لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه:2
فهرست و توضیحات:
اسید
اسید سیتریک (یا جوهر لیمو
کاربرد
- در صنعت جوجه کشی:
افزودن 2.5 درصد اسید سیتریک به جیره حاوی فسفر میزان استفاده از فسفر فیتاته را افزایش و سبب بهبود صفات، (وزن بدن، مصرف خوراک و ضریب تبدیل غذایی و کاهش تلفات در جوجه های گوشتی می شود.
- در پرورش صیفی جات (گوجه)
با افزایش مصرف اسید سیتریک میزان کلروفیل برگ افزایش می یابد به این صورت که:
- تیمار با اسید سیتریک ph عصاره برگ را کاهش می دهد.
- کاهش ph باعث فعال شدن آهن برگ شده
- . فعال شدن آهن باعث افزایش سنتز کلروفیل می گردد.
مقاله درباره اسید