یاری فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

یاری فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله تجزیه و تحلیل صورتهای مالی شرکت پارس مینو

اختصاصی از یاری فایل دانلود مقاله تجزیه و تحلیل صورتهای مالی شرکت پارس مینو دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

 

 

 

چکیده:
تجزیه و تحلیل های مالی، یکی از ابزارهای مدیریت مالی است که شامل ارزیابی در شرایط مالی و عملکرد یک شرکت تجاری یک وضعیت و یا حتی اقتصاد آن شرکت و پیش بینی شرایط و عملکرد آینده آن شرکت است. به عبارت دیکر این بدان معنی است که میزان ریسک و بازده مورد نیاز را بررسی می کند. یکی از شیوه‌های اصلی تحلیل‌گران مالی در ارزیابی شرکتها، استفاده از صورتهای مالی آنهاست. تحلیل‌گران صورتهای مالی یک شرکت را می‌گیرند و با اقدامات مقایسه اقدام به تجزیه و تحلیل آنها می‌کنند. در تجزیه و تحلیل شرکتها سعی می‌شود وضعت سود آوری، ریسک مالی، وضعیت تولید و فروش ، وضعیت بدهی و حاشیه سود شرکت به طور کامل بررسی گردد. ذینفعان شرکت اعم از سهامداران، بستانکاران و افراد طرف معامله با شرکت می¬توانند با استفاده از تجزیه و تحلیل‌های انجام شده بر روی صورتهای مالی یک شرکت خود را در وضعیت مناسبی با آن قرار دهند. اگر ریسک مالی شرکت بالا باشد سهامداران ممکن است اقدام به فروش سهام خود کنند و یا بستانکاران سعی می‌کنند اعتبار کمتری به شرکت بدهند و یا در مقابل وضعیت بستانکاری خود بازدهی بیشتری را طلب کنند.

 

 

 


مقدمه
یکی از ابزارهای که برای تعیین موقعییت مالی شرکتها مورد استفاده قرار می گیرد تجزیه و تحلیل نسبت
های مالی است. در واقع نسبت های مالی واقعیت های مهمی را در ارتباط با عملیات و وضعیت مالی یک
شرکت آشکار می سازد. قایده محاسبه نسبتها آن است که رابطه بین اقلام عمده صورتهای مالی دقت پیدا
می کند .همچنین با استفاده از آن مشکلات و نقاط ضعف و قوت مالی شرکتها تعیین می گردد.
البته نسبت ها وقتی بیشتر مفهوم پیدا می کنند که با سایر نسبت ها در گذشته همان شرکت و یا با
مؤسسات مشابه و یا با استانداردهای مطلوب صنعت مربوط مقایسه شوندر یک شرکت بررسی های مالی ممکن است نه تنها برای ارزیابی عملکرد آن شرکت به کار رود بلکه برای ارزیابی قسمتهای مختلف از شرکت، بخشها و خطوط تولید نیز به کار می رود. این تجزیه و تحلیل ها ممکن است هم به صورت دوره ای و زمانی که مورد نیاز است انجام شود تا بتواند نه تنها تصمیمات مالی درست و آگاهانه را تضمین کند. بلکه به عنوان کمکی برای اتخاذ سیاستهای شخصی و سیستم های تشویقی مورد استفاده قرار گیرد. در بیرون از این موسسه، تجزیه و تحلیل های مالی ممکن است برای تعیین ارزش یک مصرف کننده جدید استفاده شود تا به وسیله آن توان منابع را برای شرایط قرارداد بلند مدت و همچنین عملکرد بازاری رقیبان را ارزیابی کنند. موسسات و سرمایه گذرانی که دارای زمان ونظر کارشناسی و یا منبعی که این بررسی های مالی را انجام می دهند نیستند ممکن است خود مبادرت به خرید این تجزیه و تحلیل ها از شرکتهایی که در این زمینه تخصص دارند بکنند چنین شرکتهایی می توانند گزارشاتی از از تجزیه و تحلیل های کاملاً دقیق با جزئیات کامل گرفته تا بررسی های ساده تجاری را انجام دهند.از نظر سهامداران نیز میزان افزایش ثروت چه از طریق افزایش قیمت و ارزش شرکت و چه از طریق سود نقدی حائزاهمیت است. این ارزیابی‌ها از نظر مدیران به لحاظ ارزیابی عملکرد خودشان و سایر بخش‌ها و نیز میزان پاداش صحیحی که به آنها پرداخت می‌شود و حق مسلم آنها است اهمیت است از نظر دولت‌ها این ارزیابی‌ها برای رسیدن به سه هدف تخصیص بهینه منابع به‌عنوان هدف اصلی، توزیع عادلانه درآمد و تثبیت شرایط اقتصادی با مشارکت در فعالیت‌های اقتصادی حائزاهمیت است از نظر بانک‌ها و مؤسسات مالی - اعتباری نیز تداوم فعالیت شرکت و ایمان به بقای شرکت برای ارائه وام‌ها و تسهیلات اعطائی از نظر نرخ و میزان حائزاهمیت است. اما آنچه که بیشتراهمیت دارد از دید سرمایه‌گذاران است، زیرا این قشر حاضر نیستند که در شرکت‌های با مخاطره بالا سرمایه‌گذاری کنند و لذا اگر هم چنانچه این کار را انجام دهند، به‌ازائ ارزش بیشتر، بازدهی بیشتر مورد انتظار خواهد بود.
معرفی شرکت
شرکت صنعتی پارس مینو در تاریخ 6/8/1338 با هدف تولید انواع بیسکویت ، شکلات ، دارو ولوازم آرایشی وبهداشتی با سرمایه 5 میلیون تاسیس وتحت شمارۀ 6980 مورخ 27/8/1338 در ادارۀ ثبت شرکتهاومالکیت صنعتی به ثبت رسید.
در سال 1340 عملیات ساختمانی کارخانه آغاز گردید ودراوایل سال 1341 کارگاه آبنبات سازی راه اندازی شد( بعدها به مینوی خرمدره منتقل شد). اواخر سال 1342 کارگاه ویفر ، بیسکویت سازی و لوازم آرایشی وبهداشتی شروع به کار کرد که پس از آن کارگاه شکلات در سال 1345،آدامس دراژه در سال 1346 ، کارگاه پفک در سال 1347 ، آدامس بادکنکی در سال 1348 ، آدامس استیک در سال 1349 و نهایتاً در سال 1352 از کارگاه تولید سوخاری بهره برداری شد. پس از سال 1352 زمین کارگاه خریداری شد وکارگاه دارویی به آنجا منتقل شد.
تا سال 1357 مدیریت کارخانه به عهدۀ آقای خسرو شاهی بود که کارخانۀ مینوی تهران ، خرمدره وبخش فروش( شرکت قاسم ایران وپرسوئیس) تحت پوشش ایشان بود که پس از پیروزی انقلاب اسلامی در اختیار سازمان صنایع ملی ایران قرار گرفت. ازسال 1380 نیز پس از منحل شدن این سازمان کارخانه به بخش خصوصی واگذار وتحت پوشش موسسه اقتصادی و خودکفایی آزادگان قرار گرفت.

 

اهداف و برنامه ها
خط مشی
مشتریان اولویت اول ما هستند
مهمترین سرمایه شرکت ، کارکنان هستند
منافع طولانی مدّت برای ذینفعان هدف ماست
محصولات با کیفیت بالا تولید می نمائیم
موفقیت طولانی مدت شرکت را هدف قرار داده ایم
مقررات واستاندارد ها، کیفیت محصولات را تضمین می نماید
منافع مشترک با پیمانکاران هدف ما است
اهداف
ارتقاء سطح بهداشت محیط - فردی - ماشین آلات از طریق بازسازی سالن تولید تک تک ، بازسازی ماشین آلات پفک ، تعویض طرح لباس پرسنل وبرقراری سیستم ضد عفونی در ابتدای سالن های تولید.
ارتقاء کیفیت نان ویفر از طریق اصلاح سیستم توزین آب - اتاق کاندیشینگ نان ویفر.
افزایش ظرفیت تولید ویفر رنگارنگ تا سطح 25% از طریق خرید یکدستگاه فرپخت نان وتوسعه سالن تولید.
بازسازی 100 درصدی انبارهای نگهداری مواد اولیه اسنک ( پفک وپلت).
توسعه فرهنگ کارگروهی ودانش پرسنل از طریق برگزاری دوره های آموزشی سیستم مدیریت کیفیت 9001 ISOو سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی HACCP وایزو 22000 به میزان 20نفر ساعت درتمامی سطوح.
اقدام در جهت اخذ استاندارد مدیریت ایمنی مواد غذایی برای دو خط جدید اسنک وپلت.
کاهش درصد نمک پلت به میزان 3 درصد از طریق خرید پلت خام با درصد نمک کاهش یافته.
اهم برنامه های آتی
راه اندازی خط جدید استحصال کره کاکائو و پودر کاکائو
راه اندازی خط جدیدقالبگیری شکلات با تکنولوژی جدید
تولید ویفر کارملا با طعمهای مختلف
تولید شکلا ت تلخ
تولید شکلات کنجدی
تولید شکلات با بادام درختی
راه اندازی مجدد و تولید شکلات نارگیلی پرشین با فرمول اصلاح شده
راه اندازی کامل خط آدامس جدید و ورود محصول آن به بازار با نام های تجاری وایت و تیرول.
تولید بیسکویتهای جدید از جمله غنی شده با فیبر شیره خرما .
تولید بیسکویت دیابتی.
تولید انواع جدیدی از بیسکویت پتی بور.
تولید بیسکویت مخصوص کودکان.
تولید انواع مختلفی از چوب شورمغز دار در طعمهای مختلف.
چارت سازمانی

 


مشخصات و تواناییها
شرکت پارس مینو بعنوان سازمانی معتبردرصنایع تولید شیرینی ، شکلات ، اسنک ، بیسکویت،چوب شور و آدامس و عرضۀ محصولات سالم و با کیفیت و قیمت مناسب را محور فعالیت های خود قرار داده است.
تحقق کیفیت در شرکت پارس مینو مسئولیت همگانی بوده ، لذا ترویج فرهنگ کیفیت در بین همه واحد های عملیاتی و پشتیبانی نقش حیاتی در حفظ کیفیت محصولات تا رسیدن به دست مصرف کننده دارد.
دراین راستا پرسنل واحد کنترل کیفیت بعنوان دست اندرکاران وفعّالان کیفیت در شرکت شیرینی وشکلات مینو درچهارچوب خط مشی واهداف شرکت با تکیه براین واقعیت که کیفیت تصادفی بوجود نمی آید اقدامات لازم را جهت برقراری وحفظ کیفیت محصول اعمال می نمایند.
واحد کنترل کیفیت
واحد کنترل کیفیت شرکت پارس مینو فعالیت های تولید را با استاندارد های کارخانه ای، ملّی و بین المللی مقایسه ونظارت می نماید و وظیفه دارد در زمان بروز عدم انطباق ها در خط تولید مداخله نماید.
مسئولیت واحد کنترل کیفیت تدوین استاندارد های مواد اولیه مصرفی – اقلام بسته بندی براساس استانداردهای ملّی وبین المللی ، فرآیند ساخت – مندرجات بسته بندی واعلام آنها به واحد های ذیربط به منظور بکارگیری آنهاست.
مواد اولیّه مصرفی واقلام بسته بندی پس از ارزیابی تأمین کنندگان مختلف وانتخاب آنها خریداری وپس از ورود به کارخانه مورد ارزیابی کیفی قرار می گیرند تا از انطباق آنها با استانداردهای مرتبط اطمینان حاصل شود.
کنترل های بهداشتی علاوه برکنترل نسبت ترکیب مواد، دما ، زمان ، سرعت ، بسته بندی ، درحین فرآیند ساخت وتولید محصول نهایی صورت می گیرد. همچنین کنترل شرایط نگهداری محصول در انبار ونیز شرایط حمل ونقل از جنبه های بهداشت،دما،زمان ،از دیگر مسئولیت های این واحد است.
درصورت بروز عدم تطابق ،این مسئولیت واحد کنترل کیفیت است تا بررسی های لازم را صورت داده و با حذف علّت یا علل عدم انطباق ، درجهت بهبود مستمر فرآیند های کاری مرتبط وارتقاء کیفیت محصولات گام بر دارد.
واحد تولید
این واحد با تکیه بر تمامی اصول کنترل کیفیت، ایمنی و بهداشتی از جمله بزرگترین تولید کنندگان محصولات شکلات، ویفر ، اسنک ، بیسکویت،چوب شور و آدامس با ظرفیتی حدود 100 تن در روز میباشد.
واحد برنامه ریزی
برنامه ریزی عبارت است از تفکر در کلیات و جزئیات یک برنامه به عبارت دیگر هــــدف برنامه ریزی تعیین و اتخاذ شیوه ها و روشهایی است که ما را به بهترین نتیجه مطلوب برساند که این تعریف شامل عملیات مختلفی است که از آنجمله می توان موارد زیر را نام برد :
• پیش بینی
• تعیین هدف
• تدوین خط مشی ها
• تدوین روشها
• جدول زمــــانی
• بــــــــــودجه
واحد فنی
واحد فنی با در اختیار داشتن پرسنل متخصص در رشته های برق و مکانیک حضوری گسترده و مــــــوثری در کلیه عملیاتهای شرکت پارس مینو دارد . در چند سال اخیـــــر با ورود ماشیـن آلات جـــدید و پیشرفته به شرکت از آنجائیکه پرسنل این واحد در کلیه مراحل نصب و راه اندازی در کنار متخصصین خارجی حضور داشتـه اند به سطح قابل قبولی از دانش فنی در این خصـوص دست یافته به طوریکه امروزه می توانند خــــود انتقال دهنده دانش فنــــی باشند .
سهامداران
سهامدار تعداد سهام مبلغ(میلیون ریال) درصد

شرکت صنعتی مینو (سهامی عام) 94,512,980 45.01
شرکت خدمات مالی و اداری مینو 20,317,630 9.68
شرکت سرمایه گذاری ملی ایران (سهامی خاص) 16,562,630 7.89
شرکت دارو تجارت سامان(سهامی خاص) 11,650,850 5.55
شرکت سرمایه گذاری بهمن(سهامی عام) 7,464,000 3.53
شرکت قاسم ایران (سهامی خاص) 2,765,855 1.32
سایر 56,726,055 27.012
جمع کل 210,000,000 100

 

تحقیق و توسعه
>> خواستن ،توانستن و دانایی را به همراه می آورد و دانستن و دانایی ، توانستن و توانایی را<<
واحد تحقیقات و توسعه شرکت پارس مینو همگام با تغییرات و پیشرفتهای روز صنعت غذا در دنیا و با استفاده از تخصص ، مهارت و تجربه پرسنل خود بعنوان قلب تپنده گروه صنعتی پارس مینو مشغول به فعالیت می باشد. تحقیق بخشی از فرآیند توسعه تکنولوژی می باشدو معیارهای ارزیابی تکنولوژی ، توجه به نیازها و اولویتهای مصرف کننده است.
امروز تحقیقات در بخش صنعت را به خاطر نوآوری و نوآوری راب خاطر سود اقتصادی انجام می دهند. گستردگی فعالیتها در این واحد سبب شده است تا تیم های تحقیقاتی متعددی در زمینه های تخثثی مختلف وجود داشته باشد.
فرمولاسیون محصولات جدید ، بهبود فرمولاسیون محصولات فعلی ، بهبود فرآیندهای تولید ، انجام فعالیتهای توسعه ای ، همکاری با شرکتهای خارجی ، انجام تستهای پایلوت و ... از جمله فعالیتهای واحد تحقیقات و توسعه می باشد.
از آنجا که تحقیقات بدون تردید از عواکل موثر بر پویایی یک واحد تولیدی است؛ همکاری با دانشگاهها ،موسسات تحقیقاتی ، مجلات و نشریات علمی ، شرکت در همایشها و سمینارهای تخصصی و ارائه مقاله در دستور کار این واحد قرار دارد. از جمله این همکاری ها می توان به موار ذیل اشاره داشت:
همکاری با موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی کشور به منظور تجدید نظر و یا تدوین استانداردهای مواد غذایی.
همکاری با وزارت بهداشت ، درمان و آموش پزشکی.
همکاری با مجله تخصصی شیرینی و شکلات شهد.
همکاری با روزنامه عصر اقتصاد.
عضو فعال انجمن تحقیق و توسعه وزارت صنایع.
عضو فعال انجمن صنفی بیسکوئیت ، شیرینی و شکلات ایران.
ارائه مقاله و سخنرانی در اولین همایش ملی شکلات.
ترجمه کتاب علمی - کاربردی روز دنیا در زمینه علوم و صنایع غذایی.
همکاری با انجمن متخصصان صنایع غذایی ایران.
عضو هیئت تحریریه نشریه تحقیق و توسعه وزارت صنایع و معادن.
عضو انجمن مدیریت کیفیت ایران.
تمامی عالیتهای ذکر شده سبب گردیده است تا واحد تحقیق و توسعه شرکت پارس مینو همواره جزو برترین واحد های تحقیق و توسعه فعال در سطح کشور باشد. کسب نشان تندیس شهاب از انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران گواه این حقیقت است.
در نهایت هدف غایی برای تیم تحقیق و توسعه شرکت پارس مینو وفاداری به شعار "حفظ برند مینو با تولید محصولات سالم" است.
موفقیتها:

 

انتخاب این واحد به عنوان واحد تحقیق و توسعه برتر درسال 1388 و دریافت لوح شهاب
دستاوردها:
- فرمولاسیو انواع محصولات
- تولید پایلوت ویفر رنگارنگ با طعم میوه ای
- تولید کارگاهی بیسکویت عسلی
- تولید آزمایشی بیسکویت حاوی برنجک و شیره خرما ( بدون شکر )
- تولید آزمایشی بیسکویت حاوی سبوس ، برنجک و شیره خرما با طعم هل
- تولید کارگاهی بیسکویت نارگیلی با طعم هل و دارچین
- فرمولاسیون شکلات صبحانه کنجدی
- تولید آزمایشی شکلات حاوی دانه غلات
- تولید آزمایشی شکلات حاوی برنجک
- تولید آزمایشثی شکلات حاوی کنجد
- بررسی علمی و تحقیقاتی شیرین کننده سوکرالوز
- فرمولاسیون خمیر بادام زمینی مورد استفاده در چوب شور
- تولید آزمایشی شکلات تلخ
- ترجمه کتاب Shelf Life و انجام اقدامات لازم جهت چاپ کتاب توسط مراجع معتبر
- بررسی بیس حاوی تالک
- بررسی استفاده از CBI در شکلات
- بررسی انواع امولسیفایرها ، نرم کننده ها و براق کننده ها در آدامس
- بررسی اثر استفاده از سوکروزاسترها در بهبود فرمولاسیون آدامس استیک
هیئت مدیره
اعضای هیئت مدیره
آقای محمد رضا کائینی رئیس هیئت مدیره
آقای حسین علی اکبر زاده نایب رئیس هیئت مدیره
آقای سعید عباسپور عضو هیئت مدیره
آقای محمد علی زردبانی عضو هیئت مدیره
آقای فرهاد رمضان عضو هیئت مدیره
مدیر عامل
آقای رحیم نعمت پرور

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


نسبتهای مدیریت مالی
نسبت¬های نقدینگی

 

 

 

 

 

 

 


نسبت¬های فعالیت¬ (کارایی)



 

 

 

 

 

 

 




نرخ رشد نسبت گردش دارایی ، نرخ رشد دوره وصول مطالبات ، نرخ رشد دوره گردش کالا ، نرخ رشد دوره گردش عملیات ، نرخ رشد نسبت کالا به سرمایه در گردش ، نرخ رشد نسبت گردش سرمایه جاری ، نرخ رشد دفعات واریز بستانکاران ، نرخ رشد دوره واریز بستانکاران

 

نسبت¬های سرمایه¬گذاری (اهرمی)











نرخ رشد نسبت دارایی ثابت به ارزش ویژه ، نرخ رشد نسبت کل بدهی ، نرخ رشد نسبت بدهی جاری به ارزش ویژه نرخ رشد نسبت بدهی بلندمدت به ارزش ویژه ، نرخ رشد نسبت مالکانه ، نرخ رشد نسبت پوشش بدهی نرخ رشد نسبت پوشش بهره

 

نسبت¬های سودآوری







نسبتها ی نقدینگی
1- نسبتهای نقدینگی :
نسبت نقدینگی به نسبتی اطلاق می شود که توانایی واحد تجاری را در واریز بدهیهای کوتاه مدت نشان دهد . اهم این نسبتها عبارتند از نسبت جاری و نسبت آنی .
2- نسبتهای فعالیت :
هر گونه کسری که در صورت آن مبلغ فروش واحدتجاری و در مخرج آن یکی از اقلام ترازنامه آمده باشد نسبت فعالیت نامیده می شود . تنها در مورد موجودی جنسی بهتر است بجای رقم فروش ، بهای تمام شده کالای فروش رفته بکار رود . نسبتهای فعالیت ، کارآیی مدیران را در کاربرد دارائیها ( منابع مالی در اختیار مدیران ) نشان می دهند .
3- نسبتهای سرمایه گذاری :

 

فرمت این مقاله به صورت Word و با قابلیت ویرایش میباشد

تعداد صفحات این مقاله  46  صفحه

پس از پرداخت ، میتوانید مقاله را به صورت انلاین دانلود کنید


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله تجزیه و تحلیل صورتهای مالی شرکت پارس مینو
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.