یاری فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

یاری فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

طرح توجیهی و امکان سنجی مقدماتی تولید آب با باتری

اختصاصی از یاری فایل طرح توجیهی و امکان سنجی مقدماتی تولید آب با باتری دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

طرح توجیهی و امکان سنجی مقدماتی تولید آب با باتری


طرح توجیهی و امکان سنجی مقدماتی تولید آب باتری

اسیدها موادی ترش مزه اند خاصیت خورندگی دارند شناساگرها را تغییر رنگ می دهند و بازها را خنثی می
کنند. بازها موادی با مزهٔ گس-تلخ اند حالتی لزج دارند شناساگرها را تغییر رنگ می دهند و اسیدها را خنثی
می کنند.
لی بیگ: اسیدها موادی اند که در ساختار خود هیدروژن یا هیدروژن هایی دارند که در واکنش با فلزها توسط ▪
یون های فلز جایگزین می شوند. نظریه فوق مدت پنجاه سال مورد استناد بوده است. بعدها با پیشرفت علم شیمی ، مفاهیم جدیدی درباره اسیدها اعلام شده که به بررسی آنها خواهیم پرداخت.

ظرفیت پیشنهادی طرح (عدد) 200,000
موارد کاربرد قابل استفاده در انواع خودرو
مواد اولیه مصرفی عمده (مقدار داخلی یا خارجی) مایع باطری (مخلوط اسید سولفوریک) -
600.000 لیتر
- کمبود / مازاد محصول تا سال 2,711,358 1395
اشتغالزایی (نفر) 44
3500 (2m) زمین مورد نیاز

زیر بنا
350 (2m) تولیدی
300 (2m) اداری
450 (2m) انبار
میزان مصرف سالانه یوتیلیتی
1,500 (3m) آب
540,000 (kw) برق
80,000 (3m) گاز
سرمایه گذاری ثابت
ارزی (یورو) 420,851
ریالی (میلیون ریال) 6,588
مجموع (میلیون ریال) 11,428
سرمایه در گردش (میلیون ریال) 10,299
میزان واردات محصول مشابه در سه سال
گذشته
واحد (عدد) 1,233,144
ارزش (میلیون ریال) 419,269
پیش بینی میزان صادرات محصول سالانه
واحد (عدد) 72,060
ارزش (میلیون ریال) 24,500
نقطه سر به سر تقریبی % 2

فرمت فایل=zip

فایل=pdf

تعداد صفحات=105

 


دانلود با لینک مستقیم


طرح توجیهی و امکان سنجی مقدماتی تولید آب با باتری

دانلود مقاله سردخانه مواد غذایی ودستورالعمل ها

اختصاصی از یاری فایل دانلود مقاله سردخانه مواد غذایی ودستورالعمل ها دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله سردخانه مواد غذایی ودستورالعمل ها


دانلود مقاله سردخانه مواد غذایی ودستورالعمل ها

یکی از عوامل کارآئی انسانی، تامین غذای سالم و کافی است به همین جهت تهیه و نگهداری مواد غذائی طبق اصول بهداشتی و فنی از پایه های بهداشت عمومی و پیشگیری از بروز بیماریها مختلف و جلوگیری از اتلاف مواد غذائی محسوب می شود.

تاریخ نگهداری مواد غذائی با تاریخ پیدایش انسان و تغذیه وی همراه بوده، یکی از بزرگترین مشکلات آکولوژیکی وی را تشکیل می داده است زیرا بشر به منظور نگهداری مواد غذائی برای سایر فصول همواره با موجودات مزاحمی که خود را شریک غذای او می دانستند مواجه بوده، حیوانات مختلف مانند سگ و گربه و جوندگان و حشرات و سرانجام باکتریها، قارچ ها و کپک ها همیشه در کمین خوردن  و از بین بردن یا آلودگی غذای انسانها بوده اند. تعداد بسیاری از این موجودات هنوز هم مغلوب بشر نگردیده اند و از این رو به نظر می رسد که جدال انسان با آنها ابدی خواهد بود.

بدیهی است برای نگهداری مواد غذائی با استفاده از روشهای مناسب و فنی تاریخ دقیق و معینی را نمی توان ارائه نمود زیرا این روش بسته به شرایط محیط زندگی انسانها متفاوت می باشد، مثلاً در سواحل دریاها و دریاچه ای آب شور تاثیر نمک، در صحاری خشک و سوزان نقش انرژی خورشید و در مناطق قطبی سردسیر تاثیر سرما برای نگهداری مواد غذایی زودتر با روشهای فنی از دوره نئولیتیک شروع شد و ابتدا انبارهای نگهداری غلات در معابد احداث گردید.

مسلم است این روشها نگهداری پراکنده برای برآورن احتیاجات بشر کافی نبودند و بنابراین گاهگاهی مردم در اثر کمبود مواد غذایی دچار گرسنگی و قحطی های شدید می گردیدند زیرا مقدار غذا در تمام فصول یا در همه نقاط دنیا به طور یکسان تقسیم نشده بود و از آن گذشته عوامل مختلفی در کشت و زرع، پرورش حیوانات و برداشت محصول موثر بوده که اختیار آن از دست بشر خارج بوده و خشکسالی و آفات مختلف تمام یا قسمتی از مواد غذائی بشر را نابود می کردند.

بنابراین فکر یافتن روشهای مناسبی برای نگهداری مواد غذائی از دیر زمان مورد توجه بشر بوده بخصوص با تحولات چشمگیر در سالهای اخیر و با افزایش سریع جمعیت و پیدایش شهرهای بزرگ و مراکز عظیم تولید مواد غذائی فاسد شدنی گسترش زیادی یافته است.

از بین روشهای مختلف نگهداری، استفاده از سرما، چنانچه با اصول علمی و دقیق صورت گیرد نسبت به سایر طرق حداقل تغییرات را در ساختمان بافتها و نسوج – کیفیت ظاهری و خوراکی مواد غذائی بوجود می آورد به همین جهت این روش روز به روز طرفداران بیشتری پیدا می کند و امروزه در همه جای دنیا از یخچالهای خانگی گرفته تا کشتی های عظیم سردخانه دار، بشر را قادر کرده ست تا مواد غذائی فاسد شدنی را تا مدتی طولانی نگهداری کند و از مراکز تولید تا مراکز مصرف که گاهی هزاران کیلومتر فاصله دارند انتقال دهد یعنی صنعتی جدید همراه با تکنولوژی خاص خود بوجود آورده است و به همین دلیل روز به روز در این زمینه تحقیقات بیشتری صورت می گیرد.

خوشبختانه در کشور ما صنعت سردخانه داری همگام با سایر پیشرفتها از چند سال گذشته رو به توسعه گذاشته و هم اکنون دهها سردخانه دولتی و خصوصی در سراسر کشور در خدمت کشاورزان و باغداران می باشد. متغیرهای زیادی از جمله عدم رعایت مسائل فنی و بهداشتی هر یک قادرند تغییرات نامطلوبی را در کیفیت و سلامت مواد غذائی نگهداری شده ایجاد نمایند که ضمن به هدر رفتن منابع اقتصادی سلامت  جامعه را نیز به مخاطره خواهند انداخت. در نتیجه آگاهی از این متغیرها و شناخت عوامل نامطلوب برای کارکنان و دست اندرکاران این رشته ضرورت کامل دارد.

امید است که این مختصر، کمکی در جهت شناخت این عوامل بهبود و بهره برداری بهتر از امکانات موجود، ارتقاء کیفیت و کنترل و کاهش ضایعات مواد غذایی باشد تا در جهت تامین بهداشت و سلامت افراد جامعه و نیل به خودکفائی نسبی گامی هر چند کوتاه برداشته شود.

 نیاز رو به افزون بشر به غذا از یک سو و کمبود مواد غذائی به سبب افزایش جمعیت کره زمین از سوی دیگر خطر گرسنگی را در سالهای نه چندان دور هشدار می دهد. با عنایت به این امر مهم باید در فکر چاره بود و نخست از آنچه که موجود است به نحو احسن استفاده کرد. در مناطقی از جهان اتلاف مواد غذائی به علل مختلف حتی به 50 درصد تولید سالانه آنها می رسد حال آنکه می توان برای جلوگیری از هدر رفتن غذا میلیون ها گرسنه را سیر کرد.

یکی از راههای مهم و موثر نگهداری غذا استفاده از سرما است. گسترش صنعت انجماد و سرما در بهبود و تامین وضع غذا و تغذیه کمک فراوانی می نماید. شناخت و کاربرد این صنعت برای نگهداری مواد غذائی مختلف برای تمام کسانی که به نحوی با بهداشت و تولید  غذا در ارتباط می باشند امری است ضروری که باید به آن بهای زیادی داده شود.

 شامل 67 صفحه فایل word قابل ویرایش


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله سردخانه مواد غذایی ودستورالعمل ها

پروژه کامل و جامع در مورد مدیریت زنجیره تامین

اختصاصی از یاری فایل پروژه کامل و جامع در مورد مدیریت زنجیره تامین دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پروژه کامل و جامع در مورد مدیریت زنجیره تامین


پروژه کامل و جامع در مورد مدیریت زنجیره تامین

این پروژه شامل گزارش 88 صفحه ای در قالب فایل WORD است که مرتبط با موضوع های جامع مدیریتی در یک زنجیره تامین می باشد و به صورت کامل ارائه شده است.


دانلود با لینک مستقیم


پروژه کامل و جامع در مورد مدیریت زنجیره تامین

اقدام پژوهی آموزگاران ابتدایی چگونه توانستم دانش آموزان کلاس ششم ابتدایی رابه کارگروهی یاهمیاری درکلاس علاقه مند کنم ؟

اختصاصی از یاری فایل اقدام پژوهی آموزگاران ابتدایی چگونه توانستم دانش آموزان کلاس ششم ابتدایی رابه کارگروهی یاهمیاری درکلاس علاقه مند کنم ؟ دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

اقدام پژوهی آموزگاران ابتدایی چگونه توانستم دانش آموزان کلاس ششم ابتدایی رابه کارگروهی یاهمیاری درکلاس علاقه مند کنم ؟


اقدام پژوهی آموزگاران ابتدایی چگونه توانستم دانش آموزان کلاس ششم ابتدایی رابه کارگروهی یاهمیاری درکلاس علاقه مند کنم ؟

این محصول در قالب ورد و قابل ویرایش در 33 صفحه می باشد.

اقدام پژوهی حاضر شامل کلیه موارد مورد نیاز و فاکتورهای لازم در چارت مورد قبول آموزش و پرورش میباشد و توسط مدیر سایت طراحی گردیده است. این اقدام پژوهی کامل و شامل کلیه بخش های مورد نیاز در بخشنامه شیوه نامه معلم پژوهنده می باشد.

چکیده :

دانش آموزانی که از طریق  یادگیری فعال  به یادگیری می بردازند  نه تنها بهتر یاد می گیرند  بلکه از تجربه یادگیری الذت بیشتری نیز می برند .حتی اگر معلم بهترین سخنران باشد ودر تمام مدت جلسه درسی به سخنرانی  بپردازد ممکن است یادگیری  صورت  گیرد اما این یادگیری به اندازه یادگیری که در موقعیت فعات به وجود می آید کامل جامع   وپایدار نیست . به نظر بین وویتاکر یکی ازمهمترین  راهبرد های فعال کردن دانش آموزان در فرآیند  یادگیری  ازگروهها مطالعه در کلاس و فراهم کردن فرصت بحث  تبادل نظر وبرسش و باسخ است (بین وویتاکر 2000)

 اثرات یادگیری از طریق کار گروهی و همیاری را می توان در این 5 بند خلاصه کرد :

1.افراد از یکدیگر می آموزند
2.انگیزه جهت یادگیری راافزایش می دهد
3.احساسات مثبت نسبت به یکدیگر را افزایش می دهد واز جدایی و تنهایی می کاهد وروابط دوستانه ایجاد می کنند
4.باعث تقویت مهارتهای اجتماعی می گردد.
5. منجربه تقویت عزت نفس می شود.

فهرست مطالب

چکیده :. 2

مقدمه. 3

بیان مساله :. 4

شواهد1:. 5

یافته های علمی: 6

انواع یادگیری. 6

عوامل مؤثر بر یادگیری. 8

انواع بازده‌های یادگیری. 9

ضرورت تحول درروشهای تدریس. 12

پیشینه تحقیق: 24

تجزیه و تحلیل: 25

اثرات یادگیری فعال وهمیاری  (شواهد2 ). 25

پیشنهادات: 27

منابع: 28

 


دانلود با لینک مستقیم


اقدام پژوهی آموزگاران ابتدایی چگونه توانستم دانش آموزان کلاس ششم ابتدایی رابه کارگروهی یاهمیاری درکلاس علاقه مند کنم ؟

قیلم5

اختصاصی از یاری فایل قیلم5 دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

قیلم5


دانلود با لینک مستقیم


قیلم5