یاری فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

یاری فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود پاورپوینت استفاده از فشارهای بالای هیدرواستاتیک بر روی مخمر ودرصنایع غذایی

اختصاصی از یاری فایل دانلود پاورپوینت استفاده از فشارهای بالای هیدرواستاتیک بر روی مخمر ودرصنایع غذایی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پاورپوینت استفاده از فشارهای بالای هیدرواستاتیک بر روی مخمر ودرصنایع غذایی


دانلود پاورپوینت استفاده از فشارهای بالای هیدرواستاتیک بر روی مخمر ودرصنایع غذایی
استفاده از فشار ایزو استاتیک بالا در تحقیقات بیولوژیک و مواد غذائی در دهه اخیر مورد توجه زیادی قرار گرفته است. در این پژوهش به منظور بررسی اثر فشار ایزو استاتیک بر فعالیت متابولیکی مخمر ابتدا سویه خالص تجارتی مخمر Saccharomyces cerevisiae را به مدت 5،10و 15 دقیقه تحت فشارهای 150,125,100,75,50 مگاپاسکال قرار داده و یک نمونه نیز به عنوان شاهد و بدون اعمال فشار نگهداری گردید .
کلیه نمونه ها پس از  24 ساعت نگهداری در 4°C  از نظر تعداد پرگنه در واحد حجم (CFU)  فعالیت آنزیمی و تغییرات ریخت شناسی ،  مورد ارزیابی قرار گرفتند نتایج پس از تجزیه و تحلیل آماری نشان داد که فشار50 MPa  هیچ تأ ثیری بر مخمر نداشته اما فعالیت آنزیمی مخمر تحت اثر فشار های 75 و 100 مگاپاسکال در مدت 10 و 15 دقیقه اعمال فشار به میزان قابل ملاحظه ای افزایش می یابد . با اینحال تصاویر میکرو گراف الکترونی به روش اسکن میکروسکوپ الکترونی(SEM) حاکی از تغییرات شدید سلول تحت اثر فشار 100 MPa  علیرغم افزایش فعالیت مخمر می باشد.

میزان فعالیت آنزیمی مخمر تحت اثر اعمال فشارهای 125 و 150 مگاپاسکال کاهش یافته و تعداد پرگنه در واحد حجم به اندازه حداقل یک چرخه لگاریتمی کاهش نشان می دهد که این اثرات می تواند ناشی از تغییرات شدید ساختمان سلول مخمر تحت اثر اعمال فشارهای 125, 100 و 150 مگاپاسکال باشد . هم چنین بررسی ریخت شناسی سلولی مخمر پس از یک ماه نگهداری در4°C  نشان داد که کلیه نمو نه های تیمار شده با فشار تجزیه شده و ازبین رفته اند.

 استفاده از فرآیند فشار بالا یک امکان بالقوه برای فرآوری و نگهداری موادغذایی به شمار می آید. این فرآیند قادر به غیرفعال ساختن میکرواورگانیزمها و آنزیمها بوده و بکارگیری این فناوری در صنایع غذایی نیازمند شناخت سازوکار و سینتیک فشار در تخریب و نابودی و یا غیرفعال کردن میکرواورگانیزمها، آنزیمها و پروتئینها می باشد1)و(2 . اولین گزارشها در مورد تأثیر فشار ایزواستاتیک بر میکروارگانیزمها توسط Cretes در سال 1883 منتشر گردید. او باکتریهای زنده ای را در عمق5100  متری دریا مشاهده نمودار [ 3] همچنین اثر استفاده از فشار بالا برای نگهداری شیر توسط Hit  و همکاران در دانشگاه ویرجینای غربی مورد بررسی قرار گرفت 


اصولا سلولهای رویشی مخمرها وکپک ها نسبت به فشار حساس هستند و در فشارهای 300 - 600 مگاپاسکال غیرفعال می شوند .اما باکتریها نسبت به فشار بسیار مقاوم بوده و غیر فعال نمودن آنها نیازمند اعمال فشارهای بالاتر است . مقاومت باکتریها در مقابل فشار متفاوت است .
شکلهای گرد یا کوکسی نسبت به شکلهای، باسیل یاکشیده و نیز باکتری های گرم مثبت نسبت به باکتر یهای گرم منفی مقاومترند . علاوه بر این ثابت شده است که هاگهای باکتریها مقاوم ترین اشکال میکروبی نسبت به فشار به شمار می آیند
در این بین اعمال فشارهای کمتر از حد کشندگی در میکروارگانیزم ها سبب تغییر در فعالیتهای حیاتی و متابولیکی آنها می شود مثلا " اعمال فشارهای 200 تا 400 مگاپاسکال سبب جوانه زنی اسپور باکتر یها و یا اعمال فشارهای 200-50 مگاپاسکال در مخمرها سبب تغییر در ترشح متابولیتهای آنها می گردند .

     نتایج برخی از آزمایشها نشان می دهد که اعمال فشار سبب تأخیر در رشد سلولهای مخمر سویه و کاهش IFo 2347 تعداد سلول  106)* 5سلول در میلی لیتر) در فاز لگارتیمی می گردد و فشار بیش از 40 مگا پاسکال تقسیم سلولی را کاملاً متوقف می سازد.

فشار ایزواستاتیک در محدوده 100 مگا پاسکال و بالاتر سبب ایجاد جهش در سلولهای مخمر و تولید شکل های چهارتایی و دوتایی می شود و ساختمان حیاتی سلول را تحت تأثیر قرار می دهد.
فشارهای بالاتر از 150 مگا پاسکال سبب آسیب به غشاء و ساختار پروتئینی مخمر شده و باعث مرگ سلول می گردد8) و (9مشاهده شده است که فشار ایزواستاتیک  60 مگا پاسکال سبب افزایش اسیدی شدن و کاهشpH   واکوئل می گردد که به نظر می رسد دلیل این امر تولید دی اکسید کربن و احتمالا افزایش فعالیتها ی آنز یمی و ترشح متابولیتها توسط مخمر باشد
در سالKilbanov 1983  ثبات آنزیم اینورتاز حاصل از مخمر Saccharomyces cerevisiaeتحت فشارهای بالا را مورد بررسی قرار داد ودریافت که در دامنه  250مگاپاسکال آنزیم دارای ثبات نسبی بوده و نیمه عمر این آنزیم 200 ± 15 دقیقه است و برای غیرفعال شدن نیازمند فشارهای بالاترمی باشد12) و.(13
vهدف از این پژوهش بررسی اثر فشار هیدرواستاتیک درافزایش فعالیتهای حیاتی مخمر از جمله ترشح آنزیم می باشد که نقش مهمی در بهره وری بیشتر از این میکروارگانیسم درصنایع تخمیر ی و بخصوص صنایع پخت دارد.
شامل 66 اسلاید powerpoint

دانلود با لینک مستقیم


دانلود پاورپوینت استفاده از فشارهای بالای هیدرواستاتیک بر روی مخمر ودرصنایع غذایی

دانلود پاورپوینت نان فانتزی

اختصاصی از یاری فایل دانلود پاورپوینت نان فانتزی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پاورپوینت نان فانتزی


دانلود پاورپوینت نان فانتزی

به طور کلی نان فانتزی را می توان به 2 گروه نان سفید وتیره تقسیم کرد:نان سفید و تیره .
نانهای سفید  شامل نان ساندویچی ,همبرگر,فرانسوی.
نانهای تیره شامل نانهایی که با ارد چاودار و سبوس دار تهیه شده باشد.
نانهایی که امروزه در بازار ایران رونق دارد شامل:
1- نان دیابت                     2- نان ترکیبی
3- نان چاودار                   4- نان سوبیتال              
5- نان سلیات

1- نان دیابت:

این نان مخصوص افراد دیابتی است ودرآن از آرد چاودار,جو,زیره,سبوس مالت و پوسته سویا استفاده میکنند.

2- نان ترکیبی:

 نانهایی هستند که در آنها از مواد مختلف خوراکی استفاده میکنند مثلا نان سیر وزیتون,نان گردو,نان سیب و کشمش,نان بلغور گندم وجو.

3- نان چاودار:

 این نان از نوعی غله به نام چاودار(گندم سیاه)تهیه شده است.باعث کاهش کلسترول وخطر بیماریهای قلبی وعروقی شده و دارای ویتامین گروه ب و ای است. این باعث ایجاد حس سیری در شخص شده و برای رژیم لاغری مناسب است.

4- نان سوبیتال:

 این نان سیاه رنگ است.با انواع دانههای روغنی مانند کنجد,افتابگردانو بذرک تهیه میشود.این نان دارای مقداری امگا 3 است.

5- نان سلیات:

 از جمله نانهای رژیمی است که خوردن آن به افرادی که به گلوتن حساسیت دارند توصیه می شود.این نان فاقد آرد گندم است وبا ارد برنج تهیه میشود.از لحاظ بعضی املاح پائین  است به همین دلیل به ان فیبرکس اضافه میکنند.

واژه نانوایی در واقع عبارت است از عملیات حرارت دادن فرآورده های خمیری در یک فر ، ولی چون مراحل متعددی قبل از حرارت دادن در فر وجود دارد ، واژه نانوایی به تمام علم و تکنولوژی قبل از مرحله حرارت دادن و همچنین بعد از آن اطلاق می شود .
باتوجه به این که انواع زیادی از فرآورده های نانوای وجود دارند ، درجه بندی آن بر حسب فرمولاسیون آماده سازی و ویژگی های محصول امکان پذیر نمی باشد . از این رو محصولات را بر اساس روش ور آوردن تقسیم بندی می کنند . چنین تقسیم می کنند . چنین تقسیم بندی را می توان به شرح ذیل انجام داد .

- کالای ور آمده با مخمره شامل نان و خمیر های شرین بوده به وسیله گاز کربنیک عمل می نماید .

- کالای ور آمده با مواد شیمیایی ، شامل کیک های لایه ای دونات و بیسکوییت ، ور آمده این فرآورده ها به کمک گاز کربنیک حاصل از پودر های نانوایی و عمل شیمیایی انجام می گیرد .

- کالاهای ور آمده با هوا ، شامل آنژل و کیکهای اسفنجی و نان های فانتزی .
- کالاهای نیمه ورد آمده ، شامل خمیر پای و بعضی از کراکرهای که در اثر بخار متصاعد شده و گازهای در طی پخت کمی حالت ور آمدن به وجود می آورند . در این جا کالای ور آمده با هوا مانند نان فانتزی مورد برسی قرار می گیرد .

شامل 32 اسلاید powerpoint


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پاورپوینت نان فانتزی

مقاله بناهای تاریخی قزوین - هنر و معماری - word

اختصاصی از یاری فایل مقاله بناهای تاریخی قزوین - هنر و معماری - word دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

مقاله بناهای تاریخی قزوین - هنر و معماری - word


مقاله بناهای تاریخی قزوین - هنر و معماری - word

مقاله بناهای تاریخی استان قزوین دارای 96 صفحه و برای رشته هنر و معماری و در قالب فایل word ارائه شده است.

 

سرزمین قزوین با پیشینه ای در عرصه های علم ، فرهنگ ، اندیشه و دارای قدمتی دیرینه است و نشانه های تمدن 9000 سال پیش از میلاد درادر خود نهان دارد که با پیدایش اسلام در ایران موقعیت و اهمیت  بسزادی یافت و مهد پرورش علوم اسلامی از جمله حدیث ، تغییر فلسفه ، عرفان ، کلام فقه ، نجوم و ادب قرار گرفت و تا عصر حاضر این روند ادامه یافت .

ظهور چهره های نامداری همچون میرزا حسین خان سهپسالار قزوینی «صدراعظم» یسد اشراف الدین حسینی قزیوینی « نسیم شمال » عارف قزوینی ، علی اکبر دهمزا ، علامه محمد قزوینی . حجت الاسلام سید علی اکبر ابوترایی ، شهیدان محمد علی رجایی و عباس بابایی و .. در این خطه به چشم می‌خورد که از تاریخ و فرهنگ ایران اسلامی حکایت می‌کند .

یورش بی امان تمدن بی پروا غروبوزرق و برق ظاهر فریب ابزار و وسایل و تکنولوژی جدید ، موجب جلب توجه اذهان و افکار کسانی خواهد شد که بیشتر به گذراندن زندگی مشغولند و کمتر به حقیقت آن می‌اندیشند در پی این هیاهو و جنجال تبلیغاتی ، فرهنگ بی ریشه و دنیا گرامی غربی به شیوه های نوین و جذابیتی کاذب جای فرهنگ مذهبی ملی مردم را می‌گیرد که از پیشینه درخشان و هدفدار پدران خویش آگاهی می‌داشتند . شاید با درایت و شکیبایی هنرمندان این هیاهوی بی معنا را به هیچ می‌انگاشتند و صراحت حیات را می‌پیمودند و پرچم پر افتخار پدرشان را دست به دست تا بی نهایت زندگی ، دلیل راهشان می‌کردند – بی شک اثر ملتی بدانند که اجدادشان طالایه دار فرهنگ انسانی و پیش قرلولان تمدنی سالم و صالح بودند – با نازدنگی و بالندگی دیگری به زندگی و دنیا می‌نگریستند و البته که خفتگان ظلمت شب رهروان طلیعه را صواب را نمی یابند .

نسل جدید ، نسلی که نتواند فرزندان کیستند و خود را و فرهنگ خود را نشناسند بی گمان به ورطة گرامی فرهنگی نزدیتکرند – ما بر سر‌ان نیستیم که تعجب جاهلی آباء و اجدادی را نده کنیم که هرگز چنین مباد بلکه منادب آینم که وظیفة همة کسانی که آیندة فرجام و تمدن بیگانه را می‌دانند و می‌شناسند یک دل و صادقانه از هر آنچه هدایتی نباید – رسالتی بر دوش دارند و هم امروز ها جلو این شبیخون بی هویتی و واماندگی را گرفت که فردا دیر است .


دانلود با لینک مستقیم


مقاله بناهای تاریخی قزوین - هنر و معماری - word

مقااله درباره ماده مخدر بی تی و مضرات آن

اختصاصی از یاری فایل مقااله درباره ماده مخدر بی تی و مضرات آن دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

مقااله درباره ماده مخدر بی تی و مضرات آن


مقااله درباره ماده مخدر بی تی و مضرات آن

مقاله درباره ی ماده مخدر بی تی و مضرات آن

شمامل چکیده و مقدمه ، فهرست و غیره

10 صفحه

مناسب برای تحقیق دبیرستان و متوسطه

 


دانلود با لینک مستقیم


مقااله درباره ماده مخدر بی تی و مضرات آن

مدیریت نیروی کار - خصوصیات اصلی و فواید

اختصاصی از یاری فایل مدیریت نیروی کار - خصوصیات اصلی و فواید دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

مدیریت نیروی کار - خصوصیات اصلی و فواید


مدیریت نیروی کار  - خصوصیات اصلی و فواید

فرمت فایل : word(قابل ویرایش)تعداد صفحات71


کدام سازمان است که علاقمند به ترکیب نمودن ارتباطات ، کار تیمی ، جهت گیری اهداف مشترک ، بهبود عملکرد ، مشارکت کارکنان و پاداشهای مالی در یک نظام نیست ؟ همین امر دلیل واقعی سازمانها برای استفادة‌ هر چه بیشتر ازشکلهای مختلف تسهیم دستاوردها است .

1-1- تسهیم دستاوردها چیست ؟
تسهیم دستاوردها یک سیستم انگیزش یا کارانة گروهی است که افزایش عملکرد مؤسسه را در میان اکثر یا تمام کارکنان یک قسمت تقسیم می نماید و بنابراین مشارکت بیشتر کارکنان را موجب می گردد . برخی از مردم بسیاری از روشها را در زیر مجموعة سرفصل تسهیم دستاوردها قرار می دهند ، مثل تسهیم منافع و طرحهای پاداش به گروههای کوچک ، اما برخی دیگر این سیستمها را شامل نمی کنند . د رگذشته های دور ، مرز بین روش تسهیم دستاوردها و سایر روشهای انگیزشی به طور واضح مشخص گردیده بود . به لحاظ اینکه بسیاری از آنها روشهایی « بسته بندی شده ای » بودند که تحت عناوین اسکنلون (Scanlon ) ، راکر (Rucker ) ، ایمپروشر (Improshare ) شناخته می شدند . اگر چه می توانیم اثرهایی از این نظریه را دردهه های 1940 الی 1950 در اروپا و آمریکای شمالی ردیابی کنیم ، اما در واقع تنها درمدت 15-10 سالة‌ اخیر علاقمندی در به کارگیری از این مفهوم زیاد شده است . در برخی از مؤسسات تجاری ، این علاقمندی به سبب افزایش فشارهای رقابتی بوده ؛ در برخی موارد دیگر مردم می خواستند که روشهای مدیریتی خود را درجهت مشارکت بیشتر تغییر دهند و گمان می کردند که یک پاداش می تواند جزء مهمی از این تغییر باشد ( مثل شرکت های ژاپنی ، ولوو ) ؛‌و عده ای می خواستند پرداخت حقوق کارکنان را باعملکرد سازمانی پیوند دهند. احساس ما این است که این عوامل در تداوم سرعت بخشیدن به استفاده از تسهیم دستاوردها با دامنة‌ گسترده ای ازتأثیرات انگیزشی ، د ربسیاری از موقعیت ها و کاربردها نقش خواهند داشت . امروزه روند کلی جهان به سوی سوق دادن هر چه بیشتر برنامه ریزی های جهت دار به سوی برآوردن نیازها ومیزان پیچیدگی هر سازمان به طور خاص است . همان گونه که مفهوم تسهیم دستاوردها گسترش یافته،به انعطاف- پذیری و موفقیت آن افزوده شده است و احتمالاً استفاده رویکردهای جهت دار نیز رو به افزایش است ، اگر چه در آغاز کار ممکن است بسیار مشکل بنماید . بیشتر شرکت های ژاپنی دارای گونه ای از تسهیم دستاوردها هستند که براساس منافع پایه گذاری شده است و اکثر کارکنان را شامل می گردد ، اما معمولاً شکلی از پاداش تصادفی به شمار می رود .
برخی از مهم ترین خصوصیات مشترک در تسهیم دستاوردها عبارتست از :
1- بهبود عملکرد ؛ یکی از هدفهای تمامی طرحهای تسهیم دستاوردها بهبود عملکرد است این عملکرد ممکن است به سختی اندازه گیری شود ، با استفاده از زمان واقعی کل در مقابل زمان استاندارد و یا اندازه گیری فیزیکی میزان ستاده در مقابل میزان داده ها ، که تماماً با روشهای محاسباتی گسترده ای براساس بهبود سود ها و یا بازگشت سرمایه هاست هستند .
2- دستیابی به چیزی ؛ درگذشته بیشتر طرحهای تسهیم دستاوردها براساس عملکرد گذشته قرارداشتند که این امر سبب فروش آسان تر به کارکنان می شد . امروزه این طور به نظر می رسد روندی به سمت پایه گذاری کارانه بر اساس ترکیبی از عملکرد گذشته ومورد انتظار وجود دارد .
3- تسهیم همه یا بیشتر کارکنان ؛ درگذشته ، این طور بود که طرح های تسهیم دستاوردها ، گروه انتخاب شده ای از کارکنان را شامل می شد به طور مثال کارکنان ساعتی یا کارکنان رسمی کارخانه ،‌اما امروز ه جهت اصلی به سوی شامل نمودن تقریباً تمام افراد است .
4- مشارکت کارکنان ؛ بسیاری از برنامه ریزی بخشهای دولتی و خصوصی مشارکت قابل ملاحظة‌کارکنان را شامل می گردد چراکه تأکید بر توسعة‌ بهتر همکاری ، ارتباطات ، کار ود ست یابی به هدفهاس ت . مفهوم « کار هوشمندانه تر » به طور معمول نیازمند اشکالی از توانمندسازی و مشارکت کارکنان است .
5- ویژة‌ یک محل ؛ اگر چه استثناهایی وجودارد ولیاکثر طرحها به صورت ویژة‌یک محل است واین روش بهتر است از اینکه بسیاری از مکانها را شامل یک طرح بنماییم .
6- جهت گیرید درازمدت ؛ بیشتر برنامه های تسهیم دستاوردها در کوتاه مدت نتیجه نمی دهد؛ که این امر سبب ایجاد مشکلاتی در به کارگیری مشارکت کارکنان می شود . بنابراین دلایل ،‌در چند اجرای آزمایشی بخش های کوچکتری پایه گذاری گردید .


دانلود با لینک مستقیم


مدیریت نیروی کار - خصوصیات اصلی و فواید