منظور از اصطلاحات آبمیوه، نکتار، نوشابه و ... بستگی به نوع فرمولاسیون که شامل درصد مصرف مواد اولیه میوه در فرمولاسیون و یا مصرف یا عدم مصرف شکر و همچنین استفاده از قسمت ها یا قطعات میوه مثل پوره، پرک (Sac) و Juice دارد.
- خط تولید و بسته بندی آبمیوه
خط تولید و بسته بندی آبمیوه در بسته بندی Doy Pack آلومینیومی که مرکب از از سه لایه از بیرون بداخل عبارتست از:
1- لایه پلی استر یا چاپ.
2- لایه آلومینیومی (محافظ نور، ضربه و...).
3- لایه پلی اتیلن (تسهیل سیل و بسته بندی) که در تماس باآبمیوه در سال 1382 از کمپانی FMC ایتالیا خریداری گردید. این خط تولید مخلوطی از ماشین آلات FMC ایتالیا و ماشین آلات تیمونیر Thimonnier فرانسه می باشد (جز پرکن و پاکت زن که متعلق به کشور فرانسه است بقیه ماشین آلات مربوطه به کشور ایتالیا می باشد).
ظرفیت اسمی تولید دستگاه 8000 پاکت آبمیوه در ساعت ولی ظرفیت عملی و بهینه آن حدود 6500 پاکت آبمیوه 200 گرمی در ساعت میباشد و دارای پروانه ساخت 11 نوع طعم آبمیوه که در حال حاضر 8 طعم آن دارای پروانه استاندارد می باشد و در شرف اخذ پروانه استاندارد برای سایر طعم ها نیز می باشد. در حال حاضر هشت نوع نوشابه بدون گاز شامل پرتقال، آلبالو، سیب، سیب موز، انگور، شش میوه، سیب آناناس و پرتقال هویچ تولید
می شود و در آینده نزدیک نوشابه های بدون گاز هلو، انار و انبه تولید خواهد شد.
شامل 9 صفحه فایل word قابل ویرایش
دانلود مقاله تولید و بسته بندی انواع آبمیوه ها، نکتارها و نوشابه های بدون گاز