نوع فایل: ppt _ pptx ( پاورپوینت )
( قابلیت ویرایش )
قسمتی از اسلاید :
تعداد اسلاید : 37 صفحه
1 بسم الله الرحمن الرحیمطراحی وبهداشت ایستگاه های جوجه کشی 2 صنعت مرغداری در ایران تا سال 1332هیچ گونه موسسه مرغداری در ایران تاسیس نشده بود .مرغ موجود در بازار از روستا ها تامین می شد و این گونه محصولات توسط دوره گردها خریداری وپس از چند روز وحتی چند هفته به دست مصرف کننده می رسید .از سال 1332سازما ن دامپروری وابسته به وزارت کشاورزی با همکاری بخش خصوصی شروع به وارد کردن نژادهای اصیل مرغ خارجی کرد وهمزمان با آن ماشین های جوجه کشی نیز وارد شد همراه با ورود مرغ های خارجی و ماشین های جوجه کشی ،روشهای مدیریت ،تهیه فرمولهای غذایی ،شناخت و معالجه امراض آموزش داده شد 3 صنعت مرغداری در ایران با سرمایه ی عظیمی بنا نهاده شده است .
به طوری که پس از نفت با 14000میلیارد ریال سرمایه گذاری بیشترین حجم سرمایه را به خود اختصاص داده است.با وجود اینکه این صنعت در مقام دوم از لحاظ سرمایه گذاری قراردارد ولی هنوز نتوانسته جایگاه واقعی خود را در اقتصاد ایران بدست آورداز لحاظ توسعه در طی سال های قبل ازانقلاب مرغداری های گوشتی وبعد از انقلاب به خصوص در سال های اخیر موسسات پرورش دهنده مرغ مادرودر 1-2سال گذشته موسسات پرورش مرغ اجداد رشد فزاینده ای داشت است 4 موسسات فعال در صنعت مرغداری 1)موسسات اصلاح نژاد 2)موسسات مرغ اجداد3)موسسات مرغ مادر: اینگونه موسسات مرغ های مادر را به صورت جوجه یکروزه ویا تخم مرغ نطفه دار خریداری می کنند.اگر به صورت تخم مرغ خریداری کنند آنها را به جوجه تبدیل می کنند .4)موسسات جوجه کشی :این موسسات تخم مرغ های تولید شده توسط مزارع مرغ اجداد یا مادررا به جوجه های یکروزه تبدیل می کنند.معمولا موسسات جوجه کشی ومرغ اجداد یا مادر در کنار هم و اغلب متعلق به یک شرکت هستند 5)موسسات تجارتی تولید کننده تخم مرغ 6)موسسات تجارتی تولید کننده گوشت7)کارخانه های تهیه غذای مرغ 8)موسسات تهیه وسائل ساختمانی 9)موسسات تهیه وسائل وتجهیزات مرغداری 10)موسسات تولید کننده مکمل های غذائی 11)موسسات تهیه واکسن12)موسسات بسته بندی 13)کارخانه های تهیه محصولات فرعی14)موسسات تحقیقاتی 5 جوجه کشی جوجه کشی مصنوعی نسبت به طبیعی دارای محاسنی است که عبارتند از :الف.مرغ کرچ مورد نیاز نبوده ب.در هر فصل از سال جوجه کشی امکان پذیر استج.هر بار تعداد زیادی تخم را می توان به جوجه تبدیل کرد ه.کنترل امراض آسانتر است 6 بیماریها:امراضی که به وسیله میکروارگانیزم های گروه سالمونلا ازجمله پولوروم به وجود می آیند تاثیر زیادی در جوجه درآوری دارند این گروه از باکتری ها از طریق تخم مرغ از مادر به جوجه منتقل می شوند .
بیماری های نیوکاسل و برونشیت مزمن از طریق تغییر دادن شکل تخم مرغ و افزایش منافذ باعث می شوند که جوجه درآوری کاهش یابد .لذا تهیه تخم مرغ های سالم منجر به تولید بیشتر جوجه می شود .
7 چگونگی آلوده شدن تخم مرغ: 1) مرغ مادر تخمگذار مبتلا به عارضه اسهال باشد و یا مجرای خروج تخم ، آلودگی داشته باشد 2)آلوده بودن آشیانه تخمگذاری و یا کثیفی تسمه نقاله 3) آلودگی دست افراد ،آلودگی شانه ها، کارتن ها و کامیون های حمل تخم مرغ 4)ترکیدگی تخم مرغ ها در دستگاههای هچر.
این آلودگی از طریق بند ناف به بدن جوجه منتقل می شود 5)موجوداتی از قبیل
متن بالا فقط قسمتی از محتوی متن پاورپوینت میباشد،شما بعد از پرداخت آنلاین ، فایل را فورا دانلود نمایید
لطفا به نکات زیر در هنگام خرید دانلود پاورپوینت: ................... توجه فرمایید !
- در این مطلب، متن اسلاید های اولیه قرار داده شده است.
- به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
- پس از پرداخت هزینه ،ارسال آنی پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما و لینک دانلود فایل برای شما نمایش داده خواهد شد
- در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون بالا ،دلیل آن کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
- در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون پاورپوینت قرار نخواهند گرفت.
- هدف فروشگاه جهت کمک به سیستم آموزشی برای دانشجویان و دانش آموزان میباشد .
« پرداخت آنلاین »
پاورپوینت طراحی وبهداشت ایستگاه های جوجه کشی