فرمت فایل: Word ( قابلیت ویرایش و آماده چاپ )
قسمتی از محتوای متن
تعداد صفحات : 48 صفحه
حضرت مهدی ( عج ) به نا م او که ، بی نام او جهان صفا ندارد بی یاد او جان ها بها ندارد بی عشق او دل ها نوا ندارد بیشتر اوقات برایمان راجع به حضرت مهدی (عج) سوالاتی پیش می آید، و با بررسی و جست و جو و کنکاش زیاد به برخی از سوالات خود دست پیدا کرده ، ولی هیچگاه وجود آن را در ادیان مختلف بررسی ننمودم ؛ اساسی ترین سوالاتی که برای من یا هر فرد دیگری ممکن است ، سر آغاز کنکاش پیش آید و ذهن او یا من را به خود مشغول سازد به نظر می رسد موارد ذیل باشد: عقیده مهدویت یعنی چه؟
چرا بایستی به مهدویت فکر کنیم؟
فوائد آن چیست ؟
آیا منجی عدالت گستر را ادیان دیگر نیز بشارت دادهاند ، یا تنها در اسلام مورد اعتقاد است؟
ویژگی های منجی و مهدی موعود (عج) در اسلام و به ویژه در تشیع چیست؟
در کتب دیگر ادیان، منجی جه نامیده می شود؟
آیا بایستی خود را تسلیم روزگار نمود؟
و… سوالات خودم ویا هر نوجوانی در این زمینه بسیار است ، ولی هدفی که من را به تحقیق و نوشتن در این راه کشاند؛ شناختن او بود و بس.
با خود گفتم در این عصر آهن، عصر پول ، عصر پوچی و… اگر من با یاد و نام او زنده باشم وبه انتظارش بنشینم و بتوانم ، دانستههای خود را به دیگران نیز بگویم وآنان را نیز با این تفکر زیبا و هستی بخش و آینده ساز آ؟
شنا سازم، شاید مفید واقع شوم.
آیا رسیدن و دست یافتن به این عقیده بسیار مهم و مفید است؟
زیرا این امام همام میتواند منشاء خیرات فراوانی برای آدمیان باشد.
همچنین آیا واقعا علاوه بر فوائد وجودی امام زمان ارواحنا فداه که به میمنت وجود مسعودش آسمان و زمین پا بر جا هستند و جنبندگان روزی داده می شوند ، نفس اعتقاد به آن بزرگوار موجب سودهای بسیار و خیرات بیشمار است؟
بلی اگر شما از قرون اولیه اسلام یک سیر اجمالی در تواریخ بفرمائید؛ میبینید چگونه بر اثر این عقیده پاک و شریف ارکان ظلم متزلزل و کاخهای ستم واژگون گردیده است؟
قیام های مردانه بنی هاشم و پیرواش مانند زید بن علی بن حسین معروف به زید شهید و محمد نفس زکیه و مختار بن ابو عبیده ثقفی و دیگر بنی الحسین و بنی الحسن در برابر بیدادگریها و استبداد حکام جور از بنی امیه و بنی عباس و بسیاری از نهضت های مهم دیگر ، در مقابل دولت های استعمار گر مانند قیام دلیرانه محمد احمد سودانی در اواخر قرن نوزدهم و دولت های شگفت آوری در اثر این عقیده در راستای سعادت افراد و اقوام مختلف بوجود آمده است.
همچنین دستیابی به این عقیده که محتوایش بقای اسلام است ، بسیار مهم و ضروری است؛ چرا که در حال حاضر جهان کنونی نیازمند تغییری شگفت آور است؛ هر روزه در نوشته ها و تصاویر روزنامه و… می بینیم منجی و رهبری دروغین پیدا می شود، فرقه های جدیدی در حال گسترش است، همه جا را ظلم و جور و دروغ فرا گرفته و بدتر از همه اذیت و آزار مسلمان وانسان ها با بدترین شرایط و اشکال مذبوح در حال گسترش است و شرایطی بسیار بد و دوزخی برای آزادگان و نیکان در اقصی نقاط دنیا به وجود آمده است ، حال تکلیف چیست؟
اما آینده بشریت؟
؟
!! بسی جالب و خوشایند است که انسان نسبت به آینده بشریت خویشتن و به فدای روشن که پرتو امنیت و آسایش و صلح ، انسان را فرا می گیرد، امیدوار باشیم.
لیکن خبرهای مربوط به رقابت شدید در زمینه تولید اسلحه های کشنده و ویران گر و… هرگونه امید را که در انسان می پروراند، از بین می برد و تک تک ذرات حاصل در دورنمای دل را متلاشی می سازدو هرگونه نسیم ملایمی که بر ساحل اندیشه و خیال میوزد از میان برمی دارد؟
!! ولی آیا بایستی خود را تسلیم حوادث روزگار کرد؟
این چه جاذبهای است که با کشش خویشتن محرومین و مستضعفین جهان را به سوی خود میخواند ؟
و آنهارا به آیندهای نیکوی خویشتن امیدوار میسازد؟
این چه پیام و نویدی است که علی رقم همهی ناراحتی ها و مشکلاتها و مشکلات هنوز در تفکر انسان ها معتبر و قابل اجراست؟
و در انتظار آن بایستی تمام این لحظات درد آلود را تحمل نمود؟
جز نویدی الهی که پیام آوری آسمانی و پاک آن را بر بشر بشارت داده باشد کدام وعده و بشارت چنین نفوذ و قدرتی خواهد داشت؟
بلی، پیام آوران الهی .
فصل اول اصالت مهدویت 1ـ مقدمه 2ـ اصالت مهدویت از جهت معقول بودن امکان آن 3- اصالت مهدویت از جهت اتکاء بر مبنای معقول و منطقی 4- اصالت مهدویت از جهت موافقت با فطرت و نوامیس عالم خلقت 5- اصالت مهدویت از جهت قبول و مبتنی بودن آن بر بشارات پیامبران و ادیان آسمانی 6- اصالت مهدویت از جهت ابتنای آن بر آیات قرآن کریم 7- اصالت مهدویت از جهت ابتنای آن بر احادیث آن معتبر و متواتر 8-اصالت مهدویت از جهت اتفاق مسلمانان و اجماع شیعه و اهل سنت 9- اصالت مهدویت از جهت معجزات و کرامات 10- اصالت مهدویت از جهت ابتنای آن بر توحید و یکتا پرستی 11- اصالت مهدویت از جهت نقش آن در عمل و برقراری عدالت و به ثمر رساندن انقلاب اسلام 12ـ نتیجه گیری 1ـ مقدمه « اصالت مهدویت » از جهت قبول اسم و ابتناء آن بر بشارت ، پیامبران و ادیان آسمانی، تمام ادیان آسمانی به پیامبران به پیروان خود، عصر درخشان و سعادت عمومی و آینده مشعشع و صلح جهانی و دوران پر خیر و برکتی را نوید دادهاند که در آن نگرانی ها ، دلهرهها و هراس ها مرتفع می شود و به یمن ظهور شخص بزرگ و مردی خدائی که به تاییدات الهی موید است، در روی زمین، منطقه، شهر، دهی باقی نماند مگر آن بانگ دل نواز توحید بلند شود و روستایی یکتا پرست ، تاریکی شرک را زایل سازد و علم، عدل، راستی و امانت ، چهره جهان آرای خود را بنمایاند و همه جا را منور می سازد.
این موعود عزیز بر حسب استوارترین و صحیح ترین مصادراسلامی خلیفه دوازدهم و دوازد هـمین رهـبر و امـام بعد از آن حـضرت و هـم نام و کنـیه آن حضرت است و القاب مشهورش در بین مسلمین مهدی قائم.
از این رو اصالت مهدویت را می توان به 10 بخش تقسیم نمود: 1ـ اصالت مهدویت از جهت معقول بودن امکان آن 2- اصالت مهدویت از جهت اتکاء بر مبنای معقول و منطقی 3- اصالت مهدویت از جهت موافقت با فطرت و نوامیس عالم خلقت 4- اصالت مهدویت از جهت قبول و مبتـنی بودن آن بر بـشارات پیـامـبران و ادیان آسمانی 5- اصالت مهدویت از جهت ابتنای آن بر آیات قرآن کریم 6- اصالت مهدویت از جهت ابتنای آن بر احادیث آن معتبر و متواتر 7-اصالت مهدویت از جهت اتفاق مسلمانان و اجماع شیعه و اهل سنت 8- اصالت مهدویت از جهت معجزات و کرامات 9- اصالت مهدویت از جهت ابتنای آن بر توحید و یکتا پرستی 10- اصالت مهدویت از جهت نقش آن در عمـل و برقراری عدالت و به ثمـر رسـاندن انقلاب اسلام .
2ـ اصالت مهدویت از جهت معقول بودن امکان آن بدیهی است آنچه در بررسی و شناخت اصل و آغاز کار است ، معقول بودن و خردپسند بودن آن است.
به این معنی که عقل را غیر عقلانی بداند، در تمام مـسائل در تمام مسائل علمی و غیر علمی این قانون جـریان دارد که اول، باید امـکان آن پذیرفـته شود و احتمال واقعیت داشتن یا واقعیت یافتن آن در نظر عـقل مردود نـباشد.
بر این اساس است که فرضیه های علمی مختلف در چگونگی پیدایـش جهان، پـیدایـش زمین، پیدایش حیات، پایان جهان،تحولات کیهانی و صدها مسـاله ای جاری شد و امکان آن را عقل قبول کرد واحتمال آن را رد ننمود،اثبات آن اگر جـستجویش محسوس نـباشـد از راه وحی و اخبار انبیاء؛ بلکه خبر اشـخاص موثق و افـرادی کـه داعـی به دروغ گفتن ندارند عقلائی و صحیح می باشد.
دانلود حضرت مهدی 50ص