§PH: غلظت یونهای هیدروژن، اسیدیته یا قلیایی بودن را مشخص می کند.PH آب معمولاً در حدود 7 (خنثی) است.
§جامدات محلول در آب: آلی و یا غیر عالی هستند.
§مواد رادیواکتیو: مقدار مجاز در آب شرب برای ذرات آلفا و بتا به ترتیب 1 /0 و 1 بکرل از سوی WHO اعلام شده است.
§سختی آب Hardness of water: از آن می توان به صورت نیروی خراب شدن صابون در آب تعریف کرد. اگر مقدار زیادی آب لازم باشد تا صابون کف کند، آب سخت است
برای دانلود کل پاپورپوینت از لینک زیر استفاده کنید:
دانلود پاورپوینت خصوصیات شیمیایی آب های آشامیدنی - 17 اسلاید