کار آفرینی با فرمت Pdf صفحات 60
فهرست
چکیده 1
-1 معرفی محصول 2
-1-1 مشخصات کلی محصول 2
-2-1 شماره تعرفه گمرکی 7
-3-1 شرایط واردات وصادرات 7
-4-1 استانداردهای ملی وجهانی 8
-5-1 قیمتتولید داخلی و جهانی محصول 8
-6-1 موارد مصرف و کاربرد 9
-7-1 کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول 9
-8-1 اهمیتاستراتژیککالا در دنیای امروز 10
-9-1 کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول 10
-2 وضعیتعرضه و تقاضا : 11
2- بررسی ظرفیت بهره برداری و وضعیت طرحهای جدید و طرحهای - 1-2 و 2
توسعه
و در دستاجرا و روند تولید از آغاز برنامه سوم تا کنون 11
-3-2 بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم تا نیمه اول سال 85
16
-4-2 بررسی روند مصرف از آغاز برنامه 17
-5-2 بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم و امکان توسعه آن
17
-6-2 بررسی نیاز به محصول یا اولویتصادرات تا پایان برنامه چهارم 20
1و 2- بررسی اجمالی تکنولوژی و روشهای تولید و تعیین نقاط قوت و ضعف
تکنولوژی های مرسوم
در فرآیند تولید محصول : 20
شیر سویا 20
-3 بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی شامل برآورد حجم سرمایه گذاری ثابت 28
-1-3 محوطه سازی 29
-2-3 ساختمان 30
-3-3 ماشین آلات 31
-4-3 تاسیسات 31
-5-3 وسائط نقلیه 32
-6-3 تجهیزات و وسائل اداری و خدماتی 32
-7-3 هزینه های متفرقه و پیشبینی نشده 33
-8-3 هزینه های قبل از بهره برداری 34
-9-3 سرمایه در گردش 34
-10-3 برآورد حقوق و دستمزد 36
-11-3 برآورد آب, برق, سوخت و ارتباطات 37
-12-3 هزینه های تعمیر و نگهداری و استهلاک 38
-13-3 هزینه های متفرقه و پیشبینی نشده تولید 38
-14-3 هزینه های توزیع و فروش 38
-15-3 جدول هزینه های ثابت و متغیر تولید 39
-16-3 نتیجه گیری 39
-4 میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و محل تامین آن 40
-5 پیشنهاد منطقه مناسببرای اجرای طرح 40
-6 وضعیت تامین نیروی انسانی و تعداد اشتغال 41
-7 بررسی و تعیین میزان آب، برق، سوخت، امکانات مخابراتی و ارتباطی و چگونگی
امکان تامین آنها در منطقه مناسببرای اجرای طرح 41
-8 وضعیت حمایتهای اقتصادی و بازرگانی شامل حمایت تعرفه گمرکی و حمایتهای مالی 42
-9 تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحد های جدید 42
-10 در صورت پیوستن ایران به سازمان تجارت جهانی وضعیت این پروژه ها
چگونه خواهد بود 42
مراجع 44
پیوست ها ( بخشنامه های مربوط به قوانین واردات و صادرات ) 45
چکیده :
هدف از انجام این بررسی ، مطالعه و امکان سنجی احداث واحد تولید غذای کودک ( شیر سویا)
است . در این بررسی بازار فروش، واردات و صادرات ، واحد های فعال و در دست احداث , منابع
تامین مواد اولیه و کلیه ماشین الات و سایر امکانات مورد نیاز برای احداث واحد به تفصیل شرح
داده شده است.
طبق بررسی انجام شده احداث چنین واحدی نیاز به سرمایه ثابتی حدود ٨٠٠ میلیون تومان دارد
و سرمایه در گردش مورد نیاز برابر ٨٠ میلیون تومان و کا هزینه های تولیدی سالانه برابر ٢٥٠
میلیون تومان است. سرمایه گذاری اولیه طرح ظرف مدت ٦ ماه برگشت می یابد .
احداث واحد در استان هایی نظیر تهران، قزوین و مرکزی از مزیت نسبی برخوردار است.
مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید غذای کودک