دسته بندی : کارآموزی و کاروزی
فرمت فایل: ( قابلیت ویرایش و آماده چاپ )
حجم فایل: (در قسمت پایین صفحه درج شده )
تعداد صفحات فایل: 88
کد محصول : 0917
قسمتی از محتوای متن
«فهرست مطالب»
شماره صفحه
تاریخچه1
بخش تحقیقات سیب زمینی و پیاز12
قسمت اول: سیب زمینی
مقدمه
40
طبقه بندی
42
گیاه شناسی
44
گلدهی در سیب زمینی
46
طبقه بندی و مراکز پراکنش سیب زمینی
47
عادت رشد
48
سیستم تولید بذر گواهی شده در کانادا
58
آبیاری
60
نیازهای غذایی سیب زمینی
64
زمان برداشت
73
فیزیولوژی پس از برداشت
77
گواهی بذور سیب زمینی
85
هدفهای اصلاحی سیب زمینی
86
طرح در حال اجرا در مؤسسه بررسی سیب زمینی
101
عنوانشماره صفحه
قسمت دوم: پیاز
پیشینه
145
رده بندی گیاهی
145
ترکیب پیاز
146
بو و طعم پیاز
146
ارقام پیاز
147
سطح زیر کشت
149
تولید
151
عملکرد
152
فرایند تولید
154
انبار کردن
167
طرح های در حال اجراء در مؤسسه بر روی پیاز
169
منابع و مأخذ
177
تاریخچه:
تاریخچه تحققات اصلاح نباتات در ایران و تاسیس مؤسسه اصلاح و تهیه نهال و بذر.
سیر تحول تحقیقات اصلاح نباتات ایران را به طور اختصار می توان به سه دوره تقسیم نمود:
دوره اول:
این دوره با تاسیس مدرسه فلاحت و سپس دانشکده کشاورزی کرج (زیر نظر وزارت کشاورزی) آغاز و 20 سال به طول می انجامد. این دوره بیشترین موانع را در خود داشته است. زیرا برای تغییر روش های قدیمی و دلبستگی های تعصب آمیزی که مالکان و کشاورزان آن زمان در استفاده از روش های قدیمی داشتند نیاز فراوانی به افراد تحصیل کرده و آشنا به کشاورزی نوین بود.
وظایفی که به موجب قانون به عهده موسسه قرار داده می شود به شرح زیر بوده است:
- بررسی های به نژادی و به زراعی برای اکثر محصولات مهم زراعی مثل گندم، جو و پنبه، برنج، دانه های روغنی، ذرت، حبوبات، نباتات علوفهای و کنف.
- تولید بذور مادری و تهیه بذور گواهی شده به منظور تکثیر و تهیه بذر مورد نیاز کشور و همچنین ازدیاد و توزیع نهال های پیوندی از ارقام انتخابی مناسب با شرایط آب و هوائی مختلف کشور.
- کنترل و گواهی بذوری که تولید کنندگان بذر براساس ضوابط تعیین شده در وزارت کشاورزی و منابع طبیعی وقت تولید میکنند.
منابع کودی:
شکل مولکولی کودهایی نظیر ازت، فسفر و پتاس می تواند در رشد محصول موثر باشد. بعنوان مثال در دماهای کمتر از C130 (F0 55) نیترات (NO3) کمتری توسط گیاه مصرف می شود. در حالی که همین دما آمونیوم به سهولت مصرف می شود. (هینز و گاه، 1978) “Haynes & Goh". مطالعات اخیر با کشف مریستم سیب زمینی نشان می دهد که این گیاه شکل نیترات ازت را به فرم آموینوم ترجیح می دهد (دیویس و همکاران 1986) ازت بسته به حضور یا عدم حضور باکتری های خاص به سرعت تغییر شکل می دهد. نرم افزارهای مختلف ازت مورد استفاده از عین حال اهمیت چندانی ندارد. مگر اینکه PH استفاده از یک فرم خاص را اقتضا نماید.
بلوغ
بیشتر تلاش های بهنژادی گذشته بر روی ایجاد ارقام برای محیط های معتدل متمرکز بوده است. عملکرد در اقلیم های گرمتر پایین بوده است. می توان با استفاده از روش های مناسب مدیریت عملکرد را در اقلیم گرمتر افزایش داد. بلوغ یا رسیدگی از جمله مسائل مهم برای ایجاد ارقام جهت سازگاری ناحیهای خاص می باشد. زودرسی در مناطقی که طول دوره رشدی مناسب کوتاه است با ارزش می باشد. در ضمن ارقام زودرس در جائی که دو یا تعدادی کشت سیب زمین در سال به عمل می آید مورد نیاز می باشد. ارقام زوردس در استفاده از آب آبیاری اقتصادی ترند. زودرسی هنگامی که در پاییز کشت شده باشد موجب فرار از حشراتی مثل شته ها می گردد. گیاه زودرس ممکن است از زیان یخ زدگی یا آلودگی به بیماری ها فرار نماید. نژادهای زودرس عموما گلدهی تنگ تری نسبت به نژادهای دیر رس دارند.
متن کامل را می توانید بعد از پرداخت آنلاین ، آنی دانلود نمائید، چون فقط تکه هایی از متن به صورت نمونه در این صفحه درج شده است.
پس از پرداخت، لینک دانلود را دریافت می کنید و ۱ لینک هم برای ایمیل شما به صورت اتوماتیک ارسال خواهد شد.
« پشتیبانی مرجع فایل »
همچنان شما میتوانید قبل از خرید، با پشتیبانی فروشگاه در ارتباط باشید، یا فایل مورد نظرخود را با تخفیف اخذ نمایید.
ایمیل : Marjafile.ir@gmail.com
پشتیبانی فروشگاه : پشتیبانی مرجع فایل دات آی آر
پشتیبانی تلگرام و خرید
کارآموز موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال بذر