گزارشکار مجتمع غذایی رشته برشته (تولید ماکارونی ) ، با فرمت ورد 28 صفحه
بخشی از متن و عناوین :
1ـ1ـ مقدمه
مجتمع غذائی رشته به رشته تولید کننده انواع ماکارونی واقع در کیلومتر 17 جاده سنتو مشهد ـ قوچان در سال 1357 تأسیس گردیده است ، مالکیت مجتمع غذائی رشته به رشته خصوصی بوده و ماشین آلات آن توسط شرکت ایتالیایی Braibanti نصب و راه اندازی شده است که کلیه مراحل تولید و بسته بندی محصول اتوماتیک می باشد . و با نام تجارتی رشته به رشته که کیفیت بالای آن موجبات رضایت مشتریان را فراهم آورده و در حال حاضر سهم عمده ای را در بازار فروش به خود اختصاص داده است و با عنایت به ضرورت استاندارد اجباری ، کلیه محصولات شرکت دارای پروانه کاربرد استاندارد ملی ایران می باشند . شرکت در راستای تحقق اهداف و فعالیت های خود مجوزها و پروانه های ذیل را از ارگانهای ذیربط اخذ نموده است
ظرفیت تولید شرکت در حال حاضر 2500 تن در سال بوده که تماماً مشمول استاندارد اجباری می باشد و در برنامه طرح و توسعه شرکت در آینده نزدیک افزایش خواهد یافت .
این مجتمع در زمینی به مساحت 11000 متر مربع و با بیش از 2000 متر مربع زیر بنا مشتمل بر 1800 متر سالن های تولید و 220 متر اداری احداث گردیده است .
فهرست کمیته راهبری
اعضاء کمیته راهبری در مجتمع غذایی رشته به رشته به شرح زیر می باشند .
1ـ3ـ اصطلاحات و تعاریف
کنترل فرآیندهای تولیدی و عملیاتی :
فرایند تولید
پیشنهادات :
اهداف :
شرح وظایف کارمندان :
1- شرح وظایف مدیر عامل :
2- شرح وظایف مدیر عامل :
شرح وظایف مدیر کارخانه :
شرح وظایف مسئول کنترل کیفیت :
شرح وظایف انباردار :
شرح وظایف سرپرست تولید :
شرح وظایف سرپرست بسته بندی :
شرح وظایف پرسنل تأسیسات (تولید ) :
شرح وظایف پرسنل بسته بندی :
چارت تولید
چارت مدیریت
گزارشکار مجتمع غذایی رشته برشته (تولید ماکارونی )