شبکه های عصبی مغز
آیا تا به حال فکر کردهاید که ما چگونه مطلبی را میآموزیم؟ چقدر و با چه سرعتی یاد میگیریم؟ مغز ما چگونه میتواند یک مسأله را حل کند؟ و ...
ساعت 13:41:15 I ۱۳۸۶ هفدهم تیر
نویسنده:صدیقه اسکندری راد - اکبر رهنمون
گروه مقاله: سطح متوسطه-
ریاضیات و علوم دیگر-
این مقاله تا بحال 107 مرتبه مشاهده شده است .
آیا تا به حال فکر کردهاید که ما چگونه مطلبی را میآموزیم؟ چقدر و با چه سرعتی یاد میگیریم؟ مغز ما چگونه میتواند یک مسأله را حل کند؟ آیا تا به حال به نحوهی عملکرد مغز فکر کردهاید؟
عملکرد دقیق مغز هنوز کشف نشده است و برخی جنبههای آن برای انسان شناخته شده نیستند. ولی برای ما روشن شده است که بافتهای عصبی از تعداد زیادی سلول به نام نرون تشکیل شدهاند، که به یکدیگر متصل هستند. زمانی که این نرونها به یکدیگر وصل میشوند، تشکیل شبکهی عصبی مغز را میدهند. شبکه یعنی واحدی که تمام اجزای آن با هم در ارتباط باشند.(مثل شبکههای کامپیوتری).
آیا میدانیدکه میتوانیم با توجه به نحوهی عملکرد شبکهی مغز، شبکههای مصنوعی مغز را در دنیای واقعی طراحی کنیم و با استفاده از آن بسیاری از مسائل را حل کنیم؟
برایتان عجیب نیست که در این شبکههای مصنوعی از ریاضی هم استفاده میشود؟
شاید بپرسید ساختن شبکههای مصنوعی از روی شبکهی واقعی مغز چه کمکی به ما میکند؟ و چه کاربردهایی در زندگی انسانها دارد؟
برای روشن شدن اهمیت شبکههای عصبی در این جا به چند نمونه از کاربردهای شبکههای مصنوعی در زندگی انسان میپردازیم: ردیابی سرطان، تجزیهی بنزین، پیشبینی صاعقه، تشخیص تقلب در کارت اعتباری، تشخیص تصاویر واقعی، پردازش مکالمات تلفنی، کنترل ترافیک،تشخیص بیماری، تعیین اعتبار امضای اشخاص، سیستمهای رادار، مینگذاری و ... .
حالا که با اهمیت شبکههای مصنوعی،بیش تر آشنا شدید، شما را با اصولی که به وسیلهی آنها بتوان شبکههای عصبی را با روابط ریاضی تشریح کرد، آشنا میکنیم.این اصول از طبیعت واقعی و زیستی مغز و نرونها گرفته شده است.
شامل 31 صفحه word
دانلود تحقیق شبکه های عصبی مغز