یاری فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

یاری فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پایانامه پدیده های هیدرولیکی

اختصاصی از یاری فایل پایانامه پدیده های هیدرولیکی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پایانامه پدیده های هیدرولیکی


پایانامه پدیده های هیدرولیکی

شلینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

 

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

 

تعداد صفحه:33

فهرست و توضیحات:

چکیده
مقدمه
فصل اول : کلیات تحقیق
پیشگفتار
بیان مسئله
سوالات تحقیق
اهداف تحقیق
فرضیات
تعریف نظری وعملیاتی
اهمیت وضرورت تحقیق
پیشینه تحقیق
فصل دوم : ادبیات نظری تحقیق
گزارش تحقیق
کلیات و مبانی نظری
اهداف پژوهش
روش کار تحقیق
فصل سوم: روش شناسی پژوهش
روش تحقیق و تحلیل داده ها
فصل چهارم: داده های آماری
داده های آماری
فصل پنجم : نتیجه گیری و پیشنهادات
جمع بندی و نتیجه گیری
پیشنهادات
منابع و ماخذ

یکی از مهمترین پدیده های هیدرولیکی که در لوله ها و مجاری سرپوشیده و تحت فشار سیال ممکن است رخ دهد، عبارت است از" ضربه قوچ یا ضربات ناگهانی در اثر تغییرات سریت و فشار ناشی از قطع ناگهانی جریان سیال بوسیله شیرهای فلکه، شیرهای کنترل و ماشین آلات مربوط به انتقال سیال خصوصا" مایعات.

عوامل مختلف موجب پدیدار شدن چنین تحولی است که اثرات سوء بر روی مجاری، لوله­ها و تونلهای انتقال مایع و همچنین پمپ ها و بطور کلی ماشین آلات مربوط به انتقال سیالات دارد.

اصولا" انتقال آب از چشمه ها، رودخانه ها، دریاچه ها، دریاها، برکه ها و منابع آبهای زیر زمینی از نقاط پست به نقاط مرتفع به روش پمپاژ بوسیله خط لوله صورت می گیرد، با توجه به اینکه چنانچه این اختلاف ارتفاع از حد معینی متجاوز باشد بطوریکه ساختمان بدنه پمپ و همچنین قدرت تحمل فشار لوله های انتقال آب کم باشد موجب تخریب لوله ها و احتمالا" ماشین حامل مایعات خواهد شد. زیرا در اثر قطع برق یا خرابی پمپ از لحظه قطع برق یا خرابی پمپ تا ایستادن کامل پروانه های پمپ لحظاتی در حدود چندین ثانیه  سپری خواهد شد و این موجب تغییرات سرعت در خط انتقال و در نتیجه تغییرات فشار در پشت پمپ میگردد و نهایتا" باعث انبساط و ارتعاش در جدارلوله میشود که همین امر موجب شکستگی لوله یا تخریب پمپ خواهد شد شکل (1-1).شکل( 2-1) معرف وجود مخزنی در ارتفاعات است که آب توسط یک خط لوله به طرف پائین و تحت سنگینی آب بطرف نقاط پست جاری میشود. چنانچه شیر فلکه موجود به پائین به عللی قطع شود و بستن خط لوله در مدت زمان کوتاهی صورت گیرد تغییراتی در سرعت جریان و فشار داخلی در لوله و همچنین تنشهائی در جدار لوله می شود که موجب شکستگی در لوله و تخریب شیر فلکه خواهد شد.

 

 

 

 

 

 


دانلود با لینک مستقیم


پایانامه پدیده های هیدرولیکی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.