اسنک پدیده جدیدی نمی باشد.غذاهای اسنکی شور یا ترش نظیرچیپس سیب زمینی و چیپس ذرت به نظر نسبتا جدید می رسند چراکه تنها در طول یک قرن و نیم اخیر تولید آنها رواج یافته است.غذاهای اسنکی با طعم ادویه ای به عنوان طعم دلخواه منحصر به جامعه آمریکایی ناشناخته می شود که دائما به دنبال طعم ها و شیوه های نو می باشد.
- تاریخچه
تاریخچه تمام اسنک ها و خاستگاه انواع آن منحصر با ایالات متحده می باشد گفته می شودهرچند که موفقیت و مقبولیت جهانی غذاهای اسکنی به خاطرمهارت آمریکا درتولید بازاریابی آنها می باشد قوه ابتکار و خلاقیت پایه ریزان اولیه این صنعت آن را تا بدان حدرشد داده است که فروش جهانی آن را به بیش از 30 میلیارد دلاردرسال رسانده است وموجب حسرت دیگرجوامع به علت نوآوری جامع آمریکا می گردد.
1-2 چیپس سیب زمینی،سرآغاز
در سال 1853 ناخدا کورنیلوس و اندربیلت دریک بعدازظهر و هنگام صرف شام سیب زمینی های سرخ شده را با شکایت ازضخامت بیش ازاندازه برش های آن به سر آشپز عودت داد.سرآشپز،جرج کرام،تصمیم گرفت به شکایت اندربیلت پاسخ مناسبی دهد،لذا سیب زمینی را به صورت ورقه های نازکی برش زدوآن را در روغن سرخ کرد تا به صورت ترددر آید و پس ازنمک سود کردن آن راپیش ناخدا بازگرداند.ناخدا ازطعم آن لذت وافری برد وبه آن نام برش های سیب زمینی تردشده را داد. به زودی چیپس ساراتوگا به لیست غذاهای محبوب مشتریان رستورانها تبدیل شد.
شرکت های چیپس سیب زمینی به زودی در سرتاسر ایالات متحده احداث گردیند.
دراواخر سال 1920 و اوایل دهه 1930 بسته های سلفونی و کاغذ شیشه نما برای بسته بندی چیپس مورد استفاده قرارگرفتند.امروزه ازتزئینات پروپلین برای بسته بندی چیپس استفاده می شود تازگی وتردی چیپس برای هفته های متمادی حفظ شود.
6 سال بعدناس وهمکارانش موسسه چیپس سیب زمینی ملی NPCI را که پیش زمینه تشکیل انجمن غذای اسنکی SFA که امروزه تشکیل اصلی این بخش است تشکیل دادند.
انجمن جدید تلاش کردتا به خرده فروشان مصرف کنندگان استفاده چیپس سیب زمینی را بیامزد واستاندارد های کیفی محصولات تولید کنندگان چیپس سیب زمینی را ارتقا بخشد.
شامل 39 صفحه فایل word قابل ویرایش
تحقیق در مورد صنعت اسنک