یاری فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

یاری فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پاورپوینت قبه الصخره طاهره شیری

اختصاصی از یاری فایل پاورپوینت قبه الصخره طاهره شیری دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

 

دسته بندی : پاورپوینت 

نوع فایل:  ppt _ pptx

( قابلیت ویرایش )

 


 قسمتی از محتوی متن پاورپوینت : 

 

تعداد اسلاید : 26 صفحه

بسم الله الرحمن الرحیم قبه الصخره (69هجری قمری) موقعیت بنا: حرم شریف شامل منطقه ای است مستطیل شکل در جنوب شرقی شهر قدس (بیت المقدس) که دور تا دور آنرا دیوار در برگرفته است و قبه الصخره تقریبا در مرکز آن قرار دارد. از نظر تاریخی، قدس از کهن ترین شهرهای جهان به شمار می رود بطوریکه عمر آن از (45) قرن فراتر است، مهد سه آئین آسمانی (یهودی، مسیحی، اسلام(قدس در تاریخ به نام های متعددی شناخته شده است که از معروفترین آن می توان به ، یبوس، إیلیا، کابتولینا، بیت المقدس، القدس، القدس الشریف اشاره کرد.
محل قرار گیری بنا: بیت المقدس _ حرم شریف کاربری امروزی: قبه الصخره اکنون مصلای زنان در مسجد الاقصی است.
مسجد قبه الصخره, مسجدالاقصی نیست: هرگاه در رسانه های محلی و بین المللی ذکری از مسجد الاقصی به میان می آید,در عوض عکسی از مسجد القبه نمایش داده می شود.دلیل اصلی این مسئله عدم اطلاع عموم مردم, هم راستا با توطئه های رژیم صهیونیستی است.
علت این مسئله این است که سران صهیونیستی می خواهد تصویر مسجد الاقصی را از اذهان مردم پاک کنند تا بتوانند آن را تخریب و معبد مورد ادعای خود را پنهانی بنا کنند و اگر کسی شکایت یا اعتراضی داشته باشد,به مسجدالقبه را نشان خواهند داد و اظهار خواهند داشت که اتفاقی نیفتاده است مسجد قبه الصخره(گنبد این مسجد مبارک, طلایی رنگ است مسجد الاقصی.(گنبد این مسجد مبارک, سبز رنگ است( تاریخ ساخت بنا: معماری قبه الصخره (زیارتگاه سنگ) متلق به دوره امویان از هنر و معماری اسلامی می باشد. این بنا بر سکویی که پیش تر معبد سلیمان در آنجا قرار داشت و الگوی بناهای یادبود – زیارتی بیزانسی با نقشه متمرکز را توسعه می دهد. این مسجد در گرامیداشت معراج پیامبر بنا شد.بنای آن در سال 67هجری آغاز و در سال 71 هجری تکمیل شد.
معماری بنا: قبه الصخره در شهر اورشلیم در قرون اولیه اسلامی ساخته شده است.
ظاهرا این بنا به سبک بیزانسی است ولی تزئینات آن شکل اسلامی دارد. به طور کلی می توان گفت قبه الصخره جایگاه برخورد هنر بیزانسی با هنر نوپای اسلامی است.
بیزانس_ سبکی که در صدر مسیحیت رواج داشته _ بیشتر آثار دوره بیزانس بناهای مذهبی بوده.
پلان های این دوره محوری _ مرکزی _ محوری مرکزی بوده بر خلاف دیگر مساجد جهان، واماکن و ساختمان‌های مساجد و اماکن مقدس که معمولاً مستطیل شکل هستند، شکل قبه الصخره از یک هشت ضلعی منظم تشکل گردیده که طول هر یک از اضلاع آن ۲۰/۱۹ متر و قطر آن ۸۶/۵۴ متر است. 20/19 86/54 در داخل ساختمان دو ردیف ستون بر روی دو دایره متحدالمرکز قرار دارد .
در دایره بزرگ هشت ستون بزرگ است که بین آنها نیز ۱۶ ستون با قطر کمتر بر روی همان دایره پایه گذاری شده‌است. بر روی دایرهٔ کوچک که داخل دایره مذکور قرار دارد، چهار ستون برگ در چهارگوشه و بین آنها نیز مجموعا دوازده ستون ساده تعبیه شده‌است.
گنبد بر روی ستون‌های این دایره احداث گردیده‌است.
فواصل بین این ستون‌ها به کمک محجری چوبی و مشبک با ارتفاع متجاوز از یک متر محصور شده‌است.
در حقیقت این محجر به منظور محفوظ داشتن صخره مقدس احداث گردیده‌است و فقط در قسمتی که شکل درب ساخته شده می‌توان وارد محوطه صخره مقدس شده و به آن دست مالید. در کنار یکی از ستون‌ها و در قسمت جنوبی صخ

  متن بالا فقط قسمتی از محتوی متن پاورپوینت میباشد،شما بعد از پرداخت آنلاین ، فایل را فورا دانلود نمایید 

 


  لطفا به نکات زیر در هنگام خرید دانلود پاورپوینت:  توجه فرمایید.

  • در این مطلب، متن اسلاید های اولیه قرار داده شده است.
  • به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
  • پس از پرداخت هزینه ،ارسال آنی پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما و لینک دانلود فایل برای شما نمایش داده خواهد شد
  • در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون بالا ،دلیل آن کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
  • در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون پاورپوینت قرار نخواهند گرفت.
  • هدف فروشگاه پاورپوینت کمک به سیستم آموزشی و رفاه دانشجویان و علم آموزان میهن عزیزمان میباشد. 


 

دانلود فایل  پرداخت آنلاین 


دانلود با لینک مستقیم


پاورپوینت قبه الصخره طاهره شیری
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.