لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت
تعداد صفحات: 25
مقالة:
آشنایی با چوبها و چوب جوان
فهرست:
وزن مخصوص چوبهای جوان
دید کلی به چوبهای جوان
تقسیم بندی چوبها
ریز ساختار چوب
تبدیل شیمیایی چوب
کاربردهای چوب جوان
ویژگی های چوب جوان
نقوش چوب جوان
وزن مخصوص چوبهای جوان
اطلاعات مربوط به وزن مخصوص چوب جوان جالب ولازم است , نه تنها مسائل حمل ونقل , بلکه برای رابطه اش با سختی والبته کار چوب جوان . ما همیشه باید بین چگالی مطلق و ظاهری فرق بگذاریم , اولی تقریبا همیشه ثابت است , زیرا حفره ها ی سلولز و مشتقات آن که مواد چوبی را تشکیل می دهند , حذف می شوند . چگالی ظاهری آوندها وحفره های چوب جوان را در بر می گیرد و به علت وابستگی زیاد به درجه رطوبت و عوامل موثر بر آن که در زیر می آید , بسیار متغیر است :
1) گونه درخت 2) منطقه کاشت ( انبوه یا پراکنده ) 3) سن 4) رطوبت هوا
برون چوب و چوب جوان از چوب پیرکه به تازگی قطع شده است , وزن بیشتری دارد .درختان نرمی که در نواحی مرطوب رشد کرده اند , پس از برش از چوبهای سخت سنگین ترند . در پهن برگان سختی , مقاومت,حلقه های پهن , نبود آوندها همگی منجر به وزن مخصوص بیشتر می شود . در سوزنی برگها چگالی بالا با سختی زیاد و مقاومت و در چوبهای جوان کوچک با حلقه های منظم باریک همراه است . در هر گونه اگر درختان در اب و هوای مناسب , زمین زه کشی شده با دمای مناسب , نور کافی رشد کرده باشد و در زمستان قطع شده باشد ,چوب چگالتری به دست می دهد . مانند سختی وزن مخصوص در هر بخش درخت متغیر است .
دید کلی به چوبهای جوان
در یک برش عرضی از تنه درخت ، ساختار قابل رویت چوب به ترتیب از مرکز چوب به سمت بیرون عبارتند از: مغز چوب ، چوب یا زایلم ، لایه زاینده (کامبیوم)، پوست.
مقاله درمورد آشنایی با چوبها و چوب جوان