انواع تکنیک های آماده سازی گوشت و ماهی برای پخت
پودمان آشپزی و سفره آرایی
درس آشپزی (۱)
…
فهرست مطالب:
مقدمه
سوابق تحقیق
خوش طعم کردن گوشت
تکنیک هایی برای خوش طعم کردن بیشتر گوشت
روش های طعم دار کردن گوشت , مزه دار کردن گوشت قرمز
– خواباندن گوشت
– استفاده از سرکه در پختن گوشت
– پختن استخوانهای گوشت
– شستن گوشت قبل از فریز کردن
– دمای پخت گوشت
۹ نکته جالب درباره درست کردن کباب کوبیده خوشمزه و ترد:
اگر چربی خون دارید
اگر کم خونی دارید
اگر یبوست دارید
چگونه ماهی تازه را پاک کنیم؟
آماده کردن ماهی برای طبخ
نکات مهم درباره مرینیت گوشت و مرغ
مرینیت سریع
مواد مرینیت گوشت
روشهای مرینیتکردن
نکات ایمنی باربیکیو
آموزش تهیه و آماده سازی ماهی برای طبخ
بهترین روش برای آماده سازی و نحوه به سیخ کشیدن کباب کوبیده
روش آماده سازی و عمل آوری:
به سیخ کشیدن کباب ها:
توصیه های لازم در آماده سازی و طبخ آبزیان
نتیجه گیری:
منابع:
…
مقدمه:
بسیاری از ما به دنبال راهی برای خوش طعم کردن غذاهای خود هستیم. طعم خوش غذا علاوه بر اینکه محرکی برای اشتها است، میتواند برای افراد کم وزن، کم اشتها یا گاها بیمار نیز مفید باشد. با بکار بردن روشهای ساده، اما کاربردی زیر میتوان غذایی با طعم خوش و متفاوت را تجربه نمود. گوشت یکی از مهمترین منابع پروتئین حیوانی محسوب می شود . غنی بودن گوشت از پروتئین های ارزشمند ، که حاوی اسیدهای آمینه ضروری برای بدن ( چون در بدن انسان ساخته نمی شود ) نظیر هیستیدین ، ایزولوسین، لوسین، متیونین، تریپتوفان و همچنین چربی ها که به عنوان یک منبع انرژی زا برای بدن محسوب شده و …
…
نوع فایل: word (قابل ویرایش)
تعداد صفحات: ۱۹
…
لطفاً برای مشاهده متن کامل تحقیق انواع تکنیک های آماده سازی گوشت و ماهی برای پخت محصول را خریداری و دانلود نمائید
لینک دانلود بعد از خرید نمایش داده شده و به ایمیلتان ارسال میشود
با اطمینان خرید کنید
تشکر از خریدتان
انواع تکنیک های آماده سازی گوشت و ماهی برای پخت