یاری فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

یاری فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود تحقیق کامل درباره تغییر محیط اوراکل 8 oracle 27 ص

اختصاصی از یاری فایل دانلود تحقیق کامل درباره تغییر محیط اوراکل 8 oracle 27 ص دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 28

 

مقدمه:

اوراکل پر استفاده ترین پایگاه داده ها در سراسر دنیا است. تقریبا می توان گفت که اوراکل روی هر نوع کامپیوتر از کامپیوتر شخصی و مکینتاش گرفته تا مینی کامپیوتر ها وکامپیوتر های بزرگ (mainframe) کار می کند. اوراکل تقریبا روی تمام ماشین ها به یک شکل واحد عمل می کند، به طوری که وقتی کار کردن با آن را روی یک ماشین آموختید می توانید روی هر ماشین دیگری نیز از آن استفاده کنید این واقعیت باعث شده که اوراکل کاربران و ایجاد کنندگان بسیاری داشته و از سویی نیز دانش ومهارت اوراکل افراد بسیار قابل حمل باشد.

اوراکل یک نرم افزار مدیریت پایگاه های دادهای رابطه ای (جدولی) است. در طبقه بندی سیستم های رابطه ای، اوراکل را جزو سیستم های رابطه ای کامل و هم ردیف سیستم هایی چون supra, Informix می دانند. اما آنچه که این محصول را از نوع مشابه آن متمایز می کند سهولت یادگیری و استفاده، سهولت نصب و راه اندازی، امنیت مثال زدنی، سرعت قابل قبول و امکانات و ابزارهای فراوان آن است. تردیدی نیست که سیستم های رابطه ای و از جمله اوراکل، به جهت طبیعت کندشان، در زمینه هایی چون کاربردهای بلادرنگ، قابل استفاده نیستند، اما از سویی نیز توانمندی ‌آنها در ذخیره ی کارا، بازیابی سریع و نیز مدیریت دقیق داده های یک سازمان، در قالبی ساخت یافته و سهل، غیر قابل انکار است.

این تحقیق به زیر مجموعه ای از کارهای (یا توابع در دسترس) مدیر پایگاه داده ها (DBA) می پردازد که توسط اکثر کاربران اوراکل استفاده می شوند- کارهایی که محدود به DBA نیستند. شاخص های روی جدول ها، خوشه ها،مولدهای دنباله (sequence generator) و تخصیص فضا برای جدول ها و شاخص ها از این دسته هستند. این تحقیق چگونگی ساختاردهی پایگاه های داده ای اوراکل به صورت داخلی را نشان می دهد، که به درک روش عملکرد واقعی بسیاری از ویژگی های آن و چگونگی ارتباط بین آنها کمک می کند. فقط گزینه های محدودی از فرمان های create index create cluster , create ,tablespac در این تحقیق ارائه خواهند شد. گزینه های کامل در مراجع الفبایی اوراکل ارائه شده اند.

تغییر محیط اوراکل

شاخص ها

شاخص (index) (یا نمایه) مفهوم ساده ای است. شاخص نوعا فهرستی از کلمات کلیدی است همراه با محل قرار گیری اطلاعات مربوط به یک موضوع

اگر چه شاخص ها لزوما برای اجرای اوراکل ضروری نیستند، اما باعث تسریع انجام امور می شوند. به عنوان مثال اگر بخواهید اطلاعات در مورد شاخص ها را در این تحقیق با خواندن مطالب از ابتدا تا زمان مواجهه با صفحه ی شامل آن اطلاعات بیابید این کار به کندی و با اتلاف وقت انجام خواهد شد. ولی چون شاخص موجود در انتهای این تحقیق به ترتیب حروف الفبا مرتب شده است. (بدون خواندن تمامی مدخل ها) سریعا می توانید نقطه ی مناسب یعنی کلمه (شاخص) را در آن پیدا کنید. مشخص است که این روش سریع تر از مطالعه کل تحقیق به نتیجه می رسد. همین اصول در مورد شاخص ها در اوراکل نیز صادق هستند. جدول HOCKEY را در نظر بگیرید.

Select from HOCKEY

TEAM

WON

LOST

TIED

Quebec

6

23

4

Detroit

10

18

5

Vancouver

11

16

6

NY Islanders

11

20

4

washington

13

15

4

Pittsburgh

13

15

4

Calgary

13

16

3

St. Louis

14

11

9

Winnipeg

14

2

6

NY Rangers

14

13

5

New Jersey

15

14

5

Edmonton

15

15

3

Philadelphia

16

11

7

Los Angeles

16

14

4

Hartfoyd

16

14

3

Toronto

16

17

1

Boston

16

18

0

Minnesota

17

13

3

Chicago

17

15

2

Montreal

19

13

2

20

13

4

Buffalo

21

9

4

از میان جدول های معدودی که در عمل استفاده خواهید کرد، تعداد اندکی به کوچکی جدول HOCKEY هستند و به ندرت ترتیب حروف الفبا درآنها رعایت می شود. در پرس و جوی زیر از اوراکل می خواهیم که یک تیم خاص را بر اساس تعداد پیروزی های آن بیابید:

Select Team, won, lost, Tied

From HOCKEY

Where won= 20

اگر جدول HOCKEY فاقد شاخصی روی ستون won باشد، اوراکل مجبور خواهد بود که همه ی سطرهای جدول را یک به یک بخواند تا نیمی را پیدا کند که با شرط موجود در عبارت where در پرس و جوی مذکور مطابقت داشته باشد.

می توانید برای سرعت بخشیدن به این فراروند، شاخصی روی ستون won ایجاد کنید. اگر بعدا همان پرس و جوی قبلی را اجرا کنید، اوراکل ابتدا به شاخص، که به ترتیب عددی مرتب شده، نگاه می کند، بدین ترتیب خیلی سریع تیمی را پیدا می کند که 20 پیروزی دارد (اوراکل تمامی مدخل ها را نمی خواند و مستقیما به نزدیکی تیمی مراجعه می کند که تعداد پیروزی های آن به عدد مورد نظر نزدیک تر باشد. این عمل بسیار مشابه با عملی است که هنگام جستجو در شاخص تحقیق می شود ) سپس مدخل شاخص، موقعیت دقیق سطر مربوط به تیم Montreal را در جدول (و روی دیسک) به اوراکل می دهد.

با دانستن این موضوع، مشخص می شود که ایجاد شاخص روی یک ستون مهم (ستونی که در عبارت where ذکرخواهد شد) چگونه سرعت اوراکل را در پاسخگویی به پرس و جوها بالا می برد. همچنین ایجاد شاخص روی ستون های مرتبط (به وسیله ی عبارت where) سرعت اجرای پرس و جوهایی را که روی دو جدول پیوند خورده انجام می شوند، افزایش می دهد. اینها مبانی شاخص بندی هستند مطالب باقی مانده در این تحقیق برخی ویژگیهای دیگر و موارد مرتبط با شاخص بندی را نشان می دهند که در سرعت انجام کارها تاثیر دارند.


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق کامل درباره تغییر محیط اوراکل 8 oracle 27 ص
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.