لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه25
فهرست مطالب
ترجمه مقالات نقشهبرداری از ص 411 تا ص 425 درس زبان فنی (عمران) جناب آقای مهندس سیفی تهیهکننده: امیر نعیمی
3-23 موارد گوناگون مربوط به منحنیهای عمودیهای عمودی
ارتفاع نقاط میانی در منحنی (بر روی منحنی)
اغلب اوقات محاسبه ارتفاع نقاط روی منحنیهای عمودی در فواصل نزدیکتر نسبت به محلهای کامل ضروری به نظر میرسد. مثلا در نقطه یا یا مقادیری که در برخی نقاط میانی خاص وجود دارد. در این گونه موارد روش توازن تانژانت مانند همین روش در محلهای کامل عمل میکند ولی اعداد کاملا هم درست نیستند به عنوان نمونه ارتفاع محل (موقعیت) 2/75+63 در منحنی مثال 1-23 برابر است با:
بالاترین یا پایینترین روی منحنی
زمانی که دو خط شیبدار در یک منحنی عمودی نشانههای جبری مخالف داشته باشد، بین P.V.C و P.V.T ، هم نقطه پایینی و هم بالایی وجود دارد. این نقطه بر روی محل کامل منطبق نمیشود و موقعیت آن، معمولا از اهمیت زیادی برخوردار است. در منحنی عمودی خاصی تغییر کلی در شیب (A) بین تانژانتها از روی تمایز زیر، مشخص میشود که در آن و به ترتیب ترازها (شیبهای) درصدی تانژانتهای عقبلی و جلویی هستند.
میزان تغییر شیب با استفاده از تساوی زیر به دست میآید که در آن L طول منحنی در موقعیتهاست:
در این بحث، فرض بر این است که منحنی دارای شیب نخستین ، به صورت وسیلهای بر روی منحنی حرکت میکند همزمان با حرکت این وسیله در طول منحنی این وسیله به طور عمودی میچرخد تا این که در نهایت در انتهای نقطه در شیبدار میشود. طی چرخش این وسیله سرانجام همتراز میشود و اگر در میزان درصدی در هر موقعیت (محل) چرخش کند، تعداد محلهای نقطه همتراز (که نقطه بالایی یا پایینی است) به این ترتیب محاسبه میشود:
تحقیق در مورد ترجمه مقالات نقشهبرداریاز ص 411 تا ص 425 زبان فنی عمران 21 ص