یاری فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

یاری فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق ستون ها

اختصاصی از یاری فایل تحقیق ستون ها دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 22

 

ستون ها

اغلب ستون ها بصورت چهار ضعلی (مربع مستطیل) می باشد گاهی نیز ممکن است آرشیتکت ساختمان از نظر زیبائی مقاطع دیگری را از جمله دایره - بیضی و غیره پیشنهاد نماید برای قالب بندی ستون ها ابتدا ابعاد ستون را از روی نقشه تعیین نموده و سپس طبق این ابعاد تعیین شده قالب های موجود را پس از چرب کردن تشکیل می دهیم که این قالب ها باید کاملاً صاف ی وصیقلی وعاری از هر گونه مواد زائد باشد نصب وو صل کردن قالب ها با استفاده از پین های مخصوص وبست ها همچنین شمع های چوبی و یا فلزی صورت می پذیرد که این وصل کردن تکه قالب ها به همدیگر باید کاملاً اصولی ومحکم باشد تراز کردن قالب می رسد که این مرحله با استفاده از وسیله ای بنام شاغول انجام می شود . شاغول متشکل از یک صفحه فلزی تخت چهار گوشی ویک مخروطی در پائین می باشد که با استفاده از یک ریسمان به هم وصل شده اند .پس از برپا کردن و شاغول کردن قالب ها مرحله بتن ریزی ستون ها انجام می شود .بتن ریزی در ارتفاع بیش از 5/1 متر باید با استفاده از شوت انجام شود زیرا در غیر این صورت دانه های بتن از هم جدا شده و باعث بوجود آمدن تخلخل و کاهش مقاومت بتنی می شود .

مسئله ویبره کردن در بتن برای از بین بردن حباب ها وفضای خالی از اهمیت زیادی برخوردار می باشد و بی توجهی آن می تواند باعث بوجود آمدن مشکلات زیادی شود ، دستگاه ویبره باید به مدت 5/1 ثانیه در یک نقطه باقی بماند و به محض اینکه بتن شروع به آب انداختن کرده باید ویبره کردن متوقف شود در مورد ستون ها معمولاً به محض آنکه بتن حالت روانی خود را از دست بدهد و بتواند شکل هندسی خود را حفظ کند قالب آنرا باز می کنند و این در حدود 48 ساعت بعد از بتن ریزی می باشد درموقع باز کردن قالب باید توجه شود که قالب را با احتیاط طوری از بتن جدا نماید که گوشه های تیز ستون خراب نشود برای جلوگیری از این کار در گوشه قالب ها فتیوله های مثلثی نصب می کنند تا در داخل قالب پخی کوچکی ایجاد کند تا بتن ریخته شده در قالب تیز گوشه نشود.

قالب ستون باید حتماً بعد از 48 ساعت باز شود زیرا در غیر این صورت آب دادن به بتن به راحتی میسر نیست و ممکن نیست بتن خشک شده و سوزد

توصیه می شود که درموقع نصب ، قالب ستون ها باید کاملاً شاقولی باشد زیرا در غیر این صونرت بارهای وارده محوری نبود و ممان های محاسبه نشده در آن بوجود آمده و موجب تخریب ساختمان می گردد .

تثبیت موقعیت ستون باید تنها بوسیله تیرهای چوبی که در چهار طرف در پای ستون روی کف قرار داده شده انجام گیرد و ریختن بتن درپای ستون به ابعاد ستون برای تثبیت موقعیت آن به هیچ وجه مجاز نیست زیرا این بتن که در کارگاه به آن بتن رامکا می گویند روز قبل ریخته می ود و بتن تازه ستون به آن نمی چسبد و همیشه بعنوان نقطه ضعفی در آن باقی می ماند.

دیوار برشی

دیوار برشی درواقع دیواری بتن مسلح می باشد که ضخامت وابعاد و نمره میلگرد های آن طبق محاسبه بدست می آید ونقش آن در ساختمان ها تحمل نیروهای جانبی می باشد که در ساختمان حکم باد بند را دارد .

طریقه اجرای دیوار برشی به این صورت می باشد که ابتدا میلگرد های راسته آ«ن را به اندازه ای که طبق محاسبه بدست می آید در داخل شناژ مهار می کنیمس و سپس آن ها را به اندازه ارتفاع دیوار ادامه داده و با استفاده از کمر کش های موجود آن ها را تثبیت می کنیم و با استفاده از خاموت های سوزنی و بکار بردن آن ها در بین آرماتور های راستین ضخامت دیواررا تعیین کرده و سپس قالب ها را به شکل مورد نظر جهت اجرای دیوار در می آوریم و پس از تثبیت قالب ها عمل بتن ریزی انجام می شود .

برای جلوگیری از حرکت و تغییر شکلر قالب ها آن را با استفاده از پین ها و بست های مخصوص ثابت کرده تا بعد از بتن ریزی باعث بوجود آمدن تغییر شکل در بتن دیوارنشود یکی از این تغییر شکل ها ممکن است بصورت شکم دادن قالب بوجودآید که برای جلوگیری از این مشکل در بین قالب های دو طرف لوله هائی از جنس پلیکا به قطرحدوداً cm 2 کار گذاشته می شود و بعداز آن بولت های مخصوصی از این لوله ها رد شد و در دو طرف قالب ها سفت می شود و مانع حرکت قالب ها می شود .

عمل شاقول کردن قالب ها قبل از بتن ریزی در مورد دیوار برشی نیز باید رعایت شود زیرا در غیر این صورت باعث بروز مشکلاتی در آینده می گردد . بعلت فشار زیاد بتن در قالب ها باید با استفاده از قرار دادن شمع های چوبی در پشت قالب پایداری آن ها را تامین کنیم .

عمل باز کردن قالب های دیوار برشی نیز مانند ستون ها به مدت 48 ساعت پس از بتن ریزی می باشد و درواقع عمل باز کردن قالب باید در زمانی انجام شود که بتن حالتی رونانی خود را از دست داده و بتواند پایداری خود را حفظ کند آب دادن به بتن پس از قالب برداری برای جلوجگیری از خشک شدن بتن بسیار مهم می باشد .

دیوار ها

نقش دیوار در ساختمان جدا کردن قسمت های مختلف ساختمان از هم و جدا کردن خود ساختمان از محیط اطراف است پس دیوار ها به دو دسته تقسیم می شوند ، یکی دیوار های محیطی که در بعضی مواقع بار بد نیز هستند و ضخامت این دیوار ها در


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق ستون ها
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.