شوندهای (دلایل) گوناگون زمان‌های درازی نادرست دانسته شده بود. زیرا در این سیاهه (فهرست) نام دو نفر از شاهان هخامنشی که پیش از داریوش فرمانروایی می‌کردند، یعنی کوروش بزرگ و کمبوجیه یکم به چشم نمی‌خورد.همین جریان موجب شده‌است که مفسران سنگ‌نوشته نسبت به نوشتارهای سنگ‌نوشته داریوش با شک و دو دلی نگاه کنند و او را غاصب پادشاهی هخامنشیان بدانند که با نوشتن این سنگ‌نوشته تلاش داشته‌است برای مشروعیت بخشیدن به پادشاهی خود از نگاه آیندگان، تبارنامه‌ی خود را دست‌کاری کند.

این فقط قسمتی از متن مقاله است . جهت دریافت کل متن مقاله ، لطفا آن را خریداری نمایید


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله کامل درباره پادشاهی هخامنشیان

مقاله درباره نماز از دیدگاه نهج البلاغه

اختصاصی از یاری فایل مقاله درباره نماز از دیدگاه نهج البلاغه دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

مقاله درباره نماز از دیدگاه نهج البلاغه


مقاله درباره نماز از دیدگاه نهج البلاغه

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه: 4

 

نماز از دیدگاه نهج البلاغه

امیر المؤمنین على علیه السلام در نهج البلاغه در موارد عدیده‏اى از نماز، این فرمان بزرگ الهى و محبوب مورد علاقه‏اش که براى هیچ عملى بمانند آن ارج نمى‏نهاد، سخن به میان آورده و اهمیت آن را یادآور شده است.

1-  از جمله در آغاز خطبه 199 که موضوعات مهم اسلامى را به اصحابش وصیت مى‏نماید و نسبت به انجام دادن آن‏ها سفارش مى‏کند، مى‏فرماید: نماز را چنانکه باید برپا دارید و در حفظ و اداى آن کوشا باشید، و هر چه بیشتر به جا آورید و به وسیله آن به خداوند تقرب جوئید، زیرا که خداوند در قرآن مى‏فرماید: نماز فریضه‏اى است که در وقت معین بر اهل ایمان واجب شده است. آیا پاسخ دوزخیان را نشنیده‏اید که وقتى طبق گفته خداوند در قرآن از آنها مى‏پرسند: «چه چیز شما را به دوزخ افکند» مى‏گویند: ما از نمازگزاران نبودیم.نماز، گناهان را مانند ریزش برگ درختان مى‏ریزد، و همچون رهایى چهارپایان از بند، انسان را رها مى‏سازد.

 رسول خدا-  صلى اللَّه علیه و آله و سلم-  نماز را به چشمه آب گرمى تشبیه فرمود که بر در خانه مردى باشد و شبانه روز، پنج نوبت از آن شستشو کند، که در این صورت دیگر چرکى در بدن وى باقى نخواهد ماند.مقام و اهمیت نماز را مردانى از مؤمنین مى‏دانند که زینت کالاى دنیا و فرزندى که نور چشم انسان است، و ثروت و دارائى، آنها را به خود مشغول نمى‏دارد چنانکه خداوند در قرآن مجید فرموده است:

مردانى هستند که تجارت و داد و ستد دنیا آنها را از یاد خدا و اقامه نماز و پرداخت زکات باز نمى‏دارد.با این که خدا، بهشت را به پیغمبر مژده داده بود از بس نماز مى‏گزارد، خود را به رنج انداخته بود، و در این کار نظر به این آیه شریفه داشت: خانواده‏ات را فرمان ده نماز بگزارند، و خویشتن نیز بر انجام آن شکیبا باش.از این رو پیغمبر هم خانواده خود را به انجام این فریضه بزرگ الهى وادار مى‏کرد و خود نیز با بردبارى به اداى آن مى‏پرداخت .

2-  در عهدنامه‏اى که براى محمد بن ابى بکر نوشت و او را روانه مصر نمود تا فرمانرواى آنجا باشد، از جمله دستورهائى که به او داد فرمود: نماز را در اوقاتى که براى آنها تعیین شده به پاى دار و به خاطر این که بى‏کارى و فرصت و وقت دارى، پیش از وقت آن را به جاى نیاور، و به بهانه این که کار دارى، آن را به تأخیر نینداز و این را بدان که تمام کارهایت پیرو نمازت مى‏باشد .

به طورى که مى‏بینید، مولاى متقیان و سرآمد نمازگزاران مسلمین به فرمانگزار جوان خویش محمد بن ابى بکر دستور مى‏دهد که نماز را چه افرادى و چه به جماعت بر هر کار دیگرى اعم از شخصى و کشورى و لشکرى مقدم بدارد و آن را در اول وقت ادا کند، و حق ندارد به بهانه کار یا گرفتارى آن را به تأخیر بیندازد، یا به دلیل این که کارى ندارد، پیش از وقت انجام دهد. بلکه باید طبق دستور خدا و پیغمبر عمل کند و به میل خود جلو و عقب نیندازد.

این فقط قسمتی از متن مقاله است . جهت دریافت کل متن مقاله ، لطفا آن را خریداری نمایید


دانلود با لینک مستقیم


مقاله درباره نماز از دیدگاه نهج البلاغه

دانلود مقاله کامل درباره نگهداری شیر

اختصاصی از یاری فایل دانلود مقاله کامل درباره نگهداری شیر دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله کامل درباره نگهداری شیر


دانلود مقاله کامل درباره نگهداری شیر

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه: 19

 

نحوه نگهداری شیر :

شیر دوشیده شده ابتدا به یک مخزن سرباز منتقل شده که قبل از ریخته شدن در این مخزن از توری های گیرنده مواد اضافی گذر می کند. بهتر است این مخزن سر بسته باشد تا تبادل حرارتی با هوای بیرون صورت نگیرد و در مصرف انرژی صرفه جویی شود. بعد از آن شیر از فیلتر مخصوصی که در درون لوله ها قرار دارد عبور می کند. سپس به صفحه خنک کننده منتقل می شود. نحوه کارکرد این صفحه بدین شکل است که آبی که در یخچال خنک شده، در یک صفحه و شیر در صفحه دیگر و صفحه بعدی دوباره آب 1-0 درجه قرار دارد. در واقع شیر برای خنک شدن بین دو صفحه آب قرار دارد. شیر چند صفحه را به این شکل طی می کند تا در هنگام خروج به دمای 4 درجه سانتیگراد می رسد. و اگر شیر به این دما نرسد ورود شیر قطع شده و شیر یک بار دیگر همین مسیر را طی می کند. سیستم خنک شدن آب در یخچال نیز تقریباً به همین شکل است ولی به جای صفحه، لوله وجود دارد و نقش خنک کنندگی آب را گاز فرئون بر عهده دارد.

پس از آن شیر 4 درجه به مخازن نگهداری شیر منتقل می شود. این مخازن 3 جداره بوده تا شیر خنک شده به آسانی دمای خود را تغییر ندهد و انرژی به کار رفته هدر نرود.

 

نحوه شستشوی سیستم شیر دوشی

شستشو در 3 نوبت و بعد از هر بار شیر دوشی صورت می گیرد.

نوبت صبح :

1- آب سرد 5 دقیقه

2- آب گرم 75 درجه 5 دقیقه

3- آب گرم + آب ژاول (نیم لیتر در یک وان پر) 5 دقیقه

سپس دستگاه خاموش تا یک ساعت قبل از شیر دوشی نوبت بعد

4- آب گرم 75 درجه 5 دقیقه

5- آب سرد 5 دقیقه

 

نوبت عصر :

1- آب سرد 5 دقیقه

2- آب گرم 75 درجه 5 دقیقه

3 آب گرم + سود (یک کیلو در یک وان پر) 5 دقیقه

سپس دستگاه خاموش تا یک ساعت قبل از شیر دوشی نوبت بعد

4- آب گرم 75 درجه 5 دقیقه

5- آب سرد 5 دقیقه

نوبت شب :

1- آب سرد 5 دقیقه

2- آب گرم 75 درجه 5 دقیقه

3- آب گرم + اسید (یک لیتر در یک وان پر) 5 دقیقه

سپس دستگاه خاموش تا یک ساعت قبل از شیر دوشی نوبت بعد

4- آب گرم 75 درجه 5 دقیقه

5- آب سرد 5 دقیقه

* لازم به ذکر است که میزان مواد مصرفی برای دو سیستم شیر دوشی 24 تایی می باشد.

برنامه های مهار ورم پستان

هر برنامه موثر مهار ورم پستان باید به قدری ساده باشد که مشکلات اجرایی نداشته و هزینه آن نیز بسیار کمتر از زیان های اقتصادی ناشی از بیماری باشد . همچنین باید شواهد تجربی کافی ، صحت عملکرد آن را در دامنه وسیعی از شرایط به اثبات رسانده باشد . علاوه بر این ، در صورتی مفید است که گاودارها بتواند نتایج مثبت آن را در کوتاه مدت ببیند .

هر برنامه موثر مهار دارای دو رکن اساسی است ، جلوگیری از بروز عفونت های جدید و کاهش مدت زمان وقوع عفونت های موجود . همیشه فرض بر این است که تمام ورم پستان های بالینی را باکتری به وجود می آورد و در صورتی که جراحتی ایجاد شده باشد ، باید هر چه سریعتر برطرف گردد .

در صورتی که یک برنامه موثر مهار ورم پستان وجود نداشته باشد ، تقریباً 50 درصد گاوها هنگام ارزیابی در یک روز معین عفونی هستند . جهت ثابت نگهداشتن این میزان باید تعداد عفونتهای جدید تقریباً برابر با تعداد عفونتهای بهبود یافته باشد . حذف عفونتها یا به طور خود به خود و یا با درمان موثر در طی دوره شیردهی و دوره خشک و فروش گاوهای عفونی صورت می پذیرد. با کاهش میزان عفونتهای جدید و تقلیل مدت زمان وقوع عفونتهای موجود، درصد کوارترها یا گاوهای عفونی در هر زمان کاهش می یابد .

عوامل مؤثر بر تولید شیر :

آبستنی

در اواخر آبستنی تولید شیر به شدت کاهش می یابد . علت اصلی این کاهش معلوم نیست . اما براساس یک نظریه ، افزایش مواد غذایی مورد نیاز رشد و نمو جنین عامل این مسأله است با وجود این به نظر می رسد که فقط 1 تا 2 درصد نیازهای روزانه گاو برای رشد و نمو جنین مصرف می شود . براساس یک نظریه معقول تر ، تغییرات هورمونی که در زمان آبستنی روی می دهد تأثیر منفی بر روی ترشح شیر دارند ( در طی آبستنی غلظت هورمون های استروژن و پروژسترون در خون افزایش می یابد ) . طی ماه های چهارم و پنجم آبستنی میزان مواد جامد بدون چربی شیر افزایش می یابد .

محیط

دما و رطوبت

درجه حرارات های بین 24-4/4 درجه سانتی گراد بر تولید شیر اغلب گاوهای نژاد شیری اثری ندارد . در این دامنه حرارتی ( که به ناحیه آسایش معروف است ) ، هیچ فرآیند بدنی مستقیماً در حفظ دمای بدن درگیر نیست . در صورتی که خوراک به مقدار کافی فراهم باشد ، درجه حرارت های کمتر از 4/4 سانتی گراد تأثیر چندانی بر روی تولید شیر نخواهد داشت . درجه حرارت های سرد ( 15- ) ممکن است تأثیر بسیار منفی بر تولید شیر داشته باشند . نژادهای بزرگ تر به درجه حرارت های پایین مقاوم تر از نژادهای کوچک تر می باشند .

طول دوره روشنایی

آن دسته از گاوهایی که به طور متوسط 16 ساعت در معرض نور و 8 ساعت در تاریکی قرار داشتند ، 10-7 درصد بیشتر از گاوهایی که 9 تا 12 ساعت در معرض روشنایی بودند شیر تولید کردند .

برای پیشگیری از کاهش چربی شیر برنامه های غذایی زیر را می توان اجرا کرد :

1) خوراندن علوفه خرد نشده به میزان حداقل 5/1 درصد از وزن بدن در روز

2) تغذیه جیره ای که حداقل دارای 19 درصد دیواره سلولی بدون همی سلولز باشد

3) در صورت استفاده از علوفه خرد شده از غربالی که منافذ آن حداقل 5/4 سانتی متر قطر دارد استفاده شود

4) مخلوط کردن علوفه ها با کنسانتره

5) محدود کردن ذرت به یک سوم کل جیره . زمانی که مخلوط کنسانتره به صورت پلت مصرف می شود چربی شیر معمولاً 1/0 درصد بیشتر از زمانی است که همان کنسانتره به شکل پلت مصرف می شود

 

 

کار در آسیاب:

این قسمت از گاوداری به لحاظ اینکه با تغذیه دام سرو کار دارد بسیار پر اهمیت بوده و نظارت شدیدی را طلب می کند. چون جیره با نسبت های بسیار دقیقی بالانس می شود هر گونه تغییر نا آگاهانه و اشتباه می تواند مشکل ساز برای گاوها باشد. و از طرفی آگاه بودن کارگر آسیاب به همة اجزای غذایی و اطمینان از عدم فساد مواد غذایی لازمه یک آسیاب خوب و کار آمد است.

در این چنین گاوداری هایی که از خوراک آماده استفاده نمی کنند باید از مرغوبیت اجزای غذایی خود اطمینان حاصل کنند.

از مزایای کار در آسیاب شناخت کامل مواد غذایی از نظر خصوصیات ظاهری و همچنین آشنایی با نحوة کار در آسیاب و شناخت وسائل کار در آسیاب.

مواد غذایی مورد استفاده در آسیاب:

جو- ذرت- بلغور گندم- تفاله چغندر- کنجاله پنبه دانه- سبوس- پنبه دانه.

جو:

همیشه دانه ای رایج در خوراک حیوانات مزرعه بوده. انرژی قابل متا بولیسم آن برای نشخوارکنندگان 3/13 (مگا ژول در کیلو گرم ماده خشک مصرفی) است. میزان پروتین دانه جو

بطور متوسط 120 گرم در کیلوگرم ماده خشک است. کیفیت پروتین آن پایین و بخصوصاز نظر اسید آمینه لیزین فقیر می باشد. در ضمن چون ملین است باید به تدریج به جیره اضافه شود.

ذرت:

منبع بسیار آلی از انرژی قابل هضم ولی کیفیت پروتین آن بسیار پایین است. ذرت حاوی730 گرم در کیلوگرم ماده خشک نشاسته می باشد که این نشاسته سرعت هضم کمی در شکمبه دارد. میزان پروتین خام ذرت بسیار متغیر میباشد.

بلغور گندم:

این عنصر غذایی با میزان پروتین خام که بطور معمول بین 80-140گرم در کیلو گرم ماده خشک مصرفی است. اسید آمینه موجود در گلوتن گندم اسید گلوتامیک بوده. گلوتن خاصیت کشسانی داشته ولی در این مجموعه بصورت بلغور برای بالانس انرژی جیره استفاده می شد.

تفاله چغندر قند :

از آن جا ه که قند و آب آن خارج شده و میزان آن 100 گرم در کیلو گرم می باشد. در نتیجه میزان الیاف خام آن نسبتا” بالا است و مقادیر پروتین خام و فسفر آن پایین .

کنجاله پنبه دانه:

پروتین کنجاله پنبه دانه کیفیت مناسبی دارد.وقتی از کنجاله پنبه دانه به عنوان یک منبع پروتینی استفاده می شود باید کلسیم و ویتامین آ و دی در جیره اضافه شود. کنجاله یبوست زا

بوده و مصرف زیاد آن روی چربی شیر اثر می گذارد. کره حاصل از این چربی به سختی گرفته می شود.

 این فقط قسمتی از متن مقاله است . جهت دریافت کل متن مقاله ، لطفا آن را خریداری نمایید  


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله کامل درباره نگهداری شیر