یاری فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

یاری فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله جستجو در وب

اختصاصی از یاری فایل دانلود مقاله جستجو در وب دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله جستجو در وب


دانلود مقاله جستجو در وب

فرض کنید می خواهید در یک زمینه خاص اطلاعاتی کسب کنید. به چه منابعی رجوع می کنید؟

بدون شک اولین و مطمئن ترین منبع کتاب می باشد. اطلاعات موجود در کتابها دقیق و مطمئن هستند چون حداقل چندین بار بوسیله چندین نفر بازبینی شده اند و دقت بسیار زیادی بعمل آمده است تا مطالب نوشته شده در آنها درست و بدون اشکال باشد. اما یک نکته مهم در رابطه با کتاب اینست که مطالب کتاب کاملاً روزآمد یا اصطلاحاً Up to Date نیست.

پس از کتاب مهمترین منبع برای بدست آوردن اطلاعات، مقالات موجود در مجلات علمی و ژورنالها می باشد. اطلاعات موجود در ژورنالها تقریباً دقیق است چون این مقالات قبل از چاپ بدقت بازبینی می شوند. این مطالب تقریباً روزآمد هستند و احتمال اشتباه در این مطالب بسیار اندک است و اگر هم احیاناً اشتباهی رخ دهد، در شماره های بعدی تصحیح می گردد.

 نکته: یکی از روشهای بدست آوردن اطلاعات، استفاده از منابع و مراجع مقالات و کتابهاست که معمولاً در انتهای کتاب یا مقالات ذکر می شود.

یکی دیگر از منابع اطلاعاتی بانکهای اطلاعاتی می باشند. بدلیل فراوانی مقالات، پژوهشگران امروزه با کمک نرم افزارهای رایانه ای به جستجو در بانکهای اطلاعاتی مختلف می پردازند. این بانکهای اطلاعاتی را مؤسسات بین المللی اطلاع رسانی تهیه کرده و به فروش می رسانند. امروزه اغلب بانکهای اطلاعاتی روی CD به بازار عرضه می شوند. از مزیتهای CD اینست که دستیابی به اطلاعات در آنها بسیار ساده، سریع و با جستجوی چند کلمة کلیدی (Keyword) می باشد.

 از سال 1992 یک منبع بسیار مهم دیگر به منابع اطلاعاتی اضافه شد و آن شبکه جهانی وب (World Wide Web) می باشد. مجموعة اطلاعات در دسترس برای افرادی که با اینترنت کار می کنند روز به روز افزایش می یابد. البته اینترنت دارای سرویسهای دیگری نیز می باشد که پرداختن به آن در این مجال اندک میسر نیست .

 حال اگر بخواهیم در زمینة یک مطلب خاص در اینترنت یا بهتر است بگوئیم وب به جستجو بپردازیم ، از کجا باید شروع کرد؟

راه حل اول اینست که اگر آدرس یک سایت را می دانید با تایپ آدرس آن سایت در کادر آدرس مرورگر خود به آن سایت وصل شده و اطلاعات موردنظر رادریافت میکنید. بعنوان مثال فرض کنید می خواهید اطلاعاتی در مورد بورسیه دانشگاه http://www.mit.edu دریافت کنید پس با تایپ آدرس این صفحه می توانید به سایت این دانشگاه رفته و اطلاعات موردنظر را بدست آورید.

ولی اگر موضوع موردنظر شما جدید باشد یا کسی در این مورد اطلاعاتی نداشته باشد چه باید کرد. خوشبختانه افراد باهوشی این کار را برای شما ساده کرده و جستجو در انبوهی از اطلاعات موجود در اینترنت را برای شما ممکن ساخته اند.

روشهای جستجو در اینترنت

برای جستجو در وب دو راه وجود دارد: 1- دایرکتوری یا فهرست 2- موتورهای جستجو.

در روش دایرکتوری اطلاعات بر حسب موضوع و زیر موضوع طبقه بندی شده اند ( مانند کتاب اول). شما با محدود کردن جستجوی خود بصورت سلسله مراتبی به اطلاعات دلخواه خود دست پیدا می کنید، بدین ترتیب که از یک موضوع کلی شروع کرده و سپس آنرا خاص تر می کنید تا به موضوعی که می خواهید برسید.

شامل 17 صفحه فایل WORD قابل ویرایش


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله جستجو در وب
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.