لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:powerpoint (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد اسلاید:37
مقدمه:
•لاوازاویه را می توان پایه گذار علم تغذیه در اواخر قرن 18 به حساب آورد از قرن بیستم در بسیاری در کشور ها مسئله ی کمیت و کیفیت مواد غذایی مورد مصرف جامعه مورد توجه قرار گرفت و برخی دولتها برای اجرای این مسولیت به کاربرد علم تغذیه در برنامه ریزی های خود نقش مهمی دارند.
تعریف تغذیه :
•عبارت از مجموعه فعل و انفعالات که عضو زنده مواد مغذی را دریافت داشته و آنها را به مصرف رشد و نمو ونوسازی میرساند و انرژی لازم جهت انجام اعمال حیاتی تامین می نماید
ویژگی ها غذا :
•تامین سوخت
•تامین مواد مورد نیاز برای ساختن نسوج بدن
•تامین مواد ضروری برای تنظیم واکنش های بدن
عناصر سنگین :
•عناصری که دارای وزن مخصوص بالاتر از 6 گرم بر سانتیمتر مکعب هستند
•نظیر کادمیوم (( cd سرب ((pb وفلزاتی که خاصیت الکترونگاتیویته ی بالا دارند مانند : مس
درجه سمی بودن فلزات سنگین :
•Hg>cu>sn>pb>Ni>co>cd> Fe>Zn>Mn>Mg>Ca>Sr
پاورپوینت تاثیر عناصر سنگین بر تغذیه