لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت
تعداد صفحات: 29
دانشگاه جامع علمی کاربردی
واحدتهران
موضوع تحقیق :
تغذیه در ورزش
استاد :
جناب آقای خادم الرضا
دانشجو:
مصطفی شیرخانلو
سال تحصیلی :
بهار88
فهرست مطالب
عنوان صفحه
فصل اول
تاریخچه تغذیه در ورزش 2
آیا می دانید چرا ورزش کنیم 4
کارشناس ارشد زراعت 6
نقش تغذیه در انجام ورزش ها 8
فصل دوم
کربوهیدارت ها 9
پروتئین ها 10
آب و مایعات 11
چند توصیه برای رساندن آب کافی به بدن 11
بدست آوردن وزن مناسب برای مسابقات 11
فصل سوم
نقش تغذیه در ورزش در پیشگیری از پوکی استخوان 12
غذای حاوی کلسیم 14
ورزشکاران چگونه باید تغذیه کنند؟ 18
تفاوت رژیم غذایی روزشکاران با افراد عادی 20
منابع و ماخذ: 28تاریخچهٔ تغذیه در ورزش :
ارتباط تغذیه با ورزش از پیش از عصر طلائى یونان شناخته شده بوده است. توجه به فعالیتهاى جسمانی،
غذاى مناسب و در کل سلامت عمومى بدن ذهن دانشمندان سامرائی، هندی، مصری، ایرانى و دیگر تمدنهاى قدیمى را به خود مشغول نموده بود. بیابانگردان اولیه از غذاهائى چون ماهی، گوشت حیوانات وحشی، دانهها، حبوبات، غلات و میوههاى وحشى در دسترس استفاده مىکردند. در واقع مىتوان عدهاى از آمادهترین افراد این گروه از لحاظ جسمانى را اولین ورزشکاران تاریخ نامید، چرا که اغلب مسافتهاى طولانى را در زمین دشمن یا اقلیمهاى ناآشنا براى بهدست آوردن غذا طى مىکردند. بعدها، وقتى شکارچیان بهطور ثابت در یک محل مستقر شدند، براى تقویت دستها به انجام ورزش هم مبادرت ورزیدند.
در زمانهاى قدیم، یک رژیم غذائى خاص براى تقویت جسمانى و یا تأمین سلامت اشخاص وجود نداشت. افراط در خوردن غذا و نوشیدنى منجر به بروز ناراحتىهائى چون اسهال، یبوست و یا سایر بیمارىها مىشد. بقراط (۴۶۰ تا ۳۷۷ قبل از میلاد) مىگوید: اگر بتوانیم براى هر شخص میزان صحیح فعالیت بدنى و خوراک را تجویز کنیم بهگونهاى که جانب تعادل رعایت شود، مطمئنترین مسیر به سوى تأمین سلامت و تندرستى را برگزیدهایم. اگرچه پزشکان خطرات عمومى زیادهروى در مصرف غذا را دریافته بودند، اما در میان طبقات اجتماعى مختلف، الگوى مصرف غذا متفاوت بود. مثلاً کتیبهٔ یک مقبره در نزدیک هرم عظیم خئوپس شرح یک ملّاک پولدار را داده که غذاى خود را از گوشت گاو نر، گوساله، بز، گوسفند، ماکیان، نان و آبجو تهیه مىکرده است! در کل، شناخت انسان از ارتباط غذا و فعالیت بدنى با سلامت جسمانى است که دنیاى قدیم را با عصر جدید مرتبط مىسازد.
Empedocles سال ۵۰۰ تا ۴۳۰ قبل از میلاد)، یکى از شاگردان مشهور فیثاغورث و از اولین یونانىهائى بود که در رابطه با پزشکى مدرن مطلب نوشته است. او مفهوم کلى طبایع انسانى را که عمیقاً روى سطح سلامت و ابتلاء به بیمارى تأثیر مىگذارند را عنوان نموده است. پنج قرن بعد از بقراط، گالن (سال ۱۲۹ تا ۲۰۱ پس از میلاد) یکى از مشهورترین پزشکانى که تا به حال زیسته است، نظریهاى در علم پزشکى عنوان نمود که تا تقریباً ۱۳۰۰ سال بدون تغییر باقى ماند. گالن پسر یک معمار ثروتمند بود که در شهر پرگامن متولد شده و تحصیل علم طب را از ۱۶ سالگى آغاز کرده بود. در طول ۵ سال آغازین تحصیل، او نگرش جدیدى در مورد سلامت و بهداشت ارائه داد که بنابر عقیدهٔ عدهای، فیزیولوژى کاربردى ورزش دانسته مىشود. از اصولى که توسط وى براى حفظ سلامت جسمانى تدوین شد، مىتوان به موارد زیر اشاره کرد، تنفس هواى تازه، خوردن غذاى مناسب و نوشیدن اشربهٔ سالم، ورزش و خواب کافی، داشتن حرکات رودهاى منظم و کنترل احساسات. گالن انواع ورزشهاى طاقتفرسا یا سریع و نیز شدت و طول مدت مناسب انجام آنها را هم تشریح کرد. وى در رابطه با حفظ تندرستى به کمک یک رژیم غذائى مناسب نوشتههاى بسیارى دارد و باید گفت یونان آن سالها تحت تأثیر مقالات مشهور گالن بوده است.
تحقیق در مورد تغذیه در ورزش 30 ص