یاری فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

یاری فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پاورپوینت عمارت مشیرالدوله پیرنیا

اختصاصی از یاری فایل پاورپوینت عمارت مشیرالدوله پیرنیا دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

 

دسته بندی : پاورپوینت 

نوع فایل:  ppt _ pptx

( قابلیت ویرایش )

 


 قسمتی از محتوی متن پاورپوینت : 

 

تعداد اسلاید : 63 صفحه

بسمه تعالیعمارت مشیر الدوله پیر نیا عمارت مشیر الدوله پیر نیا عمارت مشیرالدوله از بناهای مشهور دوره قاجار می باشد که در زمان سلطنت ناصرالدین شاه ساخته شده و محل سکونت حسن پیرنیا ((ملقب به مشیرالملک و بعد مشیرالدوله) متولد  1251 خورشیدی  در تبریز – وفات او در ۲۹ آبان ۱۳۱۴ خورشیدی در تهران.
او  سیاستمدار، تاریخدان و حقوق‌دان و چهار دوره  نخست‌وزیر ایران در دوران حکومت  احمد شاه  قاجار بود) این عمارت محل سکونت صدر اعظم و انشاء فرمان مشروطیت بود.
این ساختمان در خیابان لاله زار نو کوچه پیرنیا یکم واقع شده است. خانه مسکونی خانواده پیرنیا را نیکولای مارکوف روس در آغاز مشروطه دوم به سفارش مشیرالدوله ساخته است.
این شخص، در تفلیس به دنیا آمد و از دانشکده هنرهای زیبای سن پترزبورگ دیپلم معماری گرفت. برخی دیگر از ساخته های نیکولای مارکوف روس عبارتند از: دبیرستان البرز، شهرداری تهران واقع در میدان توپخانه (که متاسفانه در دوران محمدرضا شاه خرابش کردند)، سفارت ایتالیا و عمارت سینگر در خیابان سعدی دبیرستان البرز سفارت ایتالیا  این ساختمان که خاطره انشای فرمان مشروطیت، تدوین قوانین جدید دادگستری و نگارش کتاب تاریخ ایران باستان و دیگر اثر مرحوم مشیرالدوله پیرنیا و زندگی روزمره و مرگ و حتی مجلس ختمش در دوره رضاشاه را در خود دارد، پس از انقلاب اسلامی به عنوان بنای تاریخی به ثبت سازمان میراث فرهنگی رسید و گویا با انجام تعمیرهایی، اینک موزه موسسه ای به نام مطالعات علوم پزشکی است.
عمارت مشیرالدوله با مساحت 2500 متر مربع در سه طبقه و نیم با یک شیوه تلفیقی دلپذیر از معماری ایرانی و فرنگی ساخته شده است و دارای گچ بری های زیباست.
اولین طبقه آن، به تقریب یک متر از سطح زمین پائین تر است.
در آنجا، سفره خانه، چایخانه، کتابخانه قدیمی مرحوم مشیرالدوله، اتاق نشیمن مرحوم داوود پیرنیا، چند اتاق استراحت و انبار بزرگ وسایل خانه قرار داشت. در شمال شرق طبقه دوم، آشپزخانه و اقامت گاه خدمه بود.
در پشت ساختمان، منزل مسکونی دکتر ابوالقاسم پیرنیا، کوچک ترین فرزند مشیرالدوله و متصل به آن، مدرسه دخترانه ژاندارک و موسسات فرهنگی از این قیبل را ساخته بودند. در ضلع جنوب شرقی، "حیاط حمام" شامل یک حمام بزرگ بود.
باغچه ای وسیع در برابر بخش اصلی ساختمان خودنمایی می کرد و بدیهی ست که درخت های زینتی و میوه دار و گل های رنگارنگ  آن چشم را می نواخت، مشام را نشاط می بخشید و کام را شیرین می ساخت. این عمارت از سال 1376 جزو فهرست آثار تاریخی کشور ثبت شده و مطابق قانون شکستن حریم منظر بنا جرم محسوب می شود و سازمان میراث فرهنگی باید به عنوان شاکی وارد عمل شود و از راه های قانونی جلوی ساخت و ساز را بگیرد.     حسن پیرنیا در سال 1293 به نخست وزیری رسید و بعدها نیز چند دوره به این سمت انتخاب شد.
اتفاقاتی نظیر قیام شیخ محمد خیابانی و حوادث آذربایجان و ابتدای نهضت جنگل و ظهور رضاخان پهلوی، برای به دست گیری قدرت، از جمله رویدادهای نوبت های دیگر نخست وزیری اوست.
او در دوره های دوم و سوم و چهارم و پنجم و ششم، نماینده مردم تهران در مجلس شورای ملی بود.
چهار بار نخست وزیر شد و بیست و چهار بار به مقام وزارت رسید.
حسن پیرنیا ملقب به مشیرالدوله آثاری

  متن بالا فقط قسمتی از محتوی متن پاورپوینت میباشد،شما بعد از پرداخت آنلاین ، فایل را فورا دانلود نمایید 

 


  لطفا به نکات زیر در هنگام خرید دانلود پاورپوینت:  توجه فرمایید.

  • در این مطلب، متن اسلاید های اولیه قرار داده شده است.
  • به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
  • پس از پرداخت هزینه ،ارسال آنی پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما و لینک دانلود فایل برای شما نمایش داده خواهد شد
  • در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون بالا ،دلیل آن کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
  • در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون پاورپوینت قرار نخواهند گرفت.
  • هدف فروشگاه پاورپوینت کمک به سیستم آموزشی و رفاه دانشجویان و علم آموزان میهن عزیزمان میباشد. 


 

دانلود فایل  پرداخت آنلاین 


دانلود با لینک مستقیم


پاورپوینت عمارت مشیرالدوله پیرنیا
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.