![طرح توجیهی پرورش بوقلمون به ظرفیت 30 رأس در هر دوره(طرح توسعه مشاغل خانگی)](../prod-images/506861.jpg)
خلاصه طرح:
کل سرمایه گذاری طرح در سال: 50.000.000 ریال
سرمایه گذاری ثابت: 65,168,000 ریال
هزینه های جاری (درسال): 34,792,820 ریال
درآمد حاصل از فروش محصولات در سال: 127,750,000
سود سالیانه در سال: 69,880,380 ریال
اشتغال زایی: 1 نفر
مقدمه :
بوقلمون بزرگترین و سنگینترین پرنده خانگی است . برخی مبدا اصلی این پرنده را آمریکای شمالی و مرکزی ذکر می کنند و برخی دیگر ساکنین مکزیکو یعنی سرخپوستان آزتک و مایا را مسئول اهلی شدن آن می دانند درسال ۱۵۸۱ پس از کشف مکزیک بوقلمون به آن کشور وارد شد و سپس در سال ۱۵۲۴ بوقلمون اهلی به انگلستان برده شد و در قرن ۱۶ و ۱۷ مصرف گوشت بوقلمون در انگلستان رواج زیادی گرفت .
اولین شخصی که به طور مکتوب در سال ۱۴۹۹ به بوقلمون اشاره کرده و در مورد آن بحث نموده است پدروالونسونینو می باشد . ضمنا او را اولین فردی می دانند که در سال ۱۵۰۰ میلادی بوقلمون را به اروپا برد . دلیل اساسی افزایش تولید و مصرف گوشت بوقلمون در اروپا و آمریکا چنین توجیه می گردد .
در ایران نیز تا پیش از دوره صفویه بوقلمون یافت نمیشد اولین بار ارامنهای که برای تجارت از ایران به اروپا رفتند بوقلمون اهلی را به ایران آوردند و آن را به شاه عباس تقدیم کردند چون شاه خیلی خوشش آمد دستور داد تا تخم بوقلمون را در خانه های ارامنه تقسیم کنند زیرا آنها بهتر از جوجه ها مراقبت میکردند در عوض میبایست سالی یک عدد بوقلمون به شاه تقدیم میکردند .
گوشت بوقلمون از لحاظ چربی و کالری فقیر و از نقطه نظرکارکردی درتغذیه بسیار با اهمیت و ارزش غذایی آن شبیه گوشت گوسالههای بسیار جوان بدون چربی است . امکان عرضه گوشت بوقلمون به اشکال متنوع وجود داشته و می توای آنها را به حالت لاشه کامل یا قطعات ران و سینه و یا به صورت کالباس و سوسیس و غیره وارد بازار مصرف نمود .
نگهداری بوقلمونها تنها به چهار دیواری سالنها محدود نشده بلکه این امکان حتی در مزرعه و فضای باز برای آنها بیشتر ممکن است . نگهداری سنتی بوقلمون در نواحی خراسان گیلان و مارندران آذربایجان غربی، شرقی مرکزی ، فارس ، اصفهان و کرمان متداول است.
تعداد صفحات طرح:6
فرمت ورد و با قابلیت ویرایش
طرح توجیهی پرورش بوقلمون به ظرفیت 30 رأس در هر دوره(طرح توسعه مشاغل خانگی)