یاری فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

یاری فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

مقاله در مورد ساختمان P L C و اجزاء تشکیل دهنده

اختصاصی از یاری فایل مقاله در مورد ساختمان P L C و اجزاء تشکیل دهنده دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

مقاله در مورد ساختمان P L C و اجزاء تشکیل دهنده


مقاله در مورد ساختمان P L C  و اجزاء تشکیل دهنده

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

 تعداد صفحه90

 

بخشی از فهرست مطالب

فصل اول

 

     مروری بر تاریخچه سایپا                                                  3  

 

 

 

فصل دوم                                                                

     ساختار دستگاه AFM S/F                                              12

 

 

فصل سوم                                                             

 

      ساختمان P L C  و اجزاء تشکیل دهنده آن                           23   

 

 

 

فصل چهارم

 

     سخت افزار و نرم افزار

 

 

 

فصل پنجم

 

     نتایج پروژه و پبشنهادات                                     84

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

فصل اول

 

 

 

مروری بر تاریخچه سایپا

 

 

 

امروزه صنعت خودروسازی در تمام کشورهای صنعتی پیشرفته از جمله صنایع مهم و اساسی است .به عنوان مثال 10 درصد از ارزش افزوده صنعتی و همچنین 10 درصد اشتغال صنعتی در کشورهایی مانند ژاپن و امریکا از قبل این صنعت ایجاد می گردد .

 

با توجه به اهمیت این صنعت و وجود عوامل عدیده رشد و پویایی صنعت خودروسازی همچون تقاضای کافی در مقیاس اقتصادی ، صنایع جانبی وحامی ،تکنولوژی مرتبط و …

 

درایران امید می رود با همت و تلاش دست اندرکاران و پشتیبانی مسؤلان محترم نظام مقدس جهوری اسلامی ایران ، صنعت خودرسازی در روند رشدشتابان خود علاوه بر پاسخگویی مناسب به تقاضای بازار د اخلی و بازارهای خارجی به خصوص جماهیر تازه استقلال یافته آسیای میانه و حوزه خلیج فارس به صنعتی شدن و ورود فعالانه کشور به بازارهای جهانی کمک مؤثر نماید وبا صدور قطعات و محصولات صنعتی می توانیم کشور را از وابستگی به ارز نفت که داریم در نوسان است ، نجات دهیم .

 

بخش اول ورود خودرو به ایران

 

 

 

کلیات : با اختراع موتورهای چهار زمانه درون سوزدر نیمه دوم قرن 19 و تکمیل آن متنناسب با پیشرفت های دانش بشری و سر انجام تولید انبوه انواع خودروها در اوایل قرن بیستم ، موارد استفاده اتومبیل به عنوان وسیله ای لوکس و تجملی جهت گشت گذار آخر هفته و نشان دادن برتری و منزلت اجتماعی مالک آن تغییر یافت و به صورت وسیله ای ضروری برای رتق وفتق مشکلات روزمره زندگی به خصوص در شهرهای رو به گسترش درآمد و گسترش زندگی شهر نشینی نیز برضرورت تولید بیشتر و متنوع تر انواع خودرو تاثیر نهاد .

 

در ایران نیز با افزایش ارتباط خارجی وتوسعه زندگی شهر نشینی ، مورد استفاده اتومبیل به عنوان یک کالای لوکس و سپس با تاخیر نسبتا طولانی به عنوان یک کالای ضروری مشهود است . بر اساس اطلاعات موجود ‍، براساس اطلاعات موجود مضفرالدین قاجار اولین پادشاهی بود که اقدام به خرید اتومبیل کرد . او در نخستین سفرش به فرنگ دستور خرید اتومبیل مورد علاقه اش را صادر می نماید و سعدالدوله وزیر مختار ایران در بلژیک را مسؤل این امر می نماید . به هر حال اتومبیلی به سلیقه شاه ایران خریداری و به همراه راننده بلژیکی که به همین منظور استخدام شده بود از راه دریا ارسال می گردد تا قبل از مراجه شاه به پایتخت ، او سوار بر این اتومبیل وارد تهران شود .

 

هر چند که این اتومبیل اولین خودرو وارد به خاک ایران نبود اما تمایل و رغبت شاه به اتومبیل ، موجب ترغیب سایرین به خصوص متمولان و درباریان ایران به خرید اتومبیل جهت ابراز برتری اجتماعی گردید .

 

عدم وجود راه های مناسب جهت تردد خودروها در ایران و حتی تهران ، قیمت بالای اتومبیل و آشفتگی های مالی واقتصادی ایران آن روز ، از جمله موانع ورود خودرو به میزان زیاد در عهد قاجاریه بود . واردات خودرو به ایران پس از سال 1300 با توجه به افزایش ارتباطات بین المللی و بهبود راه های مواصلاتی تا حدودی رشد یافت اما رشد بیشتر واردات خودرو مربوط به سالیان پس از جنگ جهانی دوم بود ، به طوری که بر اساس آمار وارقام موجود واردات خودرو به ایران طی سال 1334 بالغ بر ده هزار دستگاه خودرو با ارزش دو میلیارد دویست پنجاه میلیون ریا ل بوده است .

 

 

 

 

 

تولید اتومبیل به صورت مونتاژ

 

 

 

از سال 1337 به دنبال افزایش روز افزون تقاضای خرید خودرو ، اندیشه ساخت اتومبیل البته به صورت مونتاژ در کشورشکل گرفت ، اما اقدامات عملی در این زمینه با صدور تصویب نامه ای در سال 1342 از سوی وزارت اقتصاد در خصوص چگونگی شرایط صدور پروانه ساخت خودرو صورت پذیرفت . پس از صدور تصویب نامه مزبور افرادی با مشارکت برخیاز شرکتهای  خودروسازی خارجی تقاضای صدور پروانه تاسیس شرکت سهامی تولید خودرو را نمودند. از تقاضای پذیرفته شده در آن زمان می توان به صدور پروانه تاسیس شرکت سهامی تولید خودرو را نمودند. از تقاضاهای پذیرفته شده در آن زمان را می توان به صدور پروانه تاسیس برای شرکتهای ایران ناسیونال (ایران خودرو فعلی )شرکت سهامی ایرانی تولید اتومبیل های سیتروئن (سایپای فعلی ) و جنرال موتور ایران (پارس خودرو فعلی) اشاره نمود

 

 

 

تاسیس شرکت سهامی ایران تولید اتومبیلهای سیترئن

 

شرکت سهامی تولید اتومبیلهای سیتروئن در سال 1344 در زمینی با مساحت 240 هزارمتر مربع و زیر بنای 20 هزار متر مربع با سرمایه اولیه 160 میلیون ریال تاسیس گردید این شرکت در تاریخ 15 اسفند ماه 1345 تحت شماره 1331 در اداره ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی تهران ثبت و در اواخر 1347 با شماره پروانه 33109 با مشارکت شرکت سیترئن فرانسه به مرحله بهره برداری رسید.

 

به موجب پروانه تاسیس از سوی وزارت اقتصاد در سال 1344 با تاسیس ساخت و بهره برداری اتومبیل سواری بیابانی به ظرفیت سالیانه 4500 دستگاه و پس از اجرای کامل ظوابط ساخت تولید در حد نازمندیهای دستگاه موافقت گردیده است . همچنین مبتنی بر اساس نامه اولیه ، شرکت دارای تابعیت ایرانی و با موضوع تولید انواع اتومبیهای سیتروئن و لوازم وقطعات یدکی آن در ایران طبق اجازه وامتیازی که از طرف شرک سهامی اندره سیتروئن فرانسه به شرکت واگذار شده و فروش مصنوعات مزبور و هر گونه اعمال بازرگانی و صنعتی دیگر که به نحوی از انحاء به طور مستقیم یا غیر مستقیم به موضوع شرکت مربوط و یا آن را تسهیل نماید شروع به فعالیت نمود .

 

به هر حال با صدور پروانه تاسیس و تعیین اعضای هیئت مدیره شرکت فعالیت خودرو را در اواخر سال 45 به صورت رسمی آغاز نمود . تهیه زمین ، احداث نخستین سالن تولید (سالن بدنه و رنگ فعلی ) تهیه ولوازم مورد نیاز و تقاضای ثبت علامت به همراه کلمه SAIPAC (سایپاک ) که موخذ از عبارت فرانسوی

 

SOCIETE ANNONEME IRANIENNE DE PRODUCTION AUTOMOBILE CITROEN 

 

بود و همچنین تقاضای ثبت کلمه ژیان برای انواع اتومبیلهای تولیدی (هر چند که بعدها برای کلمه ژیان به یک نوع از محصولات شرکت اطلاق گردید .) و از جمله اقداماتی بود که تا سال 1347 یعنی زمان بهره برداری از شرکت صورت گرفت . اولین تولیدات  شرکت کاملا دستی و بدون به کار گیری تجهیزات مدرن در نیمه دوم سال 1347 تولید ژیان با نام اختصادی (ژیان) بود . تولید آکا تنها در سال 1350 ادامه داشت و به طور مجموع 1035 دستگاه آکا در طول 3 سال تولید و روانه بازار شد . اما تولید ژیان سالیان سال ادامه داشت و هر ساله با افزایش تولید مواجه می شد ، به خصوص از سال 1353 با توجه به نصب و راه اندازی ابزارهای بادی و سایر لوازم و امکانات تولید این خودرو سیر سعودی یافت و در طول 13 سال تولید این خودرو یعتی تا سال 1359 تعداد 99129 هزار دستگاه ژیان تولید گردید .

 

اتومبیل مهاری ، خودرو دیگری بود که تولید آن از سال 1350 در شرکت سهامی ایران تولید اتومبیلهای سیتروئن آغاز و طی 8 سال تولید ( تا پایان سای 1357 ) مجموعا 10584 دسبگاه مهاری تولید و روانه بازار گشت . از دیگر تولیدات این شرکت میتوان به تولید انواع پیکاپ در چهار مدل معمولی ، مسقف ، دولوکس و لوکس و کار اشاره کرد . تولید خودروی بسیار سبک با جنس بدنه فایبر گلاس ، محصول دیگری بود که تنها در طی دو سال 1352و 1353 تولید آن در شرکت ادامه داشت که امروزه  می توان برخی از نخستین تولیدات شرکت سایپا را در سطح شهر ملاحظه نمود .

تغییر نام شرکت

در مورخ 30/2/54 عنوان شرکت بت حذف کلمه سیتروئن از انتهای عبارت فرانسوی آن به شرکت سهامی تولید اتومبیل تغییر یافت و نام سایپا SAIPA از جمع حروف اول عبارت فرانسوی عنوان شرکت اخذ گردید

SOCIETE ANNONYME IRANIENNE DE PRODUCTION AUTOMOBILE تولید رنوه

با توجه به لزوم جایگزینی خودروی مناسبتر به جای ژیان که از تکنولوژی به روز تری بر خوردارباشد مسئولین وقت اقدام به انعقاد قراردادی با شرکت رنو به منظور تولید این خودرو در ایران کردند . لذا یکی از محصولات عمده تولید شده در این شرکت خودرو رنوه بود که تولید 3 درآن از سال 1355 در شرکت سایپا آغاز گردید و سپس تولید مدل 5 درب آن تا سال 1372 ادامه داشت . دراین سال با جایگزینی اتومبیل کلاس کوچک پراید عملا تولید رنو در شرکت سایپا متوقف شد و خط تولید این خودرو به شرکت پارس خودرو (یکی از اعضای گروه خودروسازی سایپا منتقل گشت .

 

تولید انواع پراید از سال 1371 با توجه به بررسی های انجام شده و گزارش های تکمیلی که حاوی توجیه فنی و اقتصادی لازم بود جایگزینی خودرویی برتر با تکنولوژی روز و قیمت مناسب احساس گردید . لذا تولید پراید با نام های ابرانی نسیم وصبا در دو مدل 4و 5 درب از سال 1372 پس از انعقاد قراردادی با شرکت کیا موتور کره آغاز گردید نکته حائز اهمیت در تولید پراید روند رو به رشد ساخت داخلی قطعات این خودرو می باشد .

 

در حالی که در بدو تولید این محصول در ایران اکثر قطعات آن از خارج وارد می شد امروزه با تلاش مستمر متخسسین داخلی شاهد ساخت بیش از 58% کل قطعات این خودرو در ایران هستیم . همچنین با تغییرات به عمل آمده بر روی شکل ظاهری این محصول توسط مرکز تحقیقات و نوآوری خودرو شرکت سایپا  مدل های جدیدی از پراید طراحی گردید که دراین میان می توان به مدل پراید استیشن با نام اختصاصی نسیم سفری از سال 1377 به بازار عرضه گردیده است و مدل های دیگری چون پراید لیفت بک و پراید فیس لیفت اشاره نمود .

 

تولید انواع نیسان

 

از سال 1362 ، وانت نیسان جونیور نیز با حجم موتور 2000 سی سی جزء تولیدات شرکت سایپا قرار گرفت و از سال 1364 امتیاز ساخت این وانت از شرکت زامیاد خریداری و تولید این خودرو در انحصار شرکت سایپا واقع شد . در سال 1369 به منظور افزایش قدرت این اتومبیل ، با استفاده از تکنولوژی پبشرفته تر موتور جونیور با حجم موتور 2400 سی سی جایگزین موتور قبلی گشت. طراحی ، ساخت و عرضه وانت نیسان دو کابین از سال 1371 و اعمال تغییراتی در اطاق بار این خودرو به منظور افزایش کیفیت آن در سال 1373 از فعالیتهای دیگر شرکت سایپا بود و سرانجام در اواخر سال 1376 با توجه به خرید 51% از کل سهام شرکت زامیاد توسط شرکت سایپا والحاق این شرکت به گروه خودروسازی سایپا ، خط تولید این محصول مجددأ به شرکت زامیاد منتقل گردید .

تولید ان


دانلود با لینک مستقیم


مقاله در مورد ساختمان P L C و اجزاء تشکیل دهنده
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.