روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی
قالب بندی : ppt
تعداد اسلایدها : 10 اسلاید
فهرست مطالب
هیدرولیز نشاسته بااسید
معایب استفاده از روش اسیدی برای تولید شربت گلوکز
روش های تولید قند مایع گلوکزی :
- 1.هیدرولیز اسیدی به روش غیر مداوم
- سیستم مداوم هیدرولیز
- هیدرولیز اسید – آنزیم
- هیدرولیز آنزیم _ آنزیم غیر مداوم
هیدرولیز نشاسته با اسید
نشاسته از 2 نوع پلیمر تشکیل یافته است :
ترکیب خطی آمیلوز و ترکیب انشعابی آمیلوپکتین .
هیدرولیز نشاسته با کاتالیست های اسیدی به طور کلی شامل شکست در هر دو انشعاب(1→4) α و (1→6) α برای رسیدن به اجزائی با وزن ملکولی پائین تر است ........
می گویند .
پاورپوینت بررسی روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی