یاری فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

یاری فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اقدام پژوهی در مورد رفتارهای اجتماعی دانش آموزان

اختصاصی از یاری فایل اقدام پژوهی در مورد رفتارهای اجتماعی دانش آموزان دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

اقدام پژوهی در مورد رفتارهای اجتماعی دانش آموزان


اقدام پژوهی در مورد رفتارهای اجتماعی دانش آموزان

اقدام پژوهی:  چگونه توانستم رفتارهای اجتماعی دانش آموزان مدرسه راهنمایی علامه حلی یک همدان را بهبود بخشم؟

فرمت فایل: ورد

تعداد صفحات: 51

 

 

 

 

چکیده

اجتماعی شدن و ارائه رفتار مناسب، یک سیستم دو جانبه ارتباطی، ‌میان فرد درجامعه است به همین جهت هم تاثیرات فرهنگی و هم الگوهای رشدی فرد بطور هم زمان مد نظر قرار داده می شود.

خانواده و آموزش وپرورش دو نهادی هستندکه بیشرین نقش الگویی و تاثیر گذاری در رفتارهای فردی و اجتماعی دانش آموزان را دارند. هدف این مقاله بررسی تاثیر نقش  دبیر اجتماعی در آموزش  واصلاح رفتارهای زندگی دانش آموزان  است. اجتماعی شدن و ارائه رفتار مناسب، یک سیستم دو جانبه ارتباطی، ‌میان افراد درجامعه است به همین جهت هم تاثیرات فرهنگی و هم الگوهای رشدی فرد بطور هم زمان مد نظر قرار داده می شود و به همین دلیل آموزش اجتماعی را نمی‌توان از زمینه هایی که رفتار در آن واقع می شود (مدرسه) جدا کرد. . اگر مدرسه ها کارکرد اجتماعی کردن افراد را به درستی انجام ندهند ،‌افرادی به جامعه تحویل می دهند که نه تنها شهروندان وظیفه شناسی برای جامعه نخواهند بود بلکه به وظایف خود در آینده به عنوان پدرومادر نمی توانند عمل نمایند.نتایج حاصل ازفعالیت هاواقدامات انجام شده دردوکلاس دوم 2 وسوم2 درحالت میا نگین به ترتیب 49درصد و51 درصد ودر سنجش تک به تک عنوان های رفتاری در کلاس دوم 2وسوم2به ترتیب 15 تا20 و20 تا 25 درصد تغییر ورشد را نشان می دهد.حال با عنایت به ارزیابی های حاصله در می یابیم که فعالیت عملی دانش آموزان در مدرسه وخارج از محیط مدرسه(خانواده) مثمر ثمر بوده و دانش آموزان توانسته اند درزمینه ی  نظم و برنامه ریزی ، همکاری با اعضای خانواده ، میزان گرایش های مذهبی،میزان مشارکت های اجتماعی، بهداشت محیط و خانواده ودیگر عناوین رفتاری ، موفقیت های خوبی را در رفتارهایشان از خود بروز داده ورضایتمندی اولیاء ودبیرخود را فراهم نمایند.

 

 

کلید واژه ها :  رفتار (Behavior) – نظریه تبادل(Exchange)- کنش متقابل – رفتار اجتماعی -  احساس مسئولیت  - آموزش شهروندی

مقدمه

آموزش وپرورش یکی اززیر شاخه های اجتماعی شدن است. اجتماعی شدن فرایندی است که به انسان راههای زندگی کردن در جامعه را می آموزد ، شخصیت می دهد.ظرفیت اورا در جهت انجام وظایف فردی به عنوان عضوجامعه، توسعه می بخشند. از اهداف اجتماعی شدن می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • فراگرفتن مهارت های ضروری مانند شغل یا کار و هرگونه فعالیت اقتصادی
  • برقراری ارتبا ط اجتماعی (دوست داشتن و احترام به دیگران ،همکاری ومشورت و...)
  • فراگیری ارزشها واعتقادات اساسی جامعه (قانون مندی ، رعایت حقوق شهروندان واحساس مسئولیت و...)

گزینه هایی که می تواند در اجتماعی شدن  افراد بیشترین نقش اساسی را داشته باشد.خانواده (پدر و مادر) همسالان، رسانه های دسته جمعی،نهادهای مذهبی و طبقه بندی اجتماعی و ...است. امروزه مدرسه در روند اجتماعی شدن دانش آموزان ، دارای وظیفه سنگین پرورش اجتماعی است. فردی که به تحصیل می پردازد نه تنها باید بتواند از آموخته های علمی خود بهره برد بلکه باید به عنوان یک شهروند به وظایف اجتماعی خود نیز عمل کند. فرد با ورود به مدرسه از طریق برخوردهای اجتماعی که با گروه هم سالان ، معلم ، ناظم ومدیر در مدرسه دارد عملا مهارت هاورفتارهای اجتماعی شدن را کسب می کند.نهاد آموزش وپرورش موثرترین نهاد در اجتماعی کردن افراد جامعه محسوب می شود ونقش مهمی را به عهده دارد . عملکرد اشتباه این نهاد روی سایر نهادهای جامعه تاثیر مستقیمی خواهد داشت . اگر مدرسه ها کارکرد اجتماعی کردن افراد را به درستی انجام ندهند ،‌افرادی به جامعه تحویل می دهند که نه تنها شهروندان وظیفه شناسی برای جامعه نخواهند بود بلکه به وظایف خود در آینده به عنوان پدر ومادر آگاهی نخواهند داشت وبستر مناسبی برای نابسامانی های اجتماعی فر اهم می سازند. (با استفاده از :کبیری ، 1379)

این پژوهش با هدف آموزش و کاربردی نمودن درس اجتماعی وهمچنین رشد ، بهبود  و واصلاح رفتار ها ی دانش آموزان در اجتماع است واز همه مهم تر آموزش مهارت های اجتماعی وتر غیب دانش آموزان به مشارکت های جمعی وگروهی است.


دانلود با لینک مستقیم


اقدام پژوهی در مورد رفتارهای اجتماعی دانش آموزان
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.