
لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه:12
فهرست مطالب
مقدمه
تاریخچه
کشورهای تولید کننده
مشخصات گیاه شناسى
سازگاری
بذر مناسب
ترکیبات بذر
ترکیبات شیمیایی میوه
ارقام
بذر خیار گلخانه ای سوکراتس:
بذر خیار گلخانه ای برهان:
بذر خیار گلخانه ای نگین:
بذر خیار گلخانه ای فادیا:
بذر خیار سامر استار(Summer star RZ)، هیبرید- (F1)
بذر خیار مهر (MEHR) بذر F1
پرگل - سبز تیره و براق
فصل کاشت بهار و پاییز
بذر خیار آبان 2 (ABAN 2) بذر F1
فصل کاشت زمستان
بذر خیار بهمن 4 (BAHMAN 4)بذر F1
فصل کاشت بهار و پائیز
بذر خیار تانیا (TANIA)بذر F1
فصل کاشت بهار و تابستان و ابتدای پائیز
بذر خیار پرنسس (PRINCESSE)
دومینوس جی.آر.اس[Dominus J.R.S]
دومینوس جی.آر.اچ[Dominus J.R.H]
هیلارس [Hillares 9811]9811
نقش عناصر غذایی در رشد و نمو خیار
امراض مهم خیار
آفات
برداشت
موارد استفاده
خواص و اثرات دارویی
مضرات
مقدمه
خیار (Cucumis sativus) گیاهی از تیره کدوئیان است که اقسام گوناگون دارد. میوهاش درشت و سبز یا سفیدرنگ است. بوته آن مانند بوته خربزه است.
واژه خیار ریشه و بنیاد فارسی داشته و از فارسی به زبان عربی داخل شده.
تاریخچه
مبدأ خیار را نواحى جنوبى آسیا ( هندوستان ) ذکر کردهاند. در هندوستان حداقل سه هزار سال کاشت می گردیده و رومیها و یونانیان قدیم نیز از آن استفاده می نموده اند.
در این مناطق همچنان فرمهاى اولیه خیار که بهصورت وحشى مىرویند و داراى میوههاى کوچک و تلخ مىباشند یافت مىشود.
کاشت خیار در دنیا سابقه چند هزار ساله دارد. حدود بیست قرن قبل از میلاد مسیح مصریان قدیم از آن استفاده می کرده اند .
کشورهای تولید کننده
مهمترین کشورهای تولید کننده خیار چین و آمریکا هستند.
ایالت فلوریدا مهمترین تولید کننده خیار در آمریکا است و حدود یک سو م خیار کل آمریکا را تولید می کند .
در ایران استانهای کهکیلویه و بویر احمد، لرستان ، خوزستان و ایلام
خیار گیاهی است گلدار، از رده دولپه ای ها، از گیاهان یکساله جالیزی، از خانواده کدوئیان (Cucurbithacae) با نام علمی (Cucumis sativus).
خیار گیاهى خزنده است. ریشه آن نسبتاً سطحی است و برای کاشت آن باید خاک سطح الارض کاملاً آماده و غنی از مواد غذایی باشد. ریشه آن یکساله و گاهی هم دائمی است.
تحقیق در مورد میوه خیار