یاری فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

یاری فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود تحقیق چرا مواد غذایی کنسروی را باید 20 دقیقه جوشاند

اختصاصی از یاری فایل دانلود تحقیق چرا مواد غذایی کنسروی را باید 20 دقیقه جوشاند دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود تحقیق چرا مواد غذایی کنسروی را باید 20 دقیقه جوشاند


دانلود تحقیق چرا مواد غذایی کنسروی را باید 20 دقیقه جوشاند

مواد غذایی پروتئینی مانند تن ماهی باید حتما پیش از مصرف جوشانده شوند چون نوعی باکتری خطرناک به نام کلستریدیوم بوتولینوم در شرایطی که اکسیژن وجود نداشته باشد (مانند داخل قوطی) می‌تواند سمی کشنده ترشح کند که مقدار کمتر از 2 میکروگرم از آن قادر به از بین بردن یک فرد بالغ است! حواستان باشد که کلستریدیوم، هیچ تغییری در طعم، بو و شکل ظاهری ماده غذایی کنسروشده ایجاد نمی‌کند و شما نمی‌توانید با مشاهده ظاهر ماده غذایی‌تان متوجه فاسد یا آلوده بودن آن بشوید. بنابراین جوشاندن کنسرو مواد غذایی پروتئینی درست قبل از مصرف، برای پیشگیری از انتقال بیماری‌ها حتما ضروری است.
مگر کنسروها برای شرایط خاص مانند مسافرت تهیه نشده‌اند؟ کسانی که در مسافرت امکان گرم کردن کنسرو را ندارند باید چه کار کنند؟
متاسفانه باید بگویم که به خاطر عوارض مصرف کنسروهای نجوشیده ما نمی‌توانیم مصرف این گروه از مواد غذایی را بدون حرارت دیدن، حتی در شرایط خاص و مسافرت توصیه کنیم اما اگر هر جا که رفتید، امکان جوشاندن کنسرو برایتان وجود داشت، می‌توانید از انواع آنها به جای غذاهای بین‌راهی و غیرمطمئن استفاده کنید.

موارد استفاده باکتری و قارج در صنعت کشاورزی


 
شکل: ریشه پنبه که بذر آن با باکتری Enterobacter asburiae مایه زنی شده است. غلظت بالای باکتری در قسمت های بالای ریشه مشاهده می شود(اقتباس از منبع شماره 18)
 
شکل: سلولهای باکتری Enterobacter asburiae در فضای بین سلولی پوست داخلی ریشه
مقدمه
حضور و استقرار باکتری های غیر بیماریزا در بافت های گیاهی به سال 1926 و به تئوری پروتی (1926 Perotti,) بر می‌گردد. تحقیق روی باکتری هایی که در بافت های داخلی گیاه مستقر بوده و علائمی از بیماری را نشان نمی دهند، به دهه 1870 و تحقیقات پاستور بر میگردد. بعد از سال 1940 تا کنون گزارشات زیادی در ارتباط با باکتری های اندوفیت بومی در بافت های مختلف گیاهی وجود دارد. در گذشته تصور می‌شد که باکتری های اندوفیت باعث بیماری زایی خفیفی در گیاهان می‌شوند، اما تحقیقات اخیر ثابت نمود که این دسته از باکتری ها قادرند رشد گیاه را بهبود بخشیده و سبب افزایش مقاومت علیه بیمارگر های گیاهی شوند. کنترل بیولوژیکی پژمردگی فوزاریومی پنبه با استفاده از باکتری های اندوفیت ، به صورت مقاومت سیستمیک القایی (Induced systemic resistance) و در نتیجه کنترل بیماری آنتراکنوز خیار و کنترل قارچ Rhizoctonia solani  و Sclerotium rolfsii با استفاده از گونه های اندوفیت جنس Bacillus نمونه ای از این مثالها می باشد. مواردی نیز مشاهده شد که تحمل پایین گیاهان عاری از باکتری های اندوفیت در مقابل استرس های محیطی تا حدودی مربوط به غیاب این میکروارگانیزم های مفید می باشد(7).
کاربرد در تهیه ی مواد غذایی:
مانند :1 . تولید فرآورده های تخمیری 2 . تولید پروتئین برای تغذیه دام 3 . تولید آنزیمها، ویتامینها واسیدهای آمینه 4 . تولید انواع اسانس ها و عطرها 5 . پرورش قارچ های خوراکی و ...
مهمترین میکروارگانیسم هایی که این کار را انجام می دهند مخمرها، کپک ها و برخی از باکتری ها هستند. که مخمر در ساخت الکل، آبجو وتولیداتانول ، گلیسرول و دوغ و خامه ترش تخمیری و قهوه ، کاکائو وبالنگ و تولید scpو کپک ها در تهیه ی اسید سیتریک، گلوکونیک و پنیر کاممبرت وآنزیم شبه رنین به کار می رود.  
محصولاتی که از میکروارگانیسم های دست ورزی شده به دست می آید عبارتند از : 1.SCP (پروتئین تک یاخته)  2.تولید چربی 3.تولید اسیدآمینه 4.تولید افزودنی های غذایی 5.تولیدآنزیم ها
تعریف پروبیوتیک :
اصطلاح پروبیوتیک به "ارگانیسم های زنده ای" اطلاق می شود که در صورت مصرف مداوم آن ، باعث  "سلامت زایی" موثری برای میزبان خود شوند.
 پروبیوتیک، به عنوان صفت مواد غذایی حاوی این باکتری ها هم به کار می رود.    
فایده یپروبیوتیک ها :
 با قرار گرفتن و پوشاندن نقاط اتصال میکرو ارگانیسم های بیماری زا ، از رشد آنها جلوگیری می کنند.
 مواد غذایی موجود در بدن را قبل از این که توسط میکروارگانیسم های بیماری زا مصرف شود، استفاده می کنند. و موجب تحریک سیستم ایمنی و دفاعی بدن در برابرباکتری های بیماری زا می شود
کاهش کلسترول و فشار خون و کمک به جذب ویتامینها و مواد معدنی موجود در غذا و هم چنین جلوگیری از سرطان روده ، کبد و پستان و..... می شوند.
2- کاربرد میکروارگانیسم ها برای بدن :
1 -جلوگیری ازعوارضی مانند یبوست، اسهال و نفخ شکم بویژه از طریق باکتری های پریبیوتیک ها
2- شکستن فیبرهای غذا و کمک به هضم مواد غذایی و  افزایش سیستم ایمنی بدن
 3- تخمیر غذای داخل روده و افزایش قدرت جذب توسط روده
4- شکستن و دفع سموم    5- افزایش سلامت رگهای لنفی
3- کاربرد میکروارگانیسم ها در پزشکی
1-  نقش باکتریها در تهیه واکسنها مثل واکسن هپاتیت B
2- نقش باکتری ها در تولید داروها مثلاً داروهایی مانند پروتئین ضد انعقاد خون و  فاکتور انعقادی شمارهء  III X (که برای بیماران هموفیلی استفاده می شود)  و هم چنین تولید انسولین برای بیماران دیابتی از این دسته تولیدات می باشد.
3-  نقش میکرو ارگانیسم ها در تولید بعضی از هورمون ها مانند تهیه ی هورمون های استروئیدی به کمک برخی از باکتری ها و قارچ ها
4- نقش باکتری در تولید بسیاری از آنتی بیوتیک ها
آنتی بیوتیکها مواد شیمیایی هستند که از میکروارگانیسم هایی مانند قارچ های میکروسکوپی و باکتری ها گرفته می‌شوند و بطور اختصاصی رشد دسته‌ای دیگر از میکروارگانیسمها را متوقف ساخته یا آنها را از بین می‌برند.
کشف آنتی بیوتیک : دانشمندی به نام الکساندر فلمینگ محیط کشتی از باکتری استافیلو کوکوس اورئوس ایجاد کرده بود در گوشه ای از این محیط کشت قارچی از سرده ی پنی سیلیوم به صورت تصادفی رشد کرده بود . این در حالی بود که اطراف این قارچ باکتری ها رشد نکرده بودند. فلمینگ فهمید که قارچ ماده ای ساخته که باکتری ها را ازبین برده است وی نام این ماده را پنی سیلین نام نهاد . پنی سیلین برای درمان بیماری ذات الریه مؤثر است.
بعداَ دانشمندان فهمیدند که باکتری ها یی نیز وجود دارند که می توانند با تولید موادی به نام از رشد برخی دیگر از میکروارگانیسم ها جلوگیری کنند. آنها نام این مواد را آنتی بیوتیک نام نهادند.

 

 

 

 

شامل 24 صفحه Word


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق چرا مواد غذایی کنسروی را باید 20 دقیقه جوشاند
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.