یاری فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

یاری فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله حرفه حسابرسی

اختصاصی از یاری فایل دانلود مقاله حرفه حسابرسی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله حرفه حسابرسی


دانلود مقاله حرفه حسابرسی

 

مشخصات این فایل
عنوان: حرفه حسابرسی
فرمت فایل : word( قابل ویرایش)
تعداد صفحات: 16

این مقاله درمورد حرفه حسابرسی می باشد.

خلاصه آنچه در مقاله حرفه حسابرسی می خوانید :

متناسب سازی برنامه حسابرسی
هر کار حسابرسی دارای شرایط و مشکلات خاص خود است. از این رو لازم است حسابرس مسئول هر کار روش های مناسب با شرایط آن کار را تعیین کند. در مراحل اولیه برنامه ریزی کار حسابرسی، تنها یک برنامه حسابرسی مقدماتی می تواند تهیه شود. حسابرسان باید انتظار داشته باشند با روشن شدن نقاط ضعف و قوت سیستم کنترل داخلی و سایر شرایطی که در عمل با آن مواجه می شوند، این برنامه اولیه تعدیل گردد.
وجود یک سیستم کنترل داخلی ضعف، یعنی سیستمی که مدارک حسابداری آن ناقص است، کارکنانش بی کفایتند و واحد حسابرسی داخلی ندارد، حجم رسیدگیهای به مراتب بیشتری را نسبت به شرکتی ایجاب می کند که تعداد کارکنان آن کافی است و از یک سیستم قوی کنترل داخلی، مدارک خوب حسابداری و واحد حسابرسی داخلی مؤثری برخوردار است. سیستم کنترل داخلی گاه برای برخی از عملیات واحد تجاری، کافی و مناسب اما در سایر زمینه ها ضعف است یا اصلاً وجود ندارد. آزمونهای حسابرسان در ان بخش از عملیات که کنترلهای داخلی ضعیف دارد باید افزایش یابدو در مورد قسمت های با کنترل داخلی قوی می تواند به حداقل ممکن کاهش داده شود. تفاوت های بسیاری که در کیفیت سیستم کنترل داخلی شرکت های مختلف وجود دارد توأم با گوناگونی شیوه های حسابداری و مسایل خاص مربوط به هرشرکت ایجاب می کند که حسابرسان برنامه حسابرسی را همزمان با کسب آگاهی نسبت به شرایط خاص هر کار، تعدیل کنند.
ارزش برنامه حسابرسی به عنوان ابزاری برای هماهنگی، نظم و ترتیب منطقی رسیدگیها، غیرقابل انکار است. اما، برنامه حسابرسی را نباید جایگزینی برای برخورد هوشیارانه و مدبرانه حسابرسان دانست. بلکه، کارکنان حسابرسی باید تشویق شوند هرگونه معاملات غیرعادی یا شیوه عملهای مشکوکی را که به هر طریق مورد توجهشان قرار می گیرد، بطور کامل رسیدگی کنند و به آنان هشدار داده شود که خود را به شیوه های رسیدگی مندرج در برنامه حسابرسی که از پیش تدوین شده است، محدود ننمایند.

بودجه های زمانی کار حسابرسی
مؤسسات حسابرسی معمولاً حق الزحمه حسابرسی را براساس زمان کارکرد، صورتحساب می کنند و بنابراین، جزییات ساعات صرف شده برای هر کار حسابرسی باید ثبت و نگهداری شود. بودجه زمانی هر کار حسابرسی از برآورد کردن زمان لازم جهت هر مرحله از کار و برای هر یک از سطوح مختلف کارکنان حسابرسی و سپس، جمع زدن این مقادیر براوردی بدست می آید. بودجه زمانی کار حسابرسی علاوه بر تأمین مبنایی برای محاسبه حق الزحمه، کاربردهای دیگری نیز دارد. بودجه زمانی، بخش هایی از کار را که به نظر مدیر یا شریک مؤسسه از حساسیت برخوردار است و به صرف زمان بیشتری نیاز دارد، به اطلاع اعضای تیم رسیدگی می رساند. بودجه زمانی، ابزرا مهمی برای سرپرستان است، بدین معنا که از آن برای اندازه گیری کارآیی کارکنان حسابرسی و تشخیص این که کار حسابرسی در هر مرحله، از پیشرفت رضایت بخشی برخوردار است یا خیر، استفاده می شود.
حسابرسان همواره برای تکمیل رسیدگیها در محدوده زمان برآوردی آن ، در فشارند. یک کمک حسابرس که بیش از حد معمول وقت صرف انجام کاری می کند احتمالاً مورد علاقه سرپرستان قرار نمی گیرد یا نمی تواند به سرعت ترقی کند. توانایی انجام دادن کار رضایت بخش در یک فرصت نامحدود ، امتیاز ویژه ای نیست چون در حرفه حسابرسی مستقل، زمان هرگز نامحدود نیست.
تهیه بودجه زمانی در حسابرسیهای متوالی، با استفاده از جزئیات بودجه زمانی سال قبل تسهیل می شود. گاه، به دلیل رضایت بخش نبودن مدارک حسابداری صاحبکار یا سایر شرایط بخصوصی که بروز می کند، دستیابی به هدفهای بودجه زمانی کاملاً غیر ممکن می شود. حتی اگر بیش از زمان پیش بینی شده وقت صرف انجام کاری بشود نباید استانداردهای کیفی انجام عملیات حسابرسی را نادیده گرفت. حسن شهرت مؤسسه حسابرسی و مسئولیت قانونی آن در برابر صاحبکار و اشخاص ثالث، حذف یک بخش یا تمام برخی از روش های رسیدگی را به منظور اتمام کار در مدت زمان پیش بینی شده مجاز نمی دارد.

خلاصه گزارشگری
تعدد و گوناگونی خدماتی که حسابرسان ارائه می دهند، ممکن است خواننده را گیج کرده باشد. نقش حسابرسان در سالهای اخیر تغییر بسیار یافته است تا حسابرسان بتوانند جوابگوی تقاضای جامعه برای ارائه انواع خدمات باشند.
شکل 2-1 خلاصه ای از جنبه های اساسی هر یک از این خدمات را نشان می دهد.
...

بخشی از فهرست مطالب مقاله حرفه حسابرسی

مقدمه     1
برنامه ریزی حسابرسی    3
آموزش حرفه ای در مؤسسات حسابرسی    4
استمرار آموزش- واکنش حسابرسان نسبت به تحولات حرفه    6
نوسانات فصلی کار حسابرسان مستقل    6
تنظیم طرح کلی حسابرسی    7
برنامه های حسابرسی    8
متناسب سازی برنامه حسابرسی     11
بودجه های زمانی کار حسابرسی     13
خلاصه گزارشگری    15
لیست حقوق و دستمزد     16
منابع و مآخذ     17

 

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله حرفه حسابرسی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.