یاری فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

یاری فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود گزارش کارآموزی کارخانه بهشهد

اختصاصی از یاری فایل دانلود گزارش کارآموزی کارخانه بهشهد دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

گزارش کارآموزی در کارخانه بهشهد که تولید محصولات خیارشور ، رب گوجه فرنگی ، کنسرو لوبیا ،تولید ترشی را انجام میدهد با فرمت ورد و قابل ویرایش حاوی دو عدد فایل ورد به تعداد صفحات 17 و 12 صفحه ، مجموعا 29 صفحه ورد

 

بخشی از متن و عناوین

فهرست:

آشنایی با مکان کارآموزی

تولید خیارشور

تولید رب گوجه فرنگی

تولید کنسرو لوبیا

تولید ترشی

درصد پری – وزن آبکش – درصد نمک – میزان اسید یته

نقشه کارخانه

 

آشنایی کلی با مکان کارآموزی:

کارخانه بهشهد واقع در 12 کیلومتری جاده کازرون- شیراز در سال 1378 تاسیس شد و در ابتدا فقط رب تولید می کرد وبعد از مدتی لوبیا نیز تهیه کرد و خیارشور هم راه اندازی شد.

خیارشور:

خیار از خانواده کدوییان و خیارشور یکی از فراورده های تخمیری است که تهیه ان شامل دو مرحله شور کردن و تخمیر است. مرحله اول اضافه کردن نمک برای متوقف کردن تعداد زیادی از میکروب های ناخاسته و همچنین دادن طعم مطلوب به محصول و مرحله دوم تخمیر اسید لاکتیک می باشد که توسط گروه هایی از باکتری های اسید استیک که به طور طبیعی در خیار وجود دارند انجام می گیرد.

خرید خیار:

گونه هایی که دارای رنگ سبز وبراق بوده واندازه انها از حد معینی تجاوز ننموده .خیار باید مرغوب ومناسب از لحاظ افت و کیفیت و سفیدک نداشته باشد.

درجه بندی:

خیار وارد دستگاه درجه بندی شده . دستگاه دارای شیب است که خیار داخل ان می چرخد. عوامل مختلفی روی کار دستگاه اثر دارد:1-اگر شیب زیاد باشد درجه بندی کامل نمی شود. 2-اگر شیب کم باشد زمان طولانی می شود.

3- میزان گردش   4- حجم خیار داخل دستگاه.

گل گیری:

دستگاه گل گیر به صورت لرزشی حرکت کرده و بعد از ان اب ریخته می شود با گل ها جدا شود.

شست وشو:

خیارها در داخل وان ها ریخته میشود گاهی اوقات کلر اضافه میکنند اما ممکن است باعث تشدید اسیدیته شود در واقع باید به اب منبع اصلی اضافه شود.

 

آزمون های خیارشور:

فلوچارت تولید خیارشور

رب گوجه فرنگی:

پاستوریزاسیون:

فلو چارت گوجه فرنگی

کنسرو لوبیا

فلو چارت لوبیا

ترشی مخلوط:

فلوچارت تولید ترشی:

 

 

مقدمه

قسمت های مختلف کارخانه

کنسرو خیار شور

خط تولید خیار شور

خط تولید خیار شورهای بزرگ

آزمایشات مربوط به خیار شور

بررسی ظاهری خیار شور

آزمایش های میکروبیولوژی

کشت میکروبی و انواع محیط های کشت

انواع محیط کشت مورد استفاده عبارتند از

منابع و مآخذ

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود گزارش کارآموزی کارخانه بهشهد
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.