لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه8
فهرست مطالب
ستون مهره ها
صدمات زانو
لیگامان طرفی زانو
شانه
مچ دست
آرنج
تاندون آشیل
مچ پا
فاسیای کف پا
شست پا
مقدمه
تربیت بدنی و فعالیتهای تفریحی از اجزای اصلی زندگی و ساختار جوامع نوین هستند, به همین دلیل آسیبهای ورزشی که در حین تمرینهای آمادهسازی یا مسابقه واقعی پدید میآیند، اجتنابناپذیر و فراوان میباشند. مطالعه، تشخیص و درمان آسیبها و جراحات مذکور باعث پیدایش رشته چند گرایشی و جامع پزشکی ورزشی شده است، که پزشکان، فیزیوتراپیستها و سایر شاغلان حِرف وابسته را دربر میگیرد.
بروز آسیبهای ورزشی در ورزشکاران حرفهای رو به افزایش است و در میان ورزشکاران غیر حرفهای نیز به علت اصرار و تاکید مداوم بر زیبایی و تناسب اندام و پیشگیری از بیماریهای قبلی عروقی، که به تمرینات سنگین و تحمل فشارهای سخت و اغلب ناصحیح میانجامد، رو به ازدیاد میباشد. علاوه بر سن، جنس و وضعیت جسمانی فرد،نوع رشته ورزشی نیز میتواند در بروز و شدت جراحات سهیم باشد. به عبارتکلی, آسیب ورزشی، به آسیبی اطلاق می شود که در اثر ورزش یا فعالیتهای بدنی مشابه ایجاد میگردد و شخص را از کار فعالیت تمرینی یا شرکت در مسابقه در روز بعد از جراحت باز میدارد و یا هرگونه آسیبی که نیازمند مراقبت پزشکی باشد.
آسیبهای ورزشی ممکن است حاد یا مزمن باشند. آسیب ورزشی حاد ناشی از ماکروتراما و آسیب ورزشی مزمن ناشی از میکروتراما میباشند(5). آسیبهای ماکروترامایی، آنهایی هستند که در اثر ترومای ناگهانی مستقیم و یا غیر مستقیم موجب جراحات آنی شدیدی، از جمله پیچخوردگی، کشیدگی، دررفتگی و شکستگی ساختمانهایمختلف میشوند. دسته آسیبهای میکروترامایی در مجموع به سندرمهای فعالیت مفرط و نادرست اطلاق میگردد و امروزه در کودکان نیز به اندازه بزرگسالان شایع است. این آسیبها، مشکلات درازمدت و دیرپا یا عود کننده عضلانی اسکلتی هستند که در پی ضربه یا جراحت حاد به وجود نیامدهاند.
آسیبهای ورزشی, دستگاه عضلانی اسکلتی را بیش از سایر دستگاههای بدن گرفتار میکنند. به
تحقیق در مورد تربیت بدنی ژیمسناستیک