یاری فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

یاری فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق در مورد بررسی هسته اولیه روستای ریاب گناباد 50 ص

اختصاصی از یاری فایل تحقیق در مورد بررسی هسته اولیه روستای ریاب گناباد 50 ص دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 50

 

بررسی هسته اولیه روستای ریاب – گناباد

2-1 ضرورت طرح مساله

به علت حفظ و احیای آثار و بناهای تاریخی استان خراسان که با بی توجهی دستخوش تخریب و تخلیه ساکنین گشته است با ارایه این مقاله سعی در معرفی هر چه بیشتر عناصر تاریخی فوق (آب انبار – حمام و مسجد جامع ) داریم.

امید است با توجه هر چه بیشتر مسیولین به این مهم , بناهای فوق که پشتوانه تاریخ ملی و هویت ایرنی است احیا گشته و با حفظ هویت و جایگاه پیشین بعضا با پاره ای ملاحظات و تغییر کاربری ها برای بازدید عموم تحت نظر سازمان گردشگری استفاده گردد.

3-1 بررسی سوابق موضوع

مطالعات طرح هادی روستا در سال 1382 توسط مرجان مجیدی به پایان رسیده و تصویب گردید. در این مطالعات طرح گردشگری این روستا نیز مطرح شده است.

هم اکنون مطالعات طرح های حریم و مرمتی این روستا در حال پیگیری است.

کتابچه تاریخ و آداب و رسوم مردم ریاب توسط اهالی خود روستا در حال تدوین است.

همه ساله دانشجویان معماری دانشگاه های استان خراسان برای بازدید و تهیه گزارش از بناهای تاریخی به این روستا سفر می کنند.

4-1 روش تحقیق

در ارایه این مقاله از دو روش مطالعاتی میدانی و کتابخانه ای استفاده گردیده است. ابتدا با مراجعه به روستا و رویت بناها و وضع موجود محل بررسی اولیه شکل گرفت. پس از آن با مترکشی دقیق تهیه نقشه ها و مدارک تصویری بنا انجام پذیرفت.

بعد از مرحله شناخت اولیه به بررسی موارد مشابه در سطح کشور به خصوص مناطق کویری پرداختیم. در انتهای مطالعات موضوع میدان و خصوصیات این عنصر شهری و نمونه های تطبیقی آن بررسی شد.

روستای ریاب در 4 کیلومتری غرب شهرستان گناباد در 37و58 طول و31و34عرض جغرافیایی واقع شده است. روستای ریاب در بخش مرکزی دهستان حومه و در ارتفاع 1225 واقع شده است.

تراکم جمعیت روستا در سال 1378 برابر18 نفر در کیلو مترمربع بوده است و رشد جمعیت در طی سال های 1375-1345 برابر 3/0 می باشد.

روستا و در کل منطقه دچار خشکسالی می باشد.

وضعیت توپوگرافی:

شهرستان گناباد از نظر پستی و بلندی به دو بخش تقسیم می شود:

1-کوه های گناباد: این گوه ها بین قاین گناباد و فردوس قرار داردو جهت آن از شمال غربی به جنوب شرقی کشیده شده است. این ارتفاعات در معرض تابش شدید آفتاب و گرمای شدید تابستانه و سرمای سخت زمستانه ودر انتها وزش های مداوم و شدید باد قرار دارند.

2-دشت های گناباد: از قدیمی ترین و وسیع ترین دشت ها دشت گناباد است که با شیب عمومی بسیار ملایم 2 درصد از غرب به شمال شرقی می رسد.(طرح هادی روستای ریاب 7:1382)

اقلیم منطقه:

این منطقه به علت واقع شدن در حاشیه کویر و دوری از دریا از نوعی آب و هوای صحرایی بیابانی گرم وخشک برخوردار است. در این اقلیم اختلاف دمای روز و شب ماهانه و سالانه زیاد است. درجه حرارت هوا در تابستان به طور متوسط 25 درجه و در زمستان بین 3 تا 5 درجه می باشد.

اقلیم شهرستان دارای زمستان های نسبتا سرد و تابستان های گرم و خشک است. حد اقل دمای ثبت شده 20 درجه زیر صفر و حداکثر دما 45 درجه سانتی گراد می باشد.(همان:10)

اوج گرما از اواخر خرداد شروع و تا اواخر مرداد ادامه دارد وعمق سرمااز اواخر آذر ماه شروع و تا اوایل اسفند ماه ادامه دارد. (همان:28)

بر این اساس سایر ماه های سال قابلیت جذب و پذیرایی از گردشگران را دارد.

بررسی ویژگی های معماری بومی مناطق گرم وخشک :

1- به طور کلی ساختمانهای اینگونه مناطق با مصالحی از قبیل خشت وگل ، که ظرفیت حرارتی زیادی دارند بنا شده اند .


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد بررسی هسته اولیه روستای ریاب گناباد 50 ص
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.