مقاله میکروبیولوژی گوشت و طعم دار کردن گوشت برای صنایع غذایی ، ورد 23 صفحه
عناوین مقاله :
میکروبیولوژی گوشت های تازه تیره، خشک و سفت
ویژگی های گوشت های تیره، خشک و سفت
تاثیر pH
فساد هوازی
فساد بی هوازی
شرایط بی هوازی
فساد گوشت ماهی و طیور
نتیجه گیری
ایجاد طعم در گوشت و فرآوردههای گوشتی
مقدمه
منابع طعم و مزهی گوشت
مواد فرار حاصله از لیپیدها
مواد فرار حاصل از واکنشهای میلارد
طعم گوشتهای پخت شده
فسفولیپیدها و طعم گوشت
نتیجه
منابع
مقاله میکروبیولوژی گوشت و طعم دار کردن گوشت برای صنایع غذایی