یاری فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

یاری فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

موضوع گزارشتجهیز منابع مالی یکی از الزامات توسعه بخش کشاورزی است

اختصاصی از یاری فایل موضوع گزارشتجهیز منابع مالی یکی از الزامات توسعه بخش کشاورزی است دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 4

 

موضوع گزارشتجهیز منابع مالی یکی از الزامات توسعه بخش کشاورزی است.

/

یکی از مشکلات و چالش های بخش کشاورزی کمبود سرمایه و سرمایه گذاری است. در راستای همین مسئله شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی تشکیل شد و این شرکت نیز با راه اندازی صندوقهای غیر دولتی در اکثر استانها توانست روند مثبتی در بحث تزریق سرمایه به بخش کشاورزی را ایجاد کند اما بحث مهم تر در این زمینه به سراغ مهندس محمود قلعه نوئی مدیر تجهیز منابع و تسهیلات  شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی رفتیم0 وی در گفت و گویی به تشریح این برنامه ها پرداخته است.

٭ با عنایت به اینکه یکی از الزامات توسعه بخش کشاورزی تجهیز منابع مالی می باشد لذا ایجاد مؤسسه مالی و اعتباری توسط بهره برداران بخش و توسط خودشان با چه هدفی انجام میگیرد؟

همانگونه که گفتید یکی از الزامات توسعه بخش کشاورزی تجهیز منابع مالی است چرا که بحث سرمایه گذاری در بخش کشاورزی یکی از چالشهای اساسی بخش در طی چند ساله اخیر بوده است اما هدف از ایجاد مؤسسه مالی و اعتباری توسط بهره برداران بخش شامل: اتخاذ تصمیم برای بکارگیری منابع مالی صندوق رأساً توسط خودشان ،تأمین نیاز مالی پروژه های کشاورزی از سرمایه های متعلق به خود تولیدکنندگان ،بهره وری بالای منابع در جهت  استفاده از آنها متناسب با دوره های تولید کشاورزی،ایجاد انگیزه و زمینه مناسب برای کشاورزان جهت تجمیع سپرده های پراکنده انها در صندوق و بلاخره اینکه صندوق توسعه کشاورزی نقش تسهیل کننده و رابط بین سیستم بانکی و تولید کنندگان را ایفاء خواهند نمود.

٭ چه برنامه های مربوط به تجهیز منابع مالی صندوق های غیر دولتی دارید؟

از برنامه ها و اهداف اصلی شرکت مادر تخصصی تجهیز منابع مالی صندوق های غیر دولتی توسعه بخش کشاورزی تا میزان حداقل 15 درصد از ارزش کل محصولات تولیدی در بخش کشاورزی می باشد که این مهم در وهله اول تشکیل صندوق در سطح بسیار پایینی قراردارد و لذا با ارقام اولیه سرمایه صندوق تنها امکان ورود به ارائه خدمات به تولید کنندگان از طریق تأمین بخشی از نهاده های آنها و نقدینگی مورد نیاز وجود دارد و برای حصول به وضعیت بهینه تأمین مالی صندوق های غیر دولتی و ورود صندوق ها به حمایت از بهره برداران در اجرای طرحهای سرمایه گذاری کشاورزی می بایستی تلاش مضاعفی بعمل آید .

از جمله برنامه هایی که برای تجهیز منابع مالی صندوق های غیر دولتی وجود دارد :

1- افزایش سرمایه صندوق با مشارکت سهامداران فعلی وسایر تولیدکنندگان غیر عضو

2- اختصاص کمکهای بلاعوض و همچنین کمکهای فنی و اعتباری و وجوه اداره شده از طریق اعتبارات در اختیار وزارت جهاد کشاورزی در سطوح ملی و استانها و اعتبارات در اختیار استانداریها

3- اخذ تسهیلات از سیستم بانکی کشور به ویژه بانک کشاورزی و سایر مؤسسات مالی و اعتباری موجود برای انجام حمایت های بیشتر از تولیدکنندگان

4- فراهم کردن زمینه لازم برای جمع آوری سپرده های پراکنده موجود نزد کشاورزان و بهره برداران در صندوق و بکارگیری آن برای حمایت های بیشتر از آنان

 

  ٭ عملکرد صندوق های غیر دولتی تاکنون چگونه ارزیابی میکنید؟

صندوق های غیر دولتی توانسته اند با سرمایه ای بالغ بر 60 میلیارد تومان در طی متوسط 2 الی 3 سال عملکرد خود بالغ بر 300 میلیارد تومان تسهیلات به سهامداران خود پرداخت نمایند . ازاین رقم مبلغ 30 میلیارد تومان توسط شرکت مادرتخصصی و مبلغ 20 میلیارد تومان از طریق منابع بانک کشاورزی و صندوق تعاون تأمین و مابقی آنها از محل منابع سرمایه ای صندوق های غیر دولتی به بهره برداران پرداخت شده است .

٭ با توجه به اجرای اصل 44 قانون اساسی،آیا این صندوقها تواننسته اند به اجرای این اصل کمک کنند؟

با توجه به اینکه صندوق های حمایت از توسعه بخش کشاورزی با ماهیت غیر دولتی تشکیل و حداقل 51 درصد سهام آنها متعلق به تولیدکنندگان و بهره برداران می باشد و اداره صندوق توسط خودشان صورت می گیرد لذا مقرر است بخشی از تصدی های دولتی در راستای اصل 44 قانون اساسی و سیاستهای وزارت جهاد کشاورزی در طی سالیان آینده از طریق صندوق های حمایت انجام شود . در این خصوص صندوق های حمایت می توانند همانند بانکهای عامل ، نسبت به پذیرش عاملیت وزارت جهاد کشاورزی در اعطای تسهیلات به تولیدکنندگان بخش کشاورزی راداشته باشند و تاکنون چندین سازمان استان نظیر خوزستان - تهران - کرمانشاه - سیستان و بلوچستان -آذربایجان شرقی  اقدامات عملی برای انعقاد قراردادهای عاملیت با صندوق های حمایت صورت داده اند و پیش بینی می شود تا پایان سال 1387 حداقل نیمی از استانها از ظرفیت صندوق های حمایت استان خود برای موضوع استفاده کند0 .

٭ اختصاص کمک بلاعوض  به طرحهای آبیاری تحت فشار از محل اعتبارات خشکسالی از طریق صندوق های حمایت را چقدر در تجهیز منابع مالی موثر می دانید؟

 بمنظور جبران بخشی از خسارات ناشی از خشکسالی و با مصوبه مجلس محترم شورای اسلامی مبلغ 300 میلیارد تومان بری اختصاص یارانه بلاعوض  به کشاورزان جهت اجرای طرحهای آبیاری تحت فشار تخصیص داده شده است . با توجه به مشکلاتی که کشاورزان برای دریافت تسهیلات از سیستم بانکی دارند و معمولاً زمان طولانی را برای دریافت وام سپری می نمایند و تجربه نشان داده است که اکثریت کشاورزان بدلیل مشکلات سیستم بانکی از مراجعه و دریافت وام امتناع می نمایند لذا شرکت مادر تخصصی با برگزاری جلسات مشترکی با معاونت آب ،خاک ، صنایع وزارت جهاد کشاورزی زمینه پرداخت یارانه مزبور را به کشاورزان از طریق صندوق های حمایت استانی فراهم نمودو مقرر است که به کشاورزانی که بصورت خود اجرایی و بدون نیاز به تسهیلات بانکی نسبت به اجرای طرح خود اقدام خواهند کرد درصدی از کمکهای بلاعوض به صندوق حمایت استان اختصاص یابد.این امر میتواند به تجهیز منابع مالی صندوقهای حمایت کمک کند.

٭ در پایان اگر صحبت خاصی دارید بفرمایید؟

درپایان امیدواریم روزی برسد که با افزایش ظرفیت صندوق های توسعه بخش کشاورزی از لحاظ کمی و کیفی و فراهم کردن امکان حضور مستقیم صندوق در سطوح شهرستانها ، دهستان ها ، شرایط مطلوب تری برای ارائه خدمات به کشاورزان فراهم شود.


دانلود با لینک مستقیم


موضوع گزارشتجهیز منابع مالی یکی از الزامات توسعه بخش کشاورزی است
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.